Zmykaj!
Nie rozumem, jak ktoś może w/w zespoły zaliczać do ligi hiszpańskiej, nie rozumiem, dlaczego mecze z Barcą > cały sezon.
Najpierw coś sobie ubzdurałeś, że mówię o meczach w lidze, dodając, że te zespoły nic w europie nie znaczą, później widząc jaką gafę palnąłeś.To i tak znaczące coś w europie zespoły, tak naprawdę nic nie znaczą, się nie liczą, bo są gorsze od Barcelony,bo powszechnie wiadomo, że tylko Barca liczy się w europie.Gdzie tu sens, logika?
A to,że Real jest pierwszy raz w półfinale od 8 lat ma małe znacznie...inne zespoły się nie liczą!
Wyjaśnij mi fakty-liczby.Jak trener nieumiejący grać ofensywnie, ustawiający zespół defensywnie, zdobywa z drużyną 24 bramki tracąc 2 do najskuteczniejszej ekipy, a zarazem ma 5 straconych bramek, dwie mniej od najlepiej broniącego MU ?
Spoko ja mam klapki, bo sam się pogubiłeś w swoim bełkocie.Ułóż jakieś sensowne zdanie to może i ten koń zdejmie klapki.
p.s
Do meczu z Barcą odniósł się eMeK, Ty zarzucając Mou nieumiejętność ustawienia drużyny ofensywnie, grania ofensywnie, już nie.