Autor Wątek: New York Cosmos - nowa era futbolu! [sezon: 2013/2014]  (Przeczytany 44526 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Daro.

• Piłkarz A klasy
  • **
  • Autor wątku
  • Dostał Piw: 17
  • Na forum od: 10.10.2010r.
    • Status GG
  • Gram w: Pro Evolution Soccer 6 / 2019
Odp: New York Cosmos - nowa era futbolu! [sezon: 2012/2013] / Ankieta!!!
« Odpowiedź #160 dnia: Kwiecień 28, 2012, 21:31:25 »
Mam pytanie, skąd masz ten patch? Ostatnio pozyskałem PES 6 i szukam jakiś fajnych patchy (NIE chodzi mi o patche uaktualniające do 2012, bo po to mam PES12).
To jest PES6.5 v5. Tylko, że w nim jest T-Mobile Ekstraklasa. Drużyny Major League Soccer + inne ekipy z różnych stron świata dodałem sobie sam. Fakt, trochę czasu mi to zajęło. ; )

Plakat fajny, poza tym kariera jako jedna z nielicznych na forum trzyma bardzo wysoki poziom jeśli chodzi o estetykę i grafikę. Chętnie będę teraz śledził karierę :)
Dzięki śliczne. ; )

Offline barthez

• Piłkarz okręgówki
  • **
  • Dostał Piw: 13
  • Na forum od: 10.04.2009r.
  • "C'est un entraîneur guerre." Reprezentacja ♥
    • Status GG
  • Gram w: PES 06
« Odpowiedź #161 dnia: Kwiecień 28, 2012, 21:40:50 »
No i proszę - pierwsza runda i już rywal z najwyższej półki. Jednak jeśli ich wyeliminujecie to w was będzie wypatrywało się głównego kandydata do zdobycia pucharu. Bardzo ciekawe jest to graficzne przedstawienie w formie plakatu - do tego jak zawsze świetnie ze strony estetycznej. Ty to masz talent do tego typu rzeczy... tylko pozazdrościć ;)

Offline Daro.

• Piłkarz A klasy
  • **
  • Autor wątku
    • Status GG
« Odpowiedź #162 dnia: Kwiecień 29, 2012, 11:09:45 »
Bez statów, składów, statystyk, bo... fraps mi się wyłączył. :D

październik 2012...

Trudna przeprawa w Kanadzie!

7 kolejka Major Soccer League 2012/2013

Montreal Impact 1:2 New York Cosmos
Brian Ching 24' - Stefan Dimitrov 61', David Trezeguet 89'

W Montrealu ekipa NYC w ramach 7 kolejki MLS rozegrała wyjazdowy mecz z Montreal Impact, który w poprzednim sezonie ledwo co utrzymał się w najwyższej klasie rozgrywkowej, a w tym sezonie gra z meczu na mecz co raz lepiej, przed tą kolejką zajmując 5 miejsce, będąc rewelacją rozgrywek. W 24 minucie Brian Ching udowodnił wszystkie powyższe słowa strzelając bramkę na 1:0 dla gospodarzy. Nam w tym meczu grano się trudno. Trener Cantona wystawił w połowię rezerwowy skład. Największym zaskoczeniem był ponowny występ Goodsona w obronie, który w tym spotkaniu miał udowodnić, że jest coś wart i miał zmazać z siebie plamę po poprzednich wpadkach. W drugiej połowie trener przeszedł na ustawienie z 2 napastnikami: Dimitrovem i Trezeguetem. Przebieg drugich 45 minut pokazał, że to był dobry ruch. Stan meczu na 1:1 wyrównał Dimitrov, a pod koniec gry w 89 minucie bramkę na wagę trzech punktów strzelił David Trezeguet. W ostateczności wywieźliśmy z Montrealu 3 punkty, bo trudnym meczu. 3 punkty sprawiły, że znowu awansowaliśmy na pozycję wicelidera za Real Salt Lake.

