Autor Wątek: Aston Villa by ESTroyes| Trudny mecz i tylko remis z Blackpool !  (Przeczytany 19430 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline ESTroyes

• Starszy trampkarz
  • *
  • Autor wątku
  • Dostał Piw: 0
  • Na forum od: 23.12.2010r.
Odp: Aston Villa by ESTroyes | Ważne zwycięstwo z Evertonem !
« Odpowiedź #120 dnia: Maj 08, 2011, 23:38:06 »
Jest tylko jeden problem, w następnej kolejce gram nie z Fulham tylko z WBA a w ramach 27 kolejki znowu gram z Everton a nie wiem dlaczego, pewnie przez to, że zmieniły się struktury ligi. Reszta wszytko w normie. Jutro prawdopodbnie około godziny 19 pojawią się newsy, mecz i jeszcze jakieś informację.

Offline ESTroyes

• Starszy trampkarz
  • *
  • Autor wątku
Odp: Aston Villa by ESTroyes | Ważne zwycięstwo z Evertonem !
« Odpowiedź #121 dnia: Maj 08, 2011, 23:50:17 »
Gérard Houllier : To już ostatni sezon w mojej karierze !

Gérard Houllier ogłosił, iż po zakończeniu tego sezonu uda się na zasłużoną emeryturę. Francuzki trener był związany z profesjinalną piłką nożną przez ponad 43 lata. W tym czasu zdobył kilka znaczących osiagniec a dokładnie to awans do I ligi w sezonie 1983-1984 z RC Lens, mistrzostwo Francji 1986 z PSG, wicemistrzostwo Anglii 2002, Tarcza Dobroczynności 2002, Puchar Anglii 2001, Puchar Ligi 2001 i 2003, Puchar UEFA 2001 oraz Superpuchar Europy 2001 z Liverpoolem, mistrzostwo Francji 2006 i 2007, Superpuchar Francji 2005 oraz ćwierćfinał Ligi Mistrzów 2005-06 z Lyonem. Główną przyczyną zakończenia trenery piłkarskiej były problemy z sercem 64 letniego menadżera Aston Villi.

- To już ostatni sezon w mojej karierze, nie jestem już młodym człowiekiem, najwyższy czas by w pełni zająć się rodziną i za dbać o swoje zdrowie jednak Futbol zawsze będzie w moim sercu, to nie jest łatwe zrezygnować z tego wszystkiego tak od razu. Myślałem o zakończeniu kariery już od 4 miesięcy jednak zdecydowałem się teraz definitywnie skończyć z piłką nożną.

- Po prowadzę Aston Ville do końca tego sezonu, mam nadzieję, że uda nam się jeszcze awansować do LM jednak jeżeli nie to też nic się nie stanie bo głównym celem przed sezonem była właśnie LE a na razie jesteśmy na pozycji która gwarantuje nam udział w przyszłym roku w tych rozgrywkach i za wszelką cenę chcemy tą pozycje utrzymać.

Offline Lewy23

• Prezes klubu
  • Na forum od: 26.05.2009r.
Legenda kończy karierę trenerską. Szkoda, że zdrowie nie dopisuje, ponieważ jest świetnym szkoleniowcem. Oby jeszcze wprowadził Aston Villę do Pucharów, a najlepiej do Ligi Mistrzów.

Offline ESTroyes

• Starszy trampkarz
  • *
  • Autor wątku
26 Kolejka

1 - 2

27' Stiliyan Petrov0 - 1
38' Emilie Heskey 0 - 2
49' Somen Tchoyi 1 - 2

Zwycięstwo po ciężkim boju !

To był bardzo trudny mecz dla Aston Villi, West Bromwich Albion postawiła bardzo trudne warunki na The Hawthorns i the Villans musieli nie źle się po męczyć jednak już w 27 minucie Petrov pokonał bramkarza gospodarzy. Pod koniec pierwszej połowy wynik na 2 - 0 ustalił Emilie Heskey. Na początku drugiej połowie błąd popełnił bramkarz gości i wynik meczu został zmieniony na 1 - 2. Do końca meczu wiele się już nie wydarzyło i Aston Villa umocniła się na pozycji 7. W następnym meczu czeka the Villans trudny mecz z Evertonem.

REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE

REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Offline Jaro9

• Junior
  • *
  • Na forum od: 03.06.2009r.
Odp: Aston Villa by ESTroyes| Zwycięstwo po ciężkim boju !
« Odpowiedź #124 dnia: Maj 09, 2011, 18:34:21 »
Dobry wynik :P WBA lubi się czasem postawić. Jak na razie nie jest źle, utrzymujesz się w pucharowej strefie :)

Offline Nederland

• Piłkarz B klasy
  • **
  • Dostał Piw: 23
  • Na forum od: 06.02.2010r.
    • last.fm
« Odpowiedź #125 dnia: Maj 09, 2011, 18:56:20 »
Też się z nimi męczyłem. Zawsze mi się z nimi ciężko grało, nie wiem dlaczego. Nawet grając Wolverhampton dostałem od nich 2:0.
" border="0

Offline Roberrcik

• Trampkarz
  • *
  • Na forum od: 16.06.2010r.
« Odpowiedź #126 dnia: Maj 09, 2011, 19:13:12 »
WBA to niby taki łatwy, zdecydowanie do pokonania rywal, a sprawia wiele kłopotów. Ważne jednak zwycięstwo i 3 pkt!

