Tak sobie czytam te komentarze niektórych "fanów" United i sobie myślę tak. Hmm skoro wam przeszkadza ciągłe wygrywanie meczu 1:0 to zmieńcie sobie zespół na Real, Barcę czy ostatnio wielce popularne Man City.
Rozumiem wasze rozgoryczenie, mi też się od ponad miesiąca bardzo ciężko ogląda grę United ale mimo tego, że formy praktycznie ma to potrafią wygrywać mecze. Oczywiście fajnie było by tak zawsze wygrywać jak na początku ale zrozumcie to nie są maszyny tylko ludzie. Ja jednak wierzę, że grudzień będzie nasz bo to wtedy zawsze włączamy wyższy bieg. Wrócił Welbeck, a z nim United wyglądali dobrze w tym sezonie. Gramy dobrze i konsekwentnie w obronie, w ataku rzeczywiście nie gramy nic.
Każda drużyna ma kryzys, trzeba go przetrzymać i grać swoje.
Hmm co do losowania par III rundy F.A. Cup
Ja się cieszę że będziemy grać z City już na początku, będzie to dla nas okazja do rewanżu i utarcia nosa "głośnym sąsiadom".
To będzie dla nas szansa na przełamanie, może jak i ogramy chłopaki zaczną wierzyć w siebie i wrócą na właściwe tory.
Oczywiście jak każdy z nas, boję się meczu z Basel. Szwajcarzy są w formie i będą bardzo niewygodnym rywalem. U nas w ataku jest cieńko, oby Berbatov wrócił do nas szybko. Szkoda, że Carrick nie zagra bo ostatnio łapał formę. Najważniejszym naszym wzmocnieniem na ten mecz będzie Vidić. Nasz kapitan daję nam mnóstwo spokoju w linii defensywnej a taki nam jest teraz najbardziej potrzebny.
Mimo tego, że ostatnio gramy bardzo słabo wierzę w naszych chłopaków i naszego czasem podejmującego niezrozumiałe decyzję menadżera. Ale powiedzmy sobie szczerze, kto z nas lepiej wie jak ma wyglądać nasz optymalny skład niż on.
Także panowie wierzmy w naszych, Glory Glory Glory Man United!!!!
Amen