Autor Wątek: BaL: Miralem Baotic -WAŻNE INFO!!!!!!-  (Przeczytany 27244 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline kamil18kks

• Piłkarz A klasy
  • **
  • Autor wątku
  • Dostał Piw: 0
  • Na forum od: 28.02.2011r.
  • Gram w: ...
Odp: Kariera BAL: Miralem Baotic - wspiąć się na szczyt. (koment za koment)
« Odpowiedź #40 dnia: Czerwiec 22, 2011, 17:00:19 »
późnej dodam może mecz z Crzveną bo wczoraj było moje zakończenie roku a dzisiaj świadectwo musiałem zawieść do szkoły ;)

Offline Jaro9

• Junior
  • *
  • Na forum od: 03.06.2009r.
« Odpowiedź #41 dnia: Czerwiec 22, 2011, 21:09:58 »
Ok, czekamy na mecz z Serbami ;) Jestem ciekaw jaki padł wynik...

Offline kamil18kks

• Piłkarz A klasy
  • **
  • Autor wątku
« Odpowiedź #42 dnia: Czerwiec 23, 2011, 12:51:09 »
prawdopodobnie będę kończył tą karierą a zaczynał nową ze względu na to że będę ściagał wersję 4.0 (jak się ukaże) patchu RSC. Ale narazie będę opisywał tutaj mecze do czasu aż pojawi się nowa wersja.

Offline kamil18kks

• Piłkarz A klasy
  • **
  • Autor wątku
« Odpowiedź #43 dnia: Czerwiec 23, 2011, 13:16:12 »
Nadszedł dzień meczu z Crzveną. Poprosiłem trenera aby wystawił mnie w tym meczu, gdyż chciałbym lepiej zgrywać się z drużyną. Nie bardzo chciał wystawić mnie w pierwszym składzie, ponieważ obawiał się że mogę doznać kontuzji. W końcu go przekonałem i pozwolił mi zagrać w tym meczu. Gramy w bordowych strojach. Druzyna z Serbii w całych niebieskich strojach. Zaczynamy to spotkanie. W pierwszej połowie kompletnie nic się nie działo. Dostawałem bardzo, ale to bardzo mało podań, ponieważ był to skład rezerwowy i każdy grał egoistycznie ze względu na to aby pokazać się z jak najlepszej strony. Tej swojej najlepszej strony na pewno nikt nie pokazał. W szatni trener dał na sporo uwag. Powiedział żeby więcej piłek było kierowanych do mnie. Wyszliśmy na drugą połowę. W 60 minucie meczu wychodziłem na sytuację 1 na 1. Byłem mniej więcej na 19 metrze gdy poczułem ostre kopnięcie w kostkę. Byłem pewien że obrońca Crzveny dostanie czerwoną kartke, a sędzie pokazał mu jedynie żółtko. Byłem wściekły, lecz mam y rzut wolny blisko bramki. Jednak z  tego wolnego nic nie wyszło. 63’ Fuchs zagrywa mi prostopadłą piłkę a ja wykorzystuję sytuację sam na sam. GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLL!! Lautern prowadzi 1-0. W 66’ zastępuje mnie Moravek. Ja podszedłem do naszego klubowego lekarza, ponieważ czuję teraz ból w kostce. Mam nadzieję że to nic poważnego. Spotkanie zakończyło się wynikiem 1-0.

Kaiserslautern 1-0 Crzvena Zvezda Belgrad
63' Baotic (Fuchs)

W następnej części:Mecz z Borussią Dortmund

Offline Marcin14

• Menadżer
  • Dostał Piw: 8
  • Na forum od: 12.11.2009r.
« Odpowiedź #44 dnia: Czerwiec 23, 2011, 13:21:50 »
szkoda zmarnowanej pierwszej połowy jednak w drugiej już graliście zespołowo
szkoda że obrońca cię sfaulował bo byłeś 1 na 1 i jeszcze dostał źółtą kartkę jednak w 63min wykorzystałeś swoją sytuację i strzeliłeś zwycięskiego gola
mam nadzieję że ten uraz nie jest poważny
zapraszam do mnie

Offline reddevil8911

• Właściciel Klubu
  • Dostał Piw: 1
  • Na forum od: 03.09.2009r.
  • Best In The World !!! Manchester United F.C.!!!!
« Odpowiedź #45 dnia: Czerwiec 23, 2011, 13:27:26 »
No pogratulować kolejnego gola. Ciekawe co ci z tą kostką dolega, oby to nie było nic poważnego.

