Demo w tym tyg! Officialpes na twitterze napisal
Napisali tylko, że czekają na potwierdzenie z Japonii i mają nadzieje, że demo pojawi się w tym tygodniu, więc to nic pewnego.
Ktoś wcześniej pisał, że widział filmik gdzie jest pokazany drugi gol. Znalazł go ktoś?
Tutaj są wrażenia brazylijskiego gracza, za plecami jest kawałek gameplay'u w którym pada bramka, nie wiem czy o ten filmik Ci chodzi, ale prosze bardzo: REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Pro Evolution Soccer @officialpes 1 h@metin_yksel We will announce all platforms at the same time.
We want to offer a better and improved version of the demo so there might be some delay. We'll have more info soon!
Liczyłem przed chwilą i jak dobrze pójdzie to będzie 11 lig :angielska ( nie licen.)argentyńskabrazylijskachilijskafrancuskahiszpańskaholenderskajapońska (może)niemiecka (nie licen.)portugalska (nie licen.)włoskaDo tego licencje UEFA, AFC, Copa Libertadores
i napewno jeszcze dodadzą pewnie minimum 2 ligi do AFC, chyba że mają już podpisane umowy z osobnymi klubami
To że mają licencję na azjatycką ligę mistrzów to wiem ale kiedy podpisywali umowy na jakieś azjatyckie ligi ?
Only Pro Evolutions podaje, że sa duże szanse na Ligę Chilijską w PES 2014. Wg. serwisu, z ktorego brali info, Chile to duży rynek na którym sprzedaje się tam sporo kopii Pro Evo. Także nie ma źle, Argentyna, Chile, zapewne Japonia, może coś jeszcze wpadnie.
NIE BĘDZIE NIEMIECKIEJ, nawet nielicencjonowanej, ile razy można to mówić? EA nie pozwala nawet na fakeową niemiecką ligę.
REJESTRACJA lub LOGOWANIE