Życzę powodzenia w pozyskaniu 30 letniego ofensywnego pomocnika chodzi tutaj Malkiego, którego spotkania już widziałem i jestem jak najbardziej za. Jak na "Boro" to bardzo dobry zawodnik więc nie ma się co zastanawiać. Jednak sprawa nie zależy tylko od Ciebie.
Jeśli chodzi o Nimelyego to również go sprowadzać bo to ciekawy zawodnik jednak bardzo silnej kadrze jaka jest w City nie ma szans na regularne występy, a praktycznie wcale nie gra.
To jednak stało się po okienku transferowym co jest z pewnością przykrą sprawą bo utrzymanie w Premier League będzie trudniejsze, a z nowymi siłami była by o wiele większa szansa.
Wierzę to, że klub Leo poradzi sobie i zagra na drugi sezon w najlepszej klasie rozgrywkowej w Anglii. Nie wiem czy były trener reprezentacji Polski powinien zostać na stanowisku bo gra jego zespołu na pewno nie zachwyca. Oby jego następcą stał się jak ostatnio mówiono Owen Coyle czy jakiś inny menadżer z Premiership.
O cholerka już chciałem wysłać, a tu kolejny newsik tym razem z meczami
.
Tym razem fatalne spotkanie zagraliście z Tottenhamem, który jest jednym z faworytów do tytułu mimo 7 pozycji w lidze. Adebayor pokazał niestety na Riverside kto tu jest lepszy. Tylko czemu w tak brutalny sposób ?
Tym razem czekał Was również trudny mecz ponieważ podejmowaliście Everton również u siebie. Jak widać po tabeli, że drużyna z Goodison Park jest w nie najlepszej formie i zajmuje 14 miejsce. Udało się i macie remis, który daje szanse na utrzymanie.
Jakby tego było mało kolejny trudny mecz tym razem Stoke, które doskonale gra u siebie. Jednak sprawiliście niespodziankę i pokonaliście gospodarza na Stoke-on-Trent. Jest coraz lepiej..
Znowu?! Kolejny bardzo, bardzo trudny mecz z jednym z faworytów do tytułu. Kapitalnie spisał się Aguero i strzelił 3 bramki, które pogrążyły Was. Honor uratował jedynie Robson, który strzelił gola w 10 minucie i wtedy było 1-1 i szansę na sukces. Etihad Stadium po raz kolejny nie zdobyte. W tabeli 19 miejsce cały czas jednak do 18 Wigan tracicie 4 punkty. Najważniejsze jest miejsce 17, które ostatnie jest premiowane grą w PL. Jednak strata do Swansea to 6 punktów jednak jest jeszcze 15 kolejek więc da się to nadrobić.
Powodzenia!