Autor Wątek: Manchester United  (Przeczytany 604609 razy)

Offline Nederland

• Piłkarz B klasy
  • **
  • Dostał Piw: 23
  • Na forum od: 06.02.2010r.
    • last.fm
Odp: !Manchester United!
« Odpowiedź #2180 dnia: Styczeń 31, 2012, 15:19:08 »
Cytat: robi
LM jest wyznacznikiem dobrego sezonu ?
Jasne. Chyba ciężko mówić o dobrym sezonie, gdy nie wychodzi się z grupy albo odpada w 1/8 finału.

ManCity, są liderem, a też z niej odpadli.
Ciężko było oczekiwać awansu z ich zerowym doświadczeniem. Moim zdaniem w większym stopniu to ono zadecydowało o odpadnięciu City, bo kadrę mają z pewnością silniejszą niż Napoli.

i to upoważnia was do takiego zachowania ?
Jednego NexaTa, który zaczął sobie poszukiwania tysiąca usprawiedliwień. Jednego. Jego pytaj.

W LFC jest kilku wychowanków, ale również kupiono u nas 7 "podstawowych" piłkarzy. Sam sobie odpowiedz czy będą lepiej zgrani z resztą, niż wychowankowie ? Na tym polega różnica w "odbudowaniu składu" pomiędzy LFC, a MU.
W LFC sytuacja jest kiepska nie od wczoraj. Patrząc na to, że po przebudowie składu radzą sobie lepiej niż w zeszłym sezonie - a tego o United nie można powiedzieć - na siłę próbujesz się usprawiedliwiać. Bo co? Bo rozpierdoli_ibyście całą stawkę, gdybyście tylko byli zgrani?

coś jest w tym złego ?
Tak, przypisywanie innym własnych przywar nie należy do miło widzianych zachowań.

Cytat: Gandi Ganda
Z tej grupy każda Angielska drużyna by odpadła
Nom, Real też by się pewnie kotłował.

W normalnych okolicznościach to chyba tylko United - i to głównie dlatego, że Ferguson nie potrafi grać z Villareal (4 mecze - 4 bezbramkowe remisy) i Bayernem (ogólnie z niemieckimi zespołami).
" border="0

Offline NexaT

• Prezes klubu
  • Dostał Piw: 10
  • Na forum od: 27.12.2010r.
  • Life is football, football is Manchester United...
  • Gram w: Shogun: Total War
« Odpowiedź #2181 dnia: Styczeń 31, 2012, 16:12:58 »
Jednego NexaTa, który zaczął sobie poszukiwania tysiąca usprawiedliwień. Jednego. Jego pytaj.
Mylisz się. ;)

Offline robi99

• Były członek Załogi
  • *
  • Dostał Piw: 8
  • Na forum od: 12.12.2007r.
  • Gram w: ...
« Odpowiedź #2182 dnia: Styczeń 31, 2012, 16:29:30 »
Jasne. Chyba ciężko mówić o dobrym sezonie, gdy nie wychodzi się z grupy albo odpada w 1/8 finału.
przesadzasz. LFC po wspaniałym finale w LM i zgarnięciu pucharu, zajęło 5 miejsce w lidze, FA Cup skończyli na 3 rundzie, a z Pucharu Ligi również odpadli.
Ciężko było oczekiwać awansu z ich zerowym doświadczeniem. Moim zdaniem w większym stopniu to ono zadecydowało o odpadnięciu City, bo kadrę mają z pewnością silniejszą niż Napoli.
czy ja wiem, czy takie zerowe... Mancini, Silva, bracia Toure, Clichy mieli styczność z LM. Część z 1 składu występowała wcześniej w LE - może to nie ten sam poziom co CL, ale sama styczność z międzyeuropejską piłką daje pewne doświadczenie.
on reprezentuje was - kibiców. Tak samo jak wklejałeś mi link do tego obrazka z transparentem. Skąd wiedziałeś, że ja bym się pod tym podpisał ? Albo to co pisałeś, że kibice LFC twierdzili, że Berbatov miał "dzień konia" i dlatego wygraliście, skąd wiesz czy ja tak pisałem, albo czy bym tak to tłumaczył ? Dlatego to wklejasz, bo oni reprezentują nas - klub i poniekąd kibiców LFC. Zależy jeszcze czy mają coś pod czaszką, jeśli tak to można się na nich powoływać.
W LFC sytuacja jest kiepska nie od wczoraj. Patrząc na to, że po przebudowie składu radzą sobie lepiej niż w zeszłym sezonie - a tego o United nie można powiedzieć - na siłę próbujesz się usprawiedliwiać
ale ty nie widzisz jak idzie United, a jak idzie nam ? Nie widzisz jakie ruchy kadrowe były u mułów, a jakie u nas ?
Bo co? Bo rozdaj spokoji_ibyście całą stawkę, gdybyście tylko byli zgrani?
wtf ?
Tak, przypisywanie innym własnych przywar nie należy do miło widzianych zachowań.
bezpodstawne ?
" border="0
You'll Never Walk Alone