W hicie 7 kolejki Major League Soccer LA Galaxy na własnym stadionie podejmowało u siebie New York Red Bulls. Obie drużyny są wielkimi rozczarowaniami sezonu. Przed meczem LA zajmowało 9 miejsce, a NYRB dopiero 13. LA jak i NYRB nie mogą się odnaleźć w tym sezonie. Kto by się spodziewał, że drużyny naszpikowane gwiazdami będą radzić sobie tak słabo. Ten mecz jednak pokazał, że to są na tyle doświadczone drużyny, że przy takim meczu potrafią się spiąć i pokazać kawał dobrego futbolu. Mecz zakończył się wynikiem 2:4. Wreszcie odblokował się Francuz Thierry Henry, który ustrzelił hat-tricka w tym spotkaniu. Po tym zwycięstwie nasz lokalny rywal awansował na 11 pozycję. Oczko wyżej znajduje się LA Galaxy.  

Gracz meczu: David Trezeguet

nota: 7.0

Dał kapitalną zmianę, a w końcówce meczu zapewnił naszej drużynie niezwykle cenne trzy oczka. Zasługuję na miano bohatera dzisiejszego spotkania.

7 kolejka Major League Soccer:

Seattle Sounders 1:1 Houston Dynamo
Montreal Impact 1:2 New York Cosmos
LA Galaxy 2:4 New York Red Bulls  - hit kolejki
Vancouver Whitecaps 1:3 Sporting Kansas City
D.C. United 0:1 Colorado Rapids
Columbus Crew 0:1 Toronto FC
Philadelphia Union 0:4 Chicago Fire
Real Salt Lake 2:1 Portland Timbers

Tabela ligowa:

Klasyfikacja strzelców:

Następny mecz:

New York Cosmos - Houston Dynamo

Spotkanie z Houston Dynamo będzie kolejną szansą na poprawienie bilansu spotkań rozgrywanych u siebie. Po porażkach z LA i RSL wypadałoby wygrać ten mecz. Rywal jednak z pewnością nie odpuści. Z pewnością najgroźniejszą bronią gości będzie Ruud van Nistelrooy, który w tym sezonie strzelił już 5 bramek.
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 29, 2012, 11:32:52 wysłana przez Daro. »

Offline Anjin Miura

• Trampkarz
  • *
  • Dostał Piw: 5
  • Na forum od: 12.12.2011r.
« Odpowiedź #163 dnia: Kwiecień 29, 2012, 12:57:23 »
Dynamo Houston, kocham ich za nazwę <3 A jeszcze śmieszniej jest, jeśli w ogóle nie wiedzą skąd ona się wzięła. Mam na myśli tych z Houston. Ale to taka dygresja ;) Van Nisterlooy? Uhuhu, to mają czym ładować. Trzeba będzie uważać ;)

Dwa kanadyjskie kluby w pierwszej szóstce, widać rosną w siłę. Super, bo Kanada jest fajna. Jakoś tak, :D

Wybierz opcję, w której najchętniej chciałbyś mnie widzieć po zakończeniu kariery NYC.

1.) Nie kończ.
2.) Kashima Antlers/Kawasaki Frontale, w sumie bez różnicy. Byle J1 ;)

" po co jest moensienmgladbach to jakis cyrk"

"przecież nie będę każdej kolejnej wersji trzymał na kompie jak każda kolejna jest lepsza od poprzedniej"

Offline Santi6

• Amator
  • *
  • Dostał Piw: 0
  • Na forum od: 20.03.2011r.
  • Uwierz w swoje marzenia! - one są sensem życia...
« Odpowiedź #164 dnia: Kwiecień 29, 2012, 13:44:59 »
Wspaniały Trezeguet dał wam 3 punkty. Mógł zagrać od pierwszy minut, ale widocznie trener Cantona wolał go wpuścić trochę później. Mimo tego nic nie miał do stracenia i zapewnił drużynie zwycięstwo.
Galaxy, dobry zespół a grają jak jakieś że tak powiem ''nie dojebki" i przegrali 2-4.
Z Houston mogą być problemy, ale wystarczy skupić się na grze i blokować ataki Van Nisterlooy'a.