Offline PortoFan

• Piłkarz okręgówki
  • **
  • Na forum od: 28.04.2011r.
« Odpowiedź #127 dnia: Maj 09, 2011, 19:35:43 »
oddałeś mniej strzałów niż oni, ale mimo to wygrałeś :D
u mnie częściej jest na odwrót
" border="0

Offline piuk11

• I - ligowiec
  • Dostał Piw: 1
  • Na forum od: 27.01.2010r.
  • Tylko Wisła, TS!
« Odpowiedź #128 dnia: Maj 09, 2011, 22:04:46 »
widzę powrót. i git. będe tu z pewnoscią zglądał

Offline Lewy23

• Prezes klubu
  • Na forum od: 26.05.2009r.
« Odpowiedź #129 dnia: Maj 10, 2011, 14:43:24 »
Może czas na zmianę w Bramce, ten błąd mógł was wiele kosztować, na szczęście rywale nie zdążyli wyrównać. Powodzenia z Evertonem, bo to nie łatwy przeciwnik.

Offline Nederland

• Piłkarz B klasy
  • **
  • Dostał Piw: 23
  • Na forum od: 06.02.2010r.
    • last.fm
« Odpowiedź #130 dnia: Maj 10, 2011, 18:10:42 »
Lindegaard w tej grze jest i tak lepszy niż Kuszczak.
" border="0

Offline ESTroyes

• Starszy trampkarz
  • *
  • Autor wątku
« Odpowiedź #131 dnia: Maj 28, 2011, 19:46:33 »
28 Kolejka

1 - 1

14' Bobby Zamora 0 - 1
27' Gabriel Agbonlahor 1 - 1

Tylko czy aż remis z Fulham !?

Zapowiadał się mecz łatwiejszy niż poprzedni wyjazd do West Bromwich jednak pozory mogą mylić. Tak tez było tym razem, Fulham sprawiło wiele problemów Aston Villi i po 90 minutach na tablicy wyników widniał remis 1 - 1  po bramce Zamory z 14 minuty oraz wyrównania Agbonlahor'a z 27 minuty. Oba zespoły miały szanse na zdobycie trzech punktów jednak najbardziej sprawiedliwym wynikiem był remis bowiem Aston Villa jak i Fulham nie grzeszyli skutecznością. Szczególnie wyróżniał się Darren Bent swoją nie skutecznością. W następnej kolejce Aston Villa zagrają z Wolverhampton na Molineux Stadium i zapowiada się szalenie trudny mecz z wilkami.

REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE

<a href="http://forum.pesleague.pl/index.php?PHPSESSID=de055edef4aabd3cc3a4d4d29c806add&amp;action=register">REJESTRACJA</a>&nbsp;lub&nbsp;<a href="http://forum.pesleague.pl/index.php?PHPSESSID=de055edef4aabd3cc3a4d4d29c806add&amp;action=login">LOGOWANIE</a>

Offline Emilek1908

• Kierownik drużyny
  • Na forum od: 08.11.2009r.
  • Support your local football team!
  • Gram w: FIFA 16
Odp: Aston Villa by ESTroyes| Tylko czy aż remis z Fulham ?!
« Odpowiedź #132 dnia: Maj 28, 2011, 19:50:51 »
Widzę, że wracasz do tej kariery. Mam nadzieję, wytrzymasz jak najdłużej. Szkoda remisu z Fulham, ale to jest drużyna z którą zawsze mi się ciężko gra więc może ten remis wcale nie jest taki zły?

Offline ESTroyes

• Starszy trampkarz
  • *
  • Autor wątku
« Odpowiedź #133 dnia: Maj 28, 2011, 19:59:42 »
Darren Bent : Jestem załamany swoją formą !

Darren Bent na konferencji prasowej po meczu z Fulham wyznał, iż  jest załamany swoją postawą w tym sezonie. Angielski snajper znany był ze swojej nie zwykłej skuteczności jednak w tym sezonie mimo tego, że rozegrał 20 spotkań zdołał zdobyć zaledwie 6 bramek co jest jego bardzo słabym wynikiem. Jak sam przyznaje zmiana barw klubowych wchodzi w grę. Powodem tak słabej formy mogą być kontuzję, które nękały Benta przez całą pierwszą część sezonu.

- Nie czuje się idealnie w Aston Villi jednak jestem tu szczęśliwy i chciał bym zostać ale od samego początku mam pod górkę. Kontuzję, ustawienie, które nie bardzo mi odpowiada bowiem muszę grać nieco cofniętego napastnika tak jak Gabriel, który znowu schodzi na lewe skrzydło a Downing ustawia się jako napastnik podczas ataków co minie bardzo odpowiada.

