Dzięki. Sam zaczynam z kompilacjami, więc stestuje Corela, bo w Vegasie na razie średnio mi idzie
Polecam - jeśłi Vegas Ci nie leży to przypasuje
O wiele łatwiejszy i bardziej domyślny. Mnie tam w sumie wychodziło ,ale jakoś nie leży mi. Efekty przejściowe między klipami też średnie(być może mogłem pobrać dodatkowe efekty,ale w to nie chciało mi się bawić, ani tworzenie). Wolę Corela
Przypomniałem sobie o nim, bo pierwsze kompilacje tworzyłem w tym programie, gdy o vegasie nie słyszałem
Grasz bez asyst?,jak robisz te tricki;O?
Trick Torresa - to komp niestety
Trick kogoś z bvb(nie pamiętam już), to kwestia wciśnięcia strzałki/analogu w odwrotną stronę, jak jest piłkarz ustawiony. Np stoi tyłem do swojej bramki, ma piłkę na odpowiedniej wysokości , to trzymamy analog/strzałkę w kierunku swojej + LT. Tylko trzeba to zrobić w odpowiednim momencie - na razie dwa/trzy razy wyszło, więc jeszcze nie mam pewności od czego jest to zależne(być może nie jest wymagany LT - wczoraj ładnie z powietrza tak podbiłem piłkę i przerzuciłem nad rywalem, tj piłkarzem kumpla
).
Co do pozostałych, to kwestia operowania LT (Lewy trigger) + prawy analog...
Tak, gram na manualu
Chociaż mam problem z trafianiem w bramkę i czasami podaniami... Jak widzę, jak to idzie kumplom(choćby na połowicznych asystach) czasami, to krew zalewa :pp Chociaż kwestia strzału to już inna bajka akurat ;]
Kompilacja bardzo fajna. Taki strzał, jak ten wolec Lewego to mi się nigdy nie przytrafił.
Beatch ? Połączenie "beach" i "bitch" ?
hahahahahaha... wiesz, że ogarnąłem wszystkie inne błędy, a tego ie ... hahahahaha
Wypadek przy pracy
)) dopisze w opisie filmu, bo specjalnie konwertować znowu film z projektu dlatego nie chce mi się
Pkotu czemu nie udostepniles tego filmiku na fony?
Głupie pytanie
jak to zrobić? Nie udostępniałem wcześniej na telefony specjalnie :>