Możesz w końcu wyjaśnić wszystko?
Wedle życzenia
.
A więc transfery zagraniczne ta?
Transfery spoza ligi można przeprowadzać w okienku, ale nie można kupować gwiazd najnajwyższej klasy np. Giggs, C.Ronaldo, Messi itp . Chociaż i tak nigdy nie kupicie nikogo z tych trzech piłkarzy, ba będzie wam wgl trudno kupić kogoś z zagranicy. Nie róbmy Polskiej Ekstraklasy ligą gwiazd światowej półki,albowiem jak mawiam to jest Polska, a nie Anglia czy Hiszpania.
Na transfery macie te 10 mln, ale nie całe, pamiętajcie że musicie płacić miesięczne pensje piłkarzom, organizować wyjazdy, płacić za szkółkę itp. Ale macie też dochody z biletów, oraz z transferów, jeśli ktoś będzie mądrze negocjować oczywiście.
Nie kupujemy od razu piłkarza z zagranicy, mimo tego iż wiesz że stać cię na ów piłkarza z ligi zagranicznej, to go nie kupujesz od razu. Najpierw ziomuś piszesz do mnie na PW i kontaktujesz mnie jakiego zawodnika kupujesz, za ile itp. Ja muszę się zastanowić i wyrazić zgodę na transfer, ale nie muszę wyrażać zgody, mogę po prostu napisać że transfer nie doszedł do skutku i See Ya ziom.
Hmm coś więcej? nie.. To wszystko działa na takiej samej zasadzie jak normalne transfery, tylko tutaj przed zakupem musisz skontaktować się ze mną koniecznie na PW i brać ceny ze strony transmakers.com (?) jak to było nie wiem, niech ktoś mnie poprawi niżej. Dzięki. Pozdro.