Offline kamil18kks

• Piłkarz A klasy
  • **
  • Autor wątku
« Odpowiedź #46 dnia: Czerwiec 23, 2011, 14:38:28 »
Nadszedł ten dzień. Dzień na który bardzo czekałem. Dzień meczu z Borussią Dortmund. To było moje marzenie zagrać przeciwko tej drużynie w Bundeslidze. Wstałem nieco wcześniej niż zawsze, umyłem się, popracowałem nad wyglądem. Na szczęście nie odczuwałem już bólu w kostce po meczu z Crzveną. Przejrzałem Internet, i  wszystkie artykuły dotyczące meczu z BVB. W składzie podanym przez serwis goal.com w napadzie miałem wystąpić z Illianem. Mecz był o 15. Dwie godziny wcześniej spotykaliśmy się z resztą zawodników i sztabem szkoleniowym w szatni. Pod stadion przyjechałem z Micanskim. Byliśmy na miejscu punktualnie. Przebraliśmy się i trener wypisywał na tablicy kadrę na ten mecz i ustawienie. I tu naszło mnie zdziwienie. W tym meczu będziemy grać na jednego napastnika. I tym wysuniętym zawodnikiem będę ja. Wyszliśmy na rozgrzewkę i wróciliśmy do szatni po ostatnie wskazówki. Niesamowicie się motywowałem przed tym spotkaniem. W tunelu prowadzącym spotkałem się z Łukaszem Piszczkiem i Kubą Błaszczykowskim. Porozmawialiśmy chwilę. Wyszliśmy na murawę. Potem nastąpiło przywitanie obu drużyn. Nie mogłem w to uwierzyć, że przywitam się z Barriosem, Kagawą, Zidanem, Hummelsem czy Weidenfellerem. Tradycyjnie – gramy w całych bordowych strojach. BVB w koszulkach koloru żółtego, czarnych spodenkach i getrach w tym samym kolorze co koszulki. Zaczynamy to spotkanie. Trybuny wypełnione do ostatnich miejsc. Zauważyłem na trybunach wywieszoną polską flagę z napisem: „BAOTIC”,  a pod spodem „STALÓWKA” zrozumiałem że przyjechali z polski na ten mecz. No nic, zaczynamy mecz. W 12’ groźnie na naszą bramkę strzelał Kuba, lecz piłka przeleciała obok bramki. W 16 minucie Bilek podał piłkę w kierunku do mnie, ja podanie przepuściłem między nogami co umożliwiło Moravkovi wyjść na sytuację 1 na 1 z Weidenfellerem. Mój kolega klubowy wykorzystał tą sytuację i poradzimy 1-0 z BVB!!! 25’ dostałem piłkę sam na sam, ale zostałem wycięty z trawą w polu karnym, przez co Hummels obejrzał żółtą kartkę i mamy rzut karny. Nasz kapitan Fuchs powiedział do mnie: „Wywalczyłeś, strzelaj.” Nie mogłem w to uwierzyć. Nogi miałem jak z waty. Na 89% wiedziałem że zmarnuję tą jedenastkę. Usłyszałem gwizdek. Zacząłem rozbieg, uderzyłem i …. Piłka trafiła w poprzeczkę. Położyłem się na ziemi, ukryłem twarz w dłoniach i pomyślałem „ KUR*A, zmarnowałem karnego!!!”. Byłem załamany. Fuchs podbiegł do mnie i powiedział że nic się nie stało. Moja psychika uległa załamaniu, lecz musiałem się skupić na graniu. Pierwsza połowa skończyła się wynikiem 1-0 dla mojej drużyny. Mogłem sobie tylko wyobrażać co powie mi trener. O dziwo nic nie wspomniał o karnym. Gdy trener skończył swoje uwagi i zapytał czy ma ktoś coś do powiedzenia, zgłosiłem się. Wstałem i powiedziałem: ”Przepraszam was że zmarnowałem tego karnego. Nie poradziłem sobie z presją”. Trener odpowiedział ”Jesteś młody miałeś prawo nie poradzić sobie z tremą.” Wyszliśmy na drugą połowę. W 46’ dostałem żółtą kartkę. Zdaniem arbitra za niebezpieczne zagranie. 62’ na placu gry w miejsce Kehla melduje się Lewandowski. Oznacza to ze Borussia teraz za wszelką cenę będzie walczyć o zwycięstwo. W 76’ Micanski wszedł za mnie na boisko. Schodząc myślałem: ”Zawiodłem chłopaków z drużyny i ze Stali”. Mecz zakończył się wynikiem 1-0. Na szczęście wygraliśmy.