Offline GunnersT

• Amator
  • *
  • Dostał Piw: 0
  • Na forum od: 31.01.2012r.
« Odpowiedź #2183 dnia: Styczeń 31, 2012, 16:44:25 »
Ciężko było oczekiwać awansu ? hahaha co za bzdury.
Piłkarze Napoli to ile razy zdążyli usłyszeć na boisku hymn Champions League ? ::) Popatrz na skład $ity: Nasri, K.Toure, Clichy występowali w LM u nas, Kompany w Hamburgu, De Jong - Hamburg i Ajax, Hargreaves - MU i Bayern, Yaya - Barcelona i Olympiakos, Silva - Valencia, Dzeko - Wolfsburg, Aguero - Atletico, Balotelli - Inter, Tevez - MU.
Jestem pewien że w sumie mają grubo ponad 200(albo i 300) występów w CL, co więcej w składzie znajdziemy tryumfatorów-finalistów tych rozgrywek.

Po prostu CL to poziom wyżej aniżeli liga, słaby Mancini już nie wystarczy.

Offline Gandi Ganda

• Trampkarz
  • *
  • Dostał Piw: 3
  • Na forum od: 18.09.2011r.
« Odpowiedź #2184 dnia: Styczeń 31, 2012, 18:27:56 »

Nom, Real też by się pewnie kotłował.

W normalnych okolicznościach to chyba tylko United - i to głównie dlatego, że Ferguson nie potrafi grać z Villareal (4 mecze - 4 bezbramkowe remisy) i Bayernem (ogólnie z niemieckimi zespołami).

Napisałem coś o Realu??

Chodzi mi o to że Angielskie zespoły nic nie pokazały w pucharach tej jesieni a City na pewno nie grało gorzej w LM od Utd.
Chelsea do ostatniego meczu musiało sie bić o awans(ale to tylko przez to że zlekceważyli Genk a Villas Boas co mecz w LM kombinował ze składem)

Arsenal jakimś cudem wygrał swoją grupe ale to tylko dzięki rywalom którzy zagrali jeszcze słabiej od nich (OM) i małym doświadczeniu w pucharach (BVB)

United miało teoretycznie najsłabszą grupe i to ich zgubiło.

Grupa City,Bayern,Napoli i Villareal już po losowaniu było grupą śmierci i tak zostało już do końca jesieni.

Bayern w LM będzie na pewno mocniejszy i głodniejszy sukcesu niż w Bundeslidze

Napoli ma jeden z najlepszych ataków na świecie i to jest mój "czarny koń" tej edycji LM.W 1/8 zmierzą sie moją Chelsea :) ale wydaje mi się że w takiej dyspozycji Napoli nie będzie miało problemów z awansem do 1/4.

City też pokazało że jest mało doświadczone w Europejskich pucharach ale pewnie awansowało by z każdej innej grupy.

Twórca Ekstraklasa Mod 2013

Offline NexaT

• Prezes klubu
« Odpowiedź #2185 dnia: Styczeń 31, 2012, 19:00:01 »
Jestem pewien że w sumie mają grubo ponad 200(albo i 300) występów w CL,
Chyba Ci się cyferki poprzestawiały. :D

Chodzi mi o to że Angielskie zespoły nic nie pokazały w pucharach tej jesieni
Na początku pisałeś jakoś bardziej ogólnie.

Piłkarze Napoli to ile razy zdążyli usłyszeć na boisku hymn Champions League ?
Strzelam, że więcej razy od piłkarzy City.

on reprezentuje was - kibiców.
W jakim sensie?
Bo nie wiem czy uznać to za prowokacje, czy za śmiech.

Offline Gandi Ganda

• Trampkarz
  • *
  • Dostał Piw: 3
  • Na forum od: 18.09.2011r.
« Odpowiedź #2186 dnia: Styczeń 31, 2012, 19:07:43 »

Na początku pisałeś jakoś bardziej ogólnie.

