Sezon się skończył,teraz czeka nas najbardziej gorący okres przed MŚ,jeżeli chodzi o plotki transferowe...
Nie wiem co myśleć o Pelle,w połowie sezonu chciałem aby został,jednak teraz już coraz mniej mi się ten pomysł podoba,widmo przyjścia Mou do Realu jest bardzo kuszące,dlatego jeżeli mamy zmienić trenera to tylko na Portugalczyka.Druga sprawa to wzmocnienie obrony,w przyszłym sezonie będzie juz Pepe,no i brakuje nam lewego obrońcy,mój typ Clichy,no i ponoć Emery,pogodził się z odejściem Davidów z Valenci-Villa do Barcy,a Silva do Realu,cieszę się,ze Real zrezygnował z Ribery'ego,Silva to piłkarz którego nam obecnie brakuje,kogoś od kreowania gry w pomocy(przypominam,ze Guti odchodzi).Kaka miał pełnić tą rolę,jednak widać,ze Brazylijczyk dusi się w grze pozycyjnej,dlatego musi grać pod samym napastnikiem,gdzie będzie mógł wykorzystać swoją szybkość,tym samym CR na skrzydło.Alonso odciążyć od gry defensywnej,na typowego Def.Lass,nie na prawego pomocnika jak to grywał w tym sezonie....
:Proponowane Ustawienie:
1
3 4
2 5
6
7
8
9 10
11
...z utęsknieniem czekam na nowy sezon !Hala Madrid!