U mnie też na PS4 nie da się grać. Wczoraj było dobrze.
po tygodniu zabawy w licytowanie, w końcu zrobiłem sobie Bale'akosztowało mnie to prawie 450k GP ale przynajmniej mam tego kogo chciałem.
u mnie pomogło znalezienie pliku live000000 w program data/konami/save i skopiowanie go do Dokumenty/konami/pro evolution 2017/save Moze wam tez pomoze.Pozdro
gdzie znaje ten plik bo nie mam nigdzie folderu program data...Możesz podać dokładną ścieżkę dostepu bodz strone gdzie mogę to znaleść i ściągnać?
Musisz wybrac opcje wyszukiwania plikow na komputerze i zaznacz zeby pokazywalo Ci tez ukryte foldery.wtedy powinno Ci znalezc . w wyszukiwaniu nazwa pliku LIVE 000000 wpisz.jak juz znajdziesz to skopiuj do dokumenty/konami/save i powinno pojsc.Daj znac czy pomoglo.Pozdro
Witam, można zrobić gdzieś własne stroje dla klubu Ajaxu Amsterdam zeby móc nimi grac w my club na ps 4?
Jest jakiś sposób na simulation mecz ? Skład niezły, ts 99 i dostaje bęcki.Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka
Wszystkie modyfikacje składów czy strojów działają tylko offline niestety
Kpina ten tryb online, lag na lagu, czasami zdarzy się normalny mecz ale rzadko kiedy, przez ostatnie dni miałem chyba 5-6 meczy bez laga, efekt? Wszystkie mecze wygrane gładko do zera.Z lagami tracę bramki prawie co mecz....
na 11 gier, 1 lagger z rosji który i tak dostał w dupe i nie umiejetnie próbował uciec na koniec co skończyło sie 3-0 dla mnie a zaznacze ze gram na jakości połączenia już od 2 lvl.