Offline PortoFan

• Piłkarz okręgówki
  • **
  • Na forum od: 28.04.2011r.
« Odpowiedź #165 dnia: Kwiecień 29, 2012, 14:56:50 »
To zbieg okoliczności, że Ty w Houston też masz Ruuda Van Nistelrooya? :D
Kiedyś prowadziłem karierę Houston i Ruud był u mnie najlepszym graczem :D

co do ankiety, trudny wybór, zagłosowałem na Melbourne Victory z A-League, ale szkoda byłoby nie zobaczyć farerskiego B36 Torshavn
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 29, 2012, 15:42:06 wysłana przez PortoFan »
" border="0

Offline pawlodar_10

• Były członek Załogi
  • *
  • Dostał Piw: 50
  • Na forum od: 24.01.2009r.
    • Status GG
  • Gram w: PES 2013
« Odpowiedź #166 dnia: Kwiecień 29, 2012, 22:58:16 »
Szczerze mówiąc to mi dość mało mówią nazwy tych zespołów z ankiety, więc mój głos idzie na Stomil Olsztyn :) A co, niech też o coś powalczą pod twoją wodzą. Oczywiście w przyszłości, bo mam nadzieję, że ta karierka jeszcze trochę potrwa.

Ciasno w czołówce tabeli, do ósmego miejsca różnice punktowe są niewielkie. Cieszy, że Trezeguet potrafi jeszcze zagrać dobry mecz, świetny był z niego napastnik.
" border="0
Only the dead have seen the end of war.

Offline kmiron#10

• Kierownik drużyny
  • Dostał Piw: 14
  • Na forum od: 09.01.2010r.
« Odpowiedź #167 dnia: Kwiecień 30, 2012, 10:24:48 »
Ouuu, dużo mnie ominęło... wreszcie się Neymar odblokował, czy ja śnię? W każdym razie nie wiem, czy się z tego cieszyć, gdyż kiedy będzie wracał do Brazylii, warto, by nie był zbyt mocnym punktem Cosmosu i go nadmiernie nie osłabił. Ale co tam, dał zwycięstwo, gola strzelił też młody Blackman i nie ma się czym martwić :D.
W MLS Cup czeka Was trudne zadanie, choć przeciwnik jest zdecydowanie do przejścia. Musicie wyjść tylko na ten dwumecz bardziej skoncentrowani, niż na starcie w lidze. Cudowna grafika przedmeczowa, jedyne, co bym zmienił to przezroczystość tego loga MLS Cup na dole (za duża). Ale tak czy tak - jak zwykle graficzny respect .
W siódmej kolejce rozłożyliście na łopatki rewelację rozgrywek, Montreal Impact. Wprawdzie postraszyli Was po golu Chinga, który na razie zawstydza wszystkie gwiazdy i zajmuje miejsce na czele klasyfikacji króla strzelców, lecz potem się obudziliście i zwycięstwo pojechało do Nowego Jorku. Pozytywnie zaskakuje mnie forma Dimitrova, po którym raczej nie spodziewałem się bramek, a tym czasem on zdobywa już, o ile pamiętam, drugą... myślałem raczej, że przesiedzi rok w rezerwach i z racji nie najmłodszego wieku odejdzie.
Mam tylko jedno pytanie, bo nie dałeś składów - jak poradził sobie Kuszczak i Rafał Wolski? :D
Strasznie dołują giganci, ale myślę, że z racji wczesnego stadium sezonu, jeszcze się obudzą, bo mają za wielu świetnych piłkarzy :). Już ten hat-trick Henry'ego może być zwiastunem jakiegoś postępu w grze RB, a Galaxy z czasem także dołączy do walki o najwyższe cele.

