Dobrze wygrałeś tą wojnę słowną ; ) idź się pochwal rodzicom, a jutro Pani w gimnazjum.
Mam ferie..
Jedynie liga i le.
Przypomnij sobie, co do wygrania zostało Liverpoolowi. FA Cup? Nie bądź śmieszny, ten puchar ligi to jeden z ważniejszych tytułów.
Najsmieszniejsze jest to, ze pomimo waszej "dominacji" po raz kolejny nie potraficie wygrac z nami derbow oraz odpadacie z lm z Basel.
Napisze Ci statystyki ogólne:
Liverpool: 62 wygrane:71 Manchester.
PS. Ile razy można wspominać o tym Basel? Nie pamiętam gdzie, i kto to pisał, ale brzmiało to jakoś tak: Fani Liverpoolu i City będą to odpadnięcie z LM wspominać jeszcze kilkadziesiąt lat, albo i więcej.
Nie mylił się!
Tu sie buduje nowy zespol i na ten moment le to cel bezwarunkowy.
A United to niby co? Przecież SAF odbudowuje zespół, nie widzisz jaki mamy burdel?
Cieszy, ze Liverpool wcoaz pozostaje dobra marka i mysle ze jak wszystko pojdzie ok to mozemy niedlugo znowu walczyc o najwyzsze cele (np. potrojna korona).
Chłopie, po Liverpoolu została tylko nazwa. Liczę na to, że w końcu weźmiecie się w garść, ale na pewno potrwa to kilka sezonów. Więc nie wiem czy obecny stan można nazwać lepszym od poprzedniego..
Potrójna korona? Przypominam, to wygranie LM, mistrzostwa Anglii i FA Cup. Nie zdobyliście tego pucharu, i bardzo wątpię, że zdobędziecie.
Najbardziej bede sie smial jak w tym roku lfc wygra wiecej trofeow niz muly.
Ja już się śmieje, bo wiem, że The Reds nie wygrają ani jednego pucharu.
Gdzie ten potezny manchester ?
Niedawno grał mecz na Anfield, a co chcesz?