Haha odkąd kupiłem Pesa na PC ani razu nie udało mi się zagrać w MYCLUB totalnie mnie ten tryb nie interesuje ale choć raz chciałem zagrać z żywym przeciwnikiem...
co jest tego przyczyna że te śmiecie od paru lat nie mogą tego naprawić? dlaczego zawsze jest z tym graniem online taki problem i nawet jak się już połączysz po tygodniu czekania to lag jak [cenzura]?
Ostatnio czytałem ze typ od no man sky wyłapie jakąś kare za promowanie trailerów na których są rzeczy których nie ma w finalnej wersji zwykle oszustwo...
wiec jednak jest jakaś instytucja która się tym zajmuje wszystkie porty na PC od paru lat to dna wymieniać tytułów nie trzeba każda grę dostajesz w kawałkach DLC za gruby hajs za to wszystko powinni takie kary im zajebać żeby się nie pozbierali i konami tez się to tyczy non stop promują w trailerach ten tryb OnLine a w ogóle nie da się z kimś zagrać.
Odkąd weszło te nieszczęsne denuvo to ceny gier na PC od razu poleciały w górę jeszcze na tym zarabiają śmiecie nigdy tego nie pojmę czemu ludzie dają się tak ruchać w dupska nie żądają dobrych portów całych gier i tanich moim z daniem to poszło za daleko i ktoś powinien coś z tym zrobić bo z roku na rok nie dość ze jest coraz gorzej to jeszcze drożej i wszędzie tylko napisy DLC DLC DLC
Nie rozumiem takiego myślenia, skoro ludzie kupują nawet takiego pes 2017 to nie bez powodu (nic nie dzieje się bez przyczyny), mieli przecież możliwość zagrania w demo, w dodatku wiedzieli jak bardzo okrojona jest to wersja w porównaniu do wersji na ps4, wiedzieli, że z serwerami jest raczej tak jak zwykle, częste lagi, opóźnienia itd. więc jest to świadomy ich wybór.
Sam kupiłem wersję na pc i ok, jeśli mam patrzeć przez pryzmat tego, że jest to okrojona wersja w stosunku do nextgenów w porównywalnej cenie to jest trochę nie fair, ale ja patrzę na to z innej perspektywy: być może jest to najlepszy symulator piłki nożnej wydany na pc w historii, bo mimo wszystko gameplay jest jak narazie świetny (oby nie wydali łatek go zmieniających),
Pograłem trochę online już i jak narazie, to są spore opóźnienia gdy gram nie z Polakami, ale gdy umawiam się na jakieś mecze przez pesleague, to jeszcze ani razu nie miałem opóźnień niepozwalających normalnie grać, także z jednej strony rozumiem ludzi hejtujących konami, ale z drugiej strony, takiego Konami mogłoby nigdy nie być i nigdy byśmy w tę serię nie zagrali (skazani na fifę), więc radzę po prostu odpalić Pesika i się trochę wyluzować