Offline Daro.

• Piłkarz A klasy
  • **
  • Autor wątku
    • Status GG
« Odpowiedź #168 dnia: Maj 01, 2012, 11:56:30 »
październik 2012...

Deco w kadrze reprezentacji Portugalii!

Wczoraj klub otrzymał informacje o powołaniu jednego z naszych zawodników do kadry narodowej. Powołanie otrzymał Deco, który wystąpi w spotkaniach kwalifikacyjnych do Mistrzostw Świata w 2014 roku w Brazylii. Wyjazd Deco na zgrupowanie kadry narodowej Portugalii sprawi, że Portugalczyk nie zagra w dwóch spotkaniach ligowych MLS. Ekipa New York Cosmos będzie musiała sobie poradzić bez Deco w dwóch bardzo ważnych spotkaniach z Houston Dynamo oraz Seattle Sounders, jednak na spotkanie pucharowe z Real Salt Lake w ramach rozgrywek MLS CUP Portugalczyk ma być już do dyspozycji trenera Erica Cantony. Ewentualne występy w obu spotkaniach kwalifikacyjnych na Mundial w 2014 będą odpowiednio 76 i 77 spotkaniem Deco w narodowej reprezentacji Portugalii, w której jak dotąd zdobył 5 bramek.

Najbliższe spotkania reprezentacji Portugalii z udziałem Deco:

ROSJA vs. PORTUGALIA Moskwa, Stadion Łużniki

PORTUGALIA vs. IRLANDIA PÓŁNOCNA Lizbona, Estadio da Luz

Życzymy sukcesów całej reprezentacji Portugalii, a także samemu Deco, któremu życzymy pokazania się z jak najlepszej strony, poprawienia licznika bramkowego w kadrze Portugalii i w pełni sprawnego powrotu do NYC.
Nasza redakcja nycosmos.com/pl będzie przyglądać się zmaganiom Deco w koszulce Portugalii i na bieżąco będziemy informować o występach naszego zawodnika.

październik 2012...

Szansa Owena!

Przed rozpoczęciem sezonu Major League Soccer informowaliśmy Was o kontuzji dwóch zawodników Owena Hargreavesa i Ganso. Wtedy informowaliśmy, że Owen po przykrej kontuzji, której nabawił się jeszcze w Malezji najprawdopodobniej będzie pauzował do grudnia tego roku. Dziś już wiemy, że rehabilitacja przebiega zgodnie z planem. Owen dochodzi do siebie, a sami lekarze mówią, że można dać mu szanse gry przez niewielki okres czasu. Przy braku Deco spowodowanym wyjazdem na zgrupowanie narodowe jest realna szansa, że Owen zagra już w najbliższej kolejce MLS z Houston Dynamo. Nie wątpliwie byłoby to dość ryzykowne posunięcie na tak ważne spotkanie, lecz z drugiej strony szansa na powolne przywrócenie dawnej formy Owena.

Offline makapaka.

• II - ligowiec
  • Dostał Piw: 5
  • Na forum od: 23.05.2011r.
  • Milan.
  • Gram w: ...
« Odpowiedź #169 dnia: Maj 01, 2012, 12:14:17 »
Co za informacja, Deco wraca do kadry ! Oby pograł tam trochę a nie tylko grzał ławę.
Fajnie by było, gdyby Owen mógł zagrać z Houston, lubię go i jest bardzo dobry tylko te jego kontuzję :-\ .

Offline kmiron#10

• Kierownik drużyny
  • Dostał Piw: 14
  • Na forum od: 09.01.2010r.
« Odpowiedź #170 dnia: Maj 01, 2012, 13:08:37 »
Deco wraca do reprezentacji? Niespodziewanie, choć to zrozumiałe, biorąc pod uwagę jego formę w tym sezonie, oraz fakt, iż kłopotu bogactwa w środku pola Paulo Bento raczej nie ma. Szansę może dostać Hargreaves, ale ja bym go w ogóle na boisko nie wpuszczał... przecież wiemy doskonale, że dozna kontuzji podczas rozgrzewki ::). Dziwi mnie tylko, że Deco ominą dwa spotkania ligowe - kiedy gra drużyna USA, połowa ekip jest osłabiona? A i jeszcze jedno - Howard, Goodson, Cahill, Ganso czy Neymar nie dostali powołań?

