Siemanko, przed chwilą kupiłem PESa, w 15 nie grałem. Z paczki TOTY trafiłem Messiego, musiałem się gdzieś tym pochwalić Mam takie pytanko, a raczej prośbę o rady czy warto na początku zostawiać sobie GP na kontrakty czy można śmiało losować i jak to jest z kondycją? Działa to podobnie jak w fife?
mam tez pytania- 1)czym jest w ustawieniach auto-feint ??
nie wiem czy ktoś pisał o tym, ale dlaczego division SIM nie jest online tylko cpu?
Ja też pytałem z kilka dni temu ale nikt mi nie udzielił odpowiedzi:(
Czy grając i wygrywając mecze oflline lub online da rade zarobić tyle GP aby starczało na kontrakty dla całej jedenastki czy jednak trzeba się posilkowac drugim składem i farmic gp
Czy ktoś z Was widział aby był dostępny Pep Guardiola? bo właśnie grałem z gościem któy miał Guardiole za trenera, jestem od początku od pierwszego dnia i w żadnym z nich nie było Guardioli wg mnie,,może się mylę, chyba że Trenera też można było dostać jakoś w specjalnej paczce ale nigdzie nie widziałem takiego info
Mam pytanko.... Jestem w tym zielony a więc zapytam się...do tej pory grałem przez wifi i czasami zamulalo tak ze się rozlaczalo obustronnie bez odejmowania rankingu mi czy przeciwnikowi. Wyczytałem ze lepsze połączenie jest przez kabel a więc podłączyłem z routera do ps kablem i szybkość połączenia pokazuje mi takie....Szybkość połączenia pobieranie 34.5 MB/s a przesyłanie 4.3mb/s....czy to wystarczająco czy to od tego tez nie zależy bo nigdy nie miałem problemu z połączeniem w 15. Nie dawno się przeprowadziłem i odczułem pewne zacięcia podczas gry a więc przeszedłem na kabel bo niby tak jest lepiej.....
pol godziny temu byly takie lagi ze nie dalo sie grac i to w kazdym meczu, ta gra juz tak ma ze sie tnie, musza to poprawić a neta masz wystarczającego gram na slabszym i jest git.
Ale jest różnica między wifi a kablem??