Tak twoim tokiem rozumowania  by wychodziło ze najlepszą Polską drużyną jest Ruch i Górnik bo mają najwięcej MP.
Twórca Ekstraklasa Mod 2013

Offline NexaT

• Prezes klubu
« Odpowiedź #2187 dnia: Styczeń 31, 2012, 19:34:17 »
Tak twoim tokiem rozumowania  by wychodziło ze najlepszą Polską drużyną jest Ruch i Górnik bo mają najwięcej MP.
Chodziło mi oto, że pisałeś tak ogólnie, że nie wiedziałem czy chodzi o ten sezon, czy ogólnie..

Offline robi99

• Były członek Załogi
  • *
« Odpowiedź #2188 dnia: Styczeń 31, 2012, 20:05:06 »
Bo nie wiem czy uznać to za prowokacje, czy za śmiech.
uznawaj sobie za co chcesz. Czyli wg ciebie jak kibice mu piszą, iż chcą żeby ich klub zdobył mistrzostwo, to ja mogę uważać, że walczycie o utrzymanie ?
to raczej źle strzelasz.
" border="0
You'll Never Walk Alone

Offline PortoFan

• Piłkarz okręgówki
  • **
  • Na forum od: 28.04.2011r.
« Odpowiedź #2189 dnia: Styczeń 31, 2012, 20:48:48 »
No tak, przecież ten zajebisty Bayern, jest taki mocny.. ahh.. do 1 połowy z nami przegrywali 3:0.
ale z nimi odpadliście, byliście gorsi niż duet Olić - Robben, sorry :) oni uciszyli Old Trafford
3:0 -> 3:2 co w dwumeczu daje 4:4 na korzyść Bayernu
" border="0

Offline Mathi

• Starszy junior
  • *
  • Na forum od: 31.12.2011r.
« Odpowiedź #2190 dnia: Styczeń 31, 2012, 20:58:34 »
Oficjalnie: Ravel Morrison w West Hamie za 1 milion funtów.
" border="0

Offline NexaT

• Prezes klubu
« Odpowiedź #2191 dnia: Luty 01, 2012, 12:21:04 »
uznawaj sobie za co chcesz. Czyli wg ciebie jak kibice mu piszą, iż chcą żeby ich klub zdobył mistrzostwo, to ja mogę uważać, że walczycie o utrzymanie ?
Nie rozumiem o co Ci chodzi, być może coś źle przeczytałem. Napisz inaczej.

to raczej źle strzelasz.
Jak przedstawisz mi ogólne statystyki, to przyznam Ci racje.

ale z nimi odpadliście, byliście gorsi niż duet Olić - Robben, sorry Uśmiech oni uciszyli Old Trafford
3:0 -> 3:2 co w dwumeczu daje 4:4 na korzyść Bayernu
Pierwsze spotkanie to tylko nasza głupota, mecz był zremisowany, przejęli piłkę (chyba Valencia) i nie zauważył Olicia.
Drugie, to sędzia przeciwko nam. (tak, bitch) Carrick został wtedy sfaulowany przy bramce na 3:1, ale teraz można tylko gdybać i jęczeć.
Kolejna bramka to też nieuwaga, zostawali Robbena, a Carrick zamiast zasłonić bramkę ciałem, to jakoś dziwnie położył się na murawę, jakby się bał.
Myślę, że większy respekt do rywala i więcej koncentracji, a mecz spokojnie byłby wygrany. Dużo kibiców pisało, że zgotujemy im piekło, tak było. A ja nadal mam swoją wersje, i uznałem ten mecz jako wygrany. :)

Offline GunnersT

• Amator
  • *
« Odpowiedź #2192 dnia: Luty 01, 2012, 13:42:26 »
Chyba Ci się cyferki poprzestawiały. :D
Chyba jesteś niezbyt rozgarnięty.
Nie, na pewno jesteś nierozgarnięty.

Offline robi99

• Były członek Załogi
  • *
« Odpowiedź #2193 dnia: Luty 01, 2012, 14:02:54 »
Nie rozumiem o co Ci chodzi, być może coś źle przeczytałem. Napisz inaczej.
skoro uważasz za śmiech zdanie kibiców mu, to znaczy że ich słowa są niewiele warte...
Jak przedstawisz mi ogólne statystyki, to przyznam Ci racje.
sam poszukaj. Jak w sezonie 2006/07 powrócili do Serie A, po "reaktywacji" po 2004 to raczej sukcesy od razu nie były im pisane tym bardziej LM. W LE występowali dopiero w sezonie 2010/11. A "zlepka" piłkarzy City ? Grała już dużo wcześniej w LM, rozgrywając więcej meczów od zawodników dzisiejszego Napoli. Na następny raz sam poszukaj, a nie chcesz mieć od razu jak na tacy.
" border="0
You'll Never Walk Alone