Offline Daro.

• Piłkarz A klasy
  • **
  • Autor wątku
    • Status GG
« Odpowiedź #171 dnia: Maj 01, 2012, 13:25:14 »
A i jeszcze jedno - Howard, Goodson, Cahill, Ganso czy Neymar nie dostali powołań?
Nie, nie dostali powołań z czego osobiście się ciesze. :)

Offline Santi6

• Amator
  • *
« Odpowiedź #172 dnia: Maj 01, 2012, 17:05:38 »
Deco, wraca do Portugalii i znów może pokazać się z dobrej strony.
Dobrze że Owen dochodzi do siebie i liczę, że w jakimś ważnym meczu dasz mu szansę ;)

Offline Daro.

• Piłkarz A klasy
  • **
  • Autor wątku
    • Status GG
« Odpowiedź #173 dnia: Maj 02, 2012, 11:13:36 »
Mam tylko jedno pytanie, bo nie dałeś składów - jak poradził sobie Kuszczak i Rafał Wolski? :D
Kuszczak w Montreal Impact spisuje się dobrze jak widać. Jego team jest wysoko, grają nieźle. Na szczęście udało się z nimi wygrać. Co prawda wpuścił dwie bramki, ale nie miał przy nich zbyt wiele do powiedzenia, także nie uznałbym ich za jego błędy.
Wolski? Wolski gra w Portland. Do meczu z Timbers są składy i jest opis. W tamtym spotkaniu zbytnio się nie wyróżniał, ale widocznie coś tam gra skoro wywalczył sobie miejsce w pierwszej jedenastce.

październik 2012...

Ruud van Nistelrooy - nowa gwiazda ligi MLS?

8 kolejka Major Soccer League 2012/2013

New York Cosmos 1:2 Houston Dynamo
Neymar 29' - Ruud van Nistelrooy 20', 35'
Zinedine Zidane - naciągnięcie mięśnia - 2 tygodnie

Tego spotkania po prostu nie wypadało przegrać. Przy ew. stracie punktów można byłoby twierdzić, że mamy kompleks własnego obiektu. Z drugiej strony podejmowaliśmy rywala, który nie chciał łatwo oddać punktów. Przy braku Deco i możliwości dania szansy Owenowi Hargreavesowi trener Eric Cantona zdecydował się wystawić w pierwszej jedenastce Anglika. Początek spotkania nie rozpoczął się dla nas dobrze. Nie mogliśmy się odnaleźć na boisku, co zaowocowało stratą bramki w 20 minucie. Precyzyjnym strzałem z linii pola karnego popisał się Ruud van Nistelrooy. Holender, który przyszedł w tym sezonie do Houston Dynamo strzelił już 6 bramek i jest liderem swojego zespołu. Na całe szczęście po prawie 10 minutach mieliśmy remis. Bramkę wyrównującą strzelił Neymar, który powoli przełamuje swoje niemoce strzeleckie. Od tego momentu wydawało się, że wszystko zmierza już we właściwym kierunku. W 35 minucie popełniliśmy jednak kardynalny błąd w obronie. Linia defensywa za wysoko ustawiona, co wykorzystali goście. Prostopadłą piłkę posłał Cameron do van Nistelrooy'a, który nie był na spalonym. Holender znalazł się w fantastycznej sytuacji sam na sam z naszym bramkarzem. Tak doświadczony gracz nie mógł popełnić błędu. Po chwili można było przypisać siódme trafienie w tym sezonie dla RvN, dzięki czemu piłkarz Houston Dynamo wyszedł na pozycję lidera w klasyfikacji strzeleckiej ligi MLS. W przerwie trener Cantona zdjął Hargreavesa. 45 minut Anglika można uznać za w miarę udane. Dobrze zrobił mu pobyt na boisku. W 56 minucie mieliśmy wymuszoną zmianę. Zidane naderwał mięsień i będzie pauzował przez najbliższe 2 tygodnie, co wykreśli go z meczów ze Seattle Sounders i ze starcia w MLS CUP przeciwko Real Salt Lake. W drugiej połowie nie potrafiliśmy pokonać bramkarza gości. Najbliżej wpakowania piłki do siatki był David Trezeguet, jednak piłka po jego strzale w 79 minucie odbiła się od słupka. Mecz zakończył się kolejną porażką naszej drużyny na własnym stadionie. Kibice co raz częściej wyrażają swoją negatywną opinie co do gry chłopaków na Giants Stadium. Nie wpłynie to dobrze na morale piłkarzy i kibiców, których będzie ubywać wraz z kolejnymi porażkami w NY.

