0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Nie ogladalem tego meczu, moze i dobrze bo pewnie monitor bym ro****al... Jak to sie stalo ze my przegralismy z Sunderlandem??? i to jeszcze u siebie 0-3, ja nie mam pojecia jak do tego doszlo ale CA nadal mowi ze nie potrzebne sa nam wzmocnienia pff.
Co do naśladowaniu NEDERLANDA- tak.. muszę się przyznać. To mój osobisty bóg, jest moim guru! Jak można go nie wielbić?!
ale go w domu biją kablem bez przewodowym
1-1 z Newcastle i zaczyna sie to samo co było rok temu...
Wszystko przez niemoc Drogby i kontuzję Lamparda. Wiem że to tylko dwaj zawodnicy ale gdy nie ma najlepszego podającego + najlepszego strzelającego to tak jak by nie było połowy drużyny. A Drogba ma sytuacje, i właściwie je wykorzystuje tak jak powinien. Oglądałem mecz z Birmingham i tam Ben Foster po prostu wybraniał to czego nie powinien a do tego ratowała go poprzeczka. I to wszystko po strzałach Drogby. Dobrze że chociaż z Żyliną asystował.
Nom,Chelsea ostatnio 2 porażki , i remis.Nie jestem funem tej drużyny,ale niepokoi mnie ich forma Mam nadzieję,że Chelsea odbuduje się,bo chcę żeby liga była ciekawa
Ale kontuzja Lamparda już trochę trwa i niejednokrotnie bez niego sobie radzili, a najlepszym strzelcem jest Malouda, nie Drogba.