Kaisreslautern 1-0 Borussia Dortmund
16' Moravek (Bilek)

W następnej części:Nowy kontrakt
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 23, 2011, 14:46:57 wysłana przez kamil18kks »

Offline Pikachu

• Amator
  • *
  • Na forum od: 17.03.2011r.
  • Gram w: PES 2013
« Odpowiedź #47 dnia: Czerwiec 23, 2011, 14:57:02 »
Ciekawy mecz z Borussią. Szkoda, że zmarnowałeś karnego ale trema zrobiła swoje. Fajnie jakbyś strzelił, polscy fani by się bardzo ucieszyli. :). Dobry wynik i oby tak dalej.

Offline Amneschia

• Amator
  • *
  • Na forum od: 21.06.2011r.
« Odpowiedź #48 dnia: Czerwiec 23, 2011, 15:20:44 »
Troszkę takie nudnawe opowiadanie, dużo tekstu ( co już nie modne ) i zero grafiki ani żadnych skrótów.

Offline Lewy23

• Prezes klubu
  • Na forum od: 26.05.2009r.
« Odpowiedź #49 dnia: Czerwiec 23, 2011, 22:21:12 »
Całkiem interesujący mecz z Borussią. Wiadomo - trema robi swoje i karnego nie trafić zdarza się każdemu, nawet Beckhamowi, czy Totti'emu. Za to wynik naprawdę niezły i mam nadzieję, że wam dalej tak będzie iśc;]

Offline Marcin14

• Menadżer
« Odpowiedź #50 dnia: Czerwiec 23, 2011, 22:26:18 »
dobrz że przepuściłęś tą piłkę i dałeś koledze szanse i ją wykorzystał
szkoda jednak tego karniaka bo blisko było jednak strzał w poprzeczkę ale liczy się ze wygraliście
powodzenia dalej

Offline NexaT

• Prezes klubu
  • Dostał Piw: 10
  • Na forum od: 27.12.2010r.
  • Life is football, football is Manchester United...
  • Gram w: Shogun: Total War
« Odpowiedź #51 dnia: Czerwiec 23, 2011, 23:12:02 »
Fajnie opisujesz, jestem tu 1 raz i będę od teraz zaglądać częściej. ;) Szkoda, że zmarnowałeś 11'stke... trema zrobiła swoje... a szkoda mogłeś zaimponować trenerowi. Widać, że drużyna rozumiała twój problem i nie mieli Ci tego za złe.
Jestem ciekawy tego kontraktu, na pewno zajrzę!

Offline kamil18kks

• Piłkarz A klasy
  • **
  • Autor wątku
« Odpowiedź #52 dnia: Czerwiec 25, 2011, 21:37:11 »
Jest wtorek. Obudził mnie dźwięk mojego telefonu. To był mój wujek, a zarazem mój agent. Powiedział mi, że skontaktował się z nim przedstawiciel jednej z sportowych firm. Powiedział mi że zostałem umówiony na spotkanie na godzinę 14. Pojechałem do wyznaczonej restauracji gdzie był już mój wujek i jakaś nieznajoma mi osoba. Przedstawił się jako Frederico Pisccione – dyrektor brytyjskiej firmy sportowej Umbro. Przedstawił mi swoją ofertę, którą ja przyjąłem bez wahania. Polegała na tym że będę dostawał obuwie sportowe tej firmy w zamian za bycie twarzą Umbro. Pomyślałem, że jeżeli chciałbym być twarzą firmy Nike to od czegoś trzeba zacząć. Porozmawialiśmy jeszcze chwilę, dokończyliśmy obiad i Frederico – ponieważ przeszliśmy sobie na ty-  powiedział, że moje pierwsze korki dotrą do mnie dzisiaj, lub najpóźniej jutro. Ucieszyłem się ze podpisałem roczny kontrakt z profesjonalną, uznaną firmą sportową. W strojach firmy Umbro grają między innymi: Manchester City, Reprezentacja Anglii, Norwegii czy Szwecji. Spotkanie skończyliśmy o 16. Następnego dnia na treningu pojawiłem się już w nowych korkach. Były to Umbro GT GO FASTER. Byłem ciekaw jak będzie mi się grał w tych butach.

W następnej części: Mecz z Borussią Moenchegladbach.

Offline Przemek112

• Najlepsza jedenastka świata
  • Na forum od: 03.11.2010r.
  • Gracias Raul ! ♥
« Odpowiedź #53 dnia: Czerwiec 25, 2011, 22:31:32 »
Fajnie,że dostałeś umowę z firmy Umbro :) Moim zdaniem będziesz szalał w nowych bucikach w meczu z Borussią Moenchegladbach :)

Ten nie trafiony karny przez Ciebie to nic ;) Bałeś się co się wydarzy a twoja psychika była załamana :) Dobrze,że trener nie był na Ciecie zły :)

Offline Jaro9

• Junior
  • *
  • Na forum od: 03.06.2009r.
« Odpowiedź #54 dnia: Czerwiec 25, 2011, 22:37:25 »
Umbro to znakomita firma, sponsoruje wiele znanych firm , niektóre tu podałeś ;) Stawiam ze w nowych butach strzelisz bramkę w meczu z Gladbach ;)

Offline reddevil8911

• Właściciel Klubu
  • Na forum od: 03.09.2009r.
  • Best In The World !!! Manchester United F.C.!!!!
« Odpowiedź #55 dnia: Czerwiec 25, 2011, 22:54:44 »
No Umbro zaczyna cię sponsorować fajnie rośniesz na gwiazdę. Oby nowe buty pomogły w zdobywaniu bramek.

Offline Pikachu

• Amator
  • *
  • Na forum od: 17.03.2011r.
  • Gram w: PES 2013
« Odpowiedź #56 dnia: Czerwiec 25, 2011, 22:58:55 »
Ciekawie będzie. Oby nowe Umbro przyniosły Ci szczęście w meczu z Borussią.

Offline Marcin14

• Menadżer
« Odpowiedź #57 dnia: Czerwiec 25, 2011, 23:10:12 »
no już firmy chcą ciebie mieć oby tak dalej czekam na pierwszą bramkę w nowych korkach :)

zapraszam do mnie

Offline The Stig

• III - ligowiec
  • Na forum od: 03.04.2009r.
« Odpowiedź #58 dnia: Czerwiec 27, 2011, 11:09:09 »
Fajnie wszystko opisujesz. Tylko jak masz opisy meczów to jak już dodajesz screeny, to nie jeden pod drugim tylko najlepiej wklejaj w tekst. Tam gdzie masz daną sytuację opisaną. Estetyczniej wygląda.

Poprawisz to i będzie jedna z lepszych BALowych karier na forum. Będę tu zaglądał regularnie. Mam nadzieje, że odwdzięczysz się tym samym u mnie.

Offline kamil18kks

• Piłkarz A klasy
  • **
  • Autor wątku
« Odpowiedź #59 dnia: Czerwiec 27, 2011