Gracz meczu: Ruud van Nistelrooy
nota: 7.0

Nie ma co pisać... Piłkarz u schyłku kariery ustrzelił nam dwie bramki, które kosztowały nas utratę punktów w tym meczu, a dały wygraną ekipie przyjezdnej.

8 kolejka Major League Soccer:

Toronto FC 0:2 Chicago Fire
Columbus Crew 1:1 Real Salt Lake
New York Red Bulls 4:0 D.C. United
Sporting Kansas City 1:1 Portland Timbers
LA Galaxy 2:2 Philadelphia Union
New York Cosmos 1:2 Houston Dynamo
Colorado Rapids 2:0 Seattle Sounders FC
Montreal Impact 1:0 Vancouver Whitecaps FC

Tabela ligowa:

Klasyfikacja strzelców:

Następny mecz:

Seattle Sounders FC - New York Cosmos

Spotkanie odbędzie się bez udziału publiczności. Taką decyzje podjęła komisja ligi MLS po wydarzeniach 7 kolejki, gdzie fani Seattle oburzeni remisem z Houston Dynamo 1:1 zaczęli obrzucać piłkarzy kubeczkami. Dla nas to może być dobre spotkanie. Ekipa gospodarzy jest obecnie w dołku. W tabeli spadli na 9 miejsce i warto byłoby to wykorzystać na swoją korzyść.

PS. Takie mam małe pytanie do Was. Czy ktoś z Was się orientuje czy jest możliwość (jest napewno... ale jak) robienia screenów czy filmików z gier na PS3 nie używając kamer, cyfrówek i innych tego typu urządzeń. Tzn. wiem, że jest, ale nie wiem jak i za pomocą czego. Na kompie to proste, bo instaluje się frapsa, ustala który klawisz odpowiada za screen, włączenie video itp., ale nie mam pojęcia jak na PS3.
Jak ktoś się orientuje proszę o danie znać. :)
« Ostatnia zmiana: Maj 02, 2012, 11:25:31 wysłana przez Daro. »

Offline Santi6

• Amator
  • *
« Odpowiedź #174 dnia: Maj 02, 2012, 11:27:24 »
Aj, aj, aj. Pogrążył was znakomity RvN. Nie wiem czym to było spowodowane, ale nie można się tą porażką teraz przejmować bo przed wami jeszcze inne ciekawe spotkania i szansa na zarobienie punktów.
Zidane, będzie pauzował przez 2 tygodnie i nie wiem czy to będzie dotkliwa strata.
Mecz z Seattle Sounders odbędzie się bez publiczności. Może to i lepiej, bo nie będą obrzucać was kubkami :D

Offline Pikachu

• Amator
  • *
  • Na forum od: 17.03.2011r.
« Odpowiedź #175 dnia: Maj 02, 2012, 12:18:11 »
Fajnie, że Deco wraca do kadry Portugalii, przyda im się. Porażka z Houston Dynamo to nie najlepszy znak, znów słabo u siebie. Przełamuje się Neymar ale obrona dała ciała i dwa razy nie upilnowała RvN, który bezlitośnie to wykorzystał. Ameryka służy Holendrowi, oby tak dalej tylko nie w spotkaniach przeciwko Tobie ;).

