Kreski niebieskich obrońców (czterech) idą w górę. Wniosek... dół jest wolny i odkryty. Analizując całość, mogę śmiało powiedzieć że jest tragicznie.
Gdzie Ty tu widzisz tragedie? Przecież dwóch pomocników wraca do tyłu, jeden biegnie idealnie w stronę napastnika żółtego, który wybiega do przodu, by go idealnie zakryć. Chociaż jak dla mnie, ostatni obrońca na dole (niebieski) zamiast biegnąć do góry, powinien biec na dół, na żółtego pomocnika, który biegnie skrzydłem.
Ale że niby żenada? Jak dla mnie jest to bardzo dobre ustawienie. Nie rozumiem krytyki. Przecież tak bardzo narzekaliście na brak wystawień, głupotę obrońców. Narzekacie na brak Windowsa nowszego niż XP na monitorach od Konami. Co wy chcecie? Gra wychodzi we wrześniu/październiku, nie dość, że macie dosyć obszerne informacje o silniku jak na ten czas, to jeszcze źle. O FIFIE 14 jest cisza, a o PES'ie masz już sporo informacji.
Po za tym jak tak można określać sztuczną inteligencje....
Boże święty, przecież komputer też musi jakoś grać. Narzekanie na obrońców w poprzednich pesach było co niemiara.
Tylko Koziom nakręca przeciekami pół serio atmosferę. Zwłaszcza tym zdjęciem, co bym sobie darował.
Chwila, chwila. Nie dość, że masz w JEDNYM temacie opisane czarno na białym, co i jak, aktualizowany tematy, nowe newsy, przecieki, zrzuty, cokolwiek, to ci nie pasuję?
Jak już pisałem wcześniej. Robię to po to, abyś jednym kliknięciem miał dostęp do wszystkich newsów na temat nowego PES'a bez zbędnego spamu tematów w dziale.
Dodaje różne rzeczy, zrzuty, wpisy na twitterach - admin nie raz widział ten temat. Jeżeli by mu się nie podobało - mógł usunąć, proste.
I będe wciąż je dodawać, bo taka jest nazwa tematu (OFICJALNIE/ NIEOFICJALNE NOWOŚCI NA TEMAT GRY). Przecież to logiczne.