Offline pawlodar_10

• Były członek Załogi
  • *
  • Dostał Piw: 50
  • Na forum od: 24.01.2009r.
    • Status GG
  • Gram w: PES 2013
« Odpowiedź #2194 dnia: Luty 01, 2012, 14:38:56 »
Może mi ktoś wyjaśnić dlaczego Kuszczak nie odszedł nigdzie tej zimy skoro jest 4 bramkarzem?
" border="0
Only the dead have seen the end of war.

Offline Bogo_Chelsea

• Amator
  • *
  • Na forum od: 14.05.2009r.
  • ONLY ONE DI MATTEO
« Odpowiedź #2195 dnia: Luty 01, 2012, 15:04:13 »
bo SAF to stary zakapior i go nie chce puscic??
Co do naśladowaniu NEDERLANDA- tak.. muszę się przyznać. To mój osobisty bóg, jest moim guru! Jak można go nie wielbić?!

Offline NexaT

• Prezes klubu
« Odpowiedź #2196 dnia: Luty 01, 2012, 15:09:44 »
skoro uważasz za śmiech zdanie kibiców mu, to znaczy że ich słowa są niewiele warte...
Nie, to po prostu ja źle to sobie "przetłumaczyłem", nie będę Ci pisał bo byś się zlał ze śmiechu.
Ale ogólnie to nie tak. :)

Jak w sezonie 2006/07 powrócili do Serie A, po "reaktywacji" po 2004 to raczej sukcesy od razu nie były im pisane tym bardziej LM. W LE występowali dopiero w sezonie 2010/11. A "zlepka" piłkarzy City ? Grała już dużo wcześniej w LM, rozgrywając więcej meczów od zawodników dzisiejszego Napoli. Na następny raz sam poszukaj, a nie chcesz mieć od razu jak na tacy.
Dzięki.

bo SAF to stary zakapior i go nie chce puscic??
Nie wiem czy to jest do końca tak, Kuszczak miał masę ofert i żadnej nie przyjął, wątpię, że to przez to, że SAF go nie chce puścić. Może to być jednak prawda, i to z zemsty. Kuszczak mówił, że jest lepszy od innych i należy mu się pierwszy skład, Ferguson się fochnął i mamy efekty.

Chyba jesteś niezbyt rozgarnięty.
To daj mi jakiś dowód, na to, że piłkarze City łącznie wystąpili w LM 300 razy.

Offline GunnersT

• Amator
  • *
« Odpowiedź #2197 dnia: Luty 01, 2012, 16:18:29 »
Wiesz zazwyczaj mam tak, że jak JA czegoś nie wiem, bądzi nie jestem pewny to staram się to sprawdzić, bo to leży w MOIM interesie nie kogoś. A ty wychodzisz na mało (nie)inteligentnego lenia, który pierdzi coś, że mi się cyferki pomieszały, choć sam gówno wiesz czy owa kadra siti w ogóle występowała wcześniej w CL. Dodatkowo jak mówię nawet nie chce Ci się kliknąć w myszkę-wystukać jakieś wyrazy na klawiaturze, siedząc na dupie przed monitorem.

Offline NexaT

• Prezes klubu
« Odpowiedź #2198 dnia: Luty 01, 2012, 18:40:23 »
Wiesz zazwyczaj mam tak, że jak JA czegoś nie wiem, bądzi nie jestem pewny to staram się to sprawdzić, bo to leży w MOIM interesie nie kogoś. A ty wychodzisz na mało (nie)inteligentnego lenia, który pierdzi coś, że mi się cyferki pomieszały, choć sam gówno wiesz czy owa kadra siti w ogóle występowała wcześniej w CL. Dodatkowo jak mówię nawet nie chce Ci się kliknąć w myszkę-wystukać jakieś wyrazy na klawiaturze, siedząc na dupie przed monitorem.
Ja jestem pewny swojego zdania, wiem, że na pewno nie będzie 300 występów, tylko ty twierdzisz inaczej, więc ja rządam dowodów. :)
PS. Tak, owa kadra występowała w CL inteligencie.

Offline robi99

• Były członek Załogi
  • *
« Odpowiedź #2199 dnia: Luty 01, 2012, 18:51:32 »
Ale ogólnie to nie tak. :)
ciekaw jestem jak.
" border="0
You'll Never Walk Alone