- Odejście z Aston Villi nie będzie łatwe, klub zapłacił bardzo dużo pieniędzy i oczekiwał wynagrodzenia jednak zawiodłem. Jeszcze z nikim nie rozmawiałem jednak już kilku menadżerów dzwoniło do mnie czy był bym za interesowany a ja zawsze odpowiadam tak samo " Tak, jestem zainteresowany jednak teraz gram w Aston Villi i jestem tu szczęśliwy" .

- Liverpool, Manchester City, Everton, Olympique Lyon i Zenit to zespoły, który się interesują moimi usługami co bardzo mi pochlebia.

Offline ESTroyes

• Starszy trampkarz
  • *
  • Autor wątku
Odp: Aston Villa by ESTroyes| Tylko czy aż remis z Fulham ?!
« Odpowiedź #134 dnia: Maj 28, 2011, 22:20:01 »
28 Kolejka

2 - 3

1' Stephen Hunt 1 - 0
15'Sylvan Ebanks-Blake 2 - 0
17' Stewart Downind 2 - 1
19' Ashley Cole 2 - 2
83' Andreas Weimann 2 - 3

Jak wygrać przegrany mecz !

To co wydarzyło się dziś na Molineux Stadium zapamiętują kibice obu drużyn przez najbliższe kilka lat. Już w pierwszej minucie Wilki wyszły na prowadzenie, sprawcą tego był Stephen Hunt. Po kwadransie meczu padł drugi gol, Ebanks-Blake dobił gości i już po kwadransie kibice gospodarzy zaczęli świętować trzy punkty. Jednak dwie minuty po golu wydarzyło się coś zmieniło przebieg całego meczu. W polu karnym faulowany Darren Bent, rzut karny dla Aston Villi, z boiska wyrzucony za brutalny faul Nenad Milijaš. 17 minuta meczu i Downing po dość szczęśliwiej bramce daje wynik 2 - 1. Zaledwie minutę później gdzieś koło 30 metra faulowany Stewart Downing. Rzut wolny wykorzystuje Ashley Young strzelając przy tym piękną bramkę w samo okienka bramki z dużej odległości. Pod sam koniec meczu na boisku pojawił się młody Andreas Weimann, który debiutuje w tym sezonie w Premier League jednak nie przeszkodziło mu to w zdobyciu bramki dającej ważne trzy punkty drużynie Aston Villi.

REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE

<a href="http://forum.pesleague.pl/index.php?PHPSESSID=de055edef4aabd3cc3a4d4d29c806add&amp;action=register">REJESTRACJA</a>&nbsp;lub&nbsp;<a href="http://forum.pesleague.pl/index.php?PHPSESSID=de055edef4aabd3cc3a4d4d29c806add&amp;action=login">LOGOWANIE</a>

Offline piuk11

• I - ligowiec
  • Na forum od: 27.01.2010r.
  • Tylko Wisła, TS!
Odp: Aston Villa by ESTroyes| Jak wygrać przegrany mecz !
« Odpowiedź #135 dnia: Maj 28, 2011, 22:24:18 »
Wyrównanie przyszło szybko i dzięki temu udało się wyrwać 3pkt. Wracam na iplę na finał :D

Offline Pikachu

• Amator
  • *
  • Na forum od: 17.03.2011r.
  • Gram w: PES 2013
« Odpowiedź #136 dnia: Maj 28, 2011, 23:34:49 »
Piękny i szybki mecz ;) Czerwona kartka pomogła Ci w odniesieniu sukcesu. Bardzo ładny gol Ashleya ;) Nic tylko bić brawo za walkę !

Offline Przemek112

• Najlepsza jedenastka świata
  • Na forum od: 03.11.2010r.
  • Gracias Raul ! ♥
« Odpowiedź #137 dnia: Maj 29, 2011, 00:09:14 »
Gratulacje za zdobycie trzech oczek.Tak trzymaj do końca sezonu :) Powodzenia dalej :)

Offline Emilek1908

• Kierownik drużyny
  • Na forum od: 08.11.2009r.
  • Support your local football team!
  • Gram w: FIFA 16
« Odpowiedź #138 dnia: Maj 29, 2011, 10:28:11 »
Mimo prowadzenia Wolves po 15 minutach już 2:0 nie załamałeś się i 4 minuty później zdołałeś wyrównać, niesamowite. Na pewno sporo dała Ci ta czerwona kartka. Fajnie, że pod koniec udało Ci się zdobyć zwycięską bramkę, bo byłby klops z nienajlepszą drużyną.

PS. Chyba Ashley Young, a nie Cole? :D

Offline mojsesh

• Amator
  • *
  • Dostał Piw: 4
  • Na forum od: 20.12.2010r.
  • iHala Madrid!
« Odpowiedź #139 dnia: Maj 29, 2011, 10:45:35 »
No Fullham zdołał trafić ci bramki w 15 minut, ale ty za to odrobiłeś to wszystko w dwie minuty, a pod koniec meczu zdołałeś trafić bramkę na wagę trzech punktów. Bardzo dobrze, że tą decydującą bramkę zdobył debiutant czyli Andreas Weimann.

TWOJA LIGA Pro Evolution Soccer

« Odpowiedź #139 dnia: Maj 29, 2011, 10:45:35 »