Krismes tajm nadchodzi. Niestety, mnóstwo spraw na głowie i nie byłem w stanie wam przygotować porządnego dema, które pokazało by jak daleko posunięte są prace. W ramach przeprosin przy OGROMNEJ POMOCY (Palacio), uda się wam pokazać około 30% komentarza i to będzie swoista wersja demo. Będzie brakowało trochę kwestii i innych pierdół ale komentarz będzie dosyć dobry by jakoś umilić sobie choć na chwilę grę. Jestem też trochę niepocieszony bo oprócz 2 ludzi praktycznie nie za bardzo angażujecie się w cięcie plików. Dostałem owszem na początku parę odpowiedzi ale od jakiegoś czasu tylko Palacio i Azielok starają się brać na swoje barki ogromne ilości plików. Trochę wstyd ale właśnie Palacio zrobił praktycznie połowę tłumaczenia!!! To jest Facet na którym można polegać! Azielok również solidnie pracował ale on miał mniej czasu. Dołączył ostatnio również Levy no i zobaczymy jak to będzie.
Krótkie podsumowanie jest takie: Wersja, którą chcę udostępnić w ramach przerwy świątecznej będzie wydana w momencie przesłania mi plików Palacio (1000 kwestii) i Levy (300 kwestii) z tego co się orientuje, wszystko będzie gotowe 23.12 maxymalnie do wieczora.
W takim wypadku na 95% wrzucę komentarz chroniony hasłem wcześniej abyście mogli pobrać a pod choinkę dostaniecie hasło
Pozdrawiam i życzę wszystkim Wesołych Świąt!
P.S Pamiętajcie, że to wersja wczesna i bez poprawek, także, błędy będą się zdarzać co nie znaczy, że nie można na takim komentarzu pograć
Buziaczki :*