Offline PortoFan

• Piłkarz okręgówki
  • **
  • Na forum od: 28.04.2011r.
« Odpowiedź #176 dnia: Maj 02, 2012, 12:33:47 »
Deco - najlepszy piłkarz z Portugalii ostatnich kilku lat, dobrze że wraca do kadry :)
w meczu z Houston pogrążył Cię niesamowity Ruud Van Nistelrooy
widać, że Neymarowi jeszcze daleko do jego umiejętności :)
Ruud najpierw strzelił brameczkę z linii pola karnego, a drugiego gola strzelił po błędzie obrony, która była za wysoko ustawiona, drugiego gola mogłoby nie być.
" border="0

Offline MasterCreati

• Właściciel Klubu
  • Dostał Piw: 9
  • Na forum od: 21.03.2010r.
« Odpowiedź #177 dnia: Maj 02, 2012, 12:40:21 »
Bardzo mało czasu mam dla pisania karier ostatnio a co dopiero komentowania a tutaj widzę, że karierę jest świetna. Wszystko schludnie i ładnie opisane. Ruud van Nistelrooy..jeszcze dziś rano oglądałem jego bramki z czasów gry w Manchesterze United..genialny napastnik..szkoda, że nie żyjemy tak w 2002 roku ;)

Offline barthez

• Piłkarz okręgówki
  • **
  • Dostał Piw: 13
  • Na forum od: 10.04.2009r.
  • "C'est un entraîneur guerre." Reprezentacja ♥
    • Status GG
  • Gram w: PES 06
« Odpowiedź #178 dnia: Maj 02, 2012, 13:33:50 »
No tak, stadion wam nie służy. Przypomina mi to trochę Śląsk Wrocław, który na Miejskim też gra jakby słabiej. Trzeba przełamać tą niemoc i odczarować Giants Stadium. Pogrążył was Van Nistelrooy, który tak jak trafnie zauważyłeś wyrasta na gwiazdę MLS. Nie wiem co pisać o absencji Zidana - wydawałoby się strata, jednak w tym meczu chyba za wiele nie wniósł? Odpoczynek powinien dobrze mu zrobić. Widać również, że oswaja się Neymar, który trafia o siatki. Statystyki pokazują, że byliście drużyną lepszą, jednak jak wiemy statystyki nie grają. W tabeli trochę polecieliście. W kolejnym meczu wypada wykorzystać słabość Seattle Sounders i odnieść zwycięstwo.

zaczęli obrzucać piłkarzy kubeczkami
:D

Offline Nederland

• Piłkarz B klasy
  • **
  • Dostał Piw: 23
  • Na forum od: 06.02.2010r.
    • last.fm
« Odpowiedź #179 dnia: Maj 02, 2012, 18:07:21 »
Niestety van Nistelrooy nie pozostawił ci żadnych złudzeń. Dwa celne ciosy i trzy punkty jadą do Houston. Pierwsza jego bramka była dość nietypowa - w United zdobył tylko jedną bramkę uderzeniem zza pola karnego, a tutaj otworzył wynik spotkania strzałem z linii szesnastki. To do niego niepodobne, ale może miał klarowną sytuację, dużo miejsca i żal było nie spróbować szczęścia. Zachodzę tylko w głowę, dlaczego Holender nosi numer 89... I dlaczego kapitanem zespołu jest Szymon Pawłowski.
" border="0

TWOJA LIGA Pro Evolution Soccer

« Odpowiedź #179 dnia: Maj 02, 2012, 18:07:21 »