haha! z wyprowadzaniem akcji zgadzam się w 100% i ja akurat zauważam to od minimum 2 części pes...
Co do sędziów z PC akurat gram rzadko
głownie pes 13 sprawdzałem ze znajomymi (jak nigdy)
O wiele przyjemniejsza rozgrywka! Aczkolwiek jestem w stanie się z tym zgodzić... Z kumplem, jak gram.. czasami gwiżdżą pierdoły, czasami jest OK.. nie jest to jakieś skrajne, ujdzie. Zaś te podania , to wku....rzają mnie co nie miara!!!!
W 2012 gralem i w fife i pes.. Zdecydowaie więcej w Pesa i w ML Online'a ... Aczkolwiek ze znajomymi zawsze lepiej grało się w fife i osobiście mam dylemat. CZekam na demko tej drugiej gry, ale wciąż niestety brakuje mi czegoś w pes i tej świetnej gry z legendarnego już 06. Wciąż wstrzymuje się z decyzją, którą grę zamówić. Ogólnie uważam się za fana pes i najchętniej to bym kupił. Jednak mam wątpliwości... jeśli przez neta mam grać z pesa np , a przyjdzie znajomiec i odpalać FIFE, tzn, że to nie do końca... Interesuje mnie też, jak wygląda rozgrywka Online w fife. Z tego co widziałem/czytałem, też całkiem przyjemnie się prezentuje. W 2011 np kupowałem fife, rok później pes... wcześniej zdecydowanie PES - obecnie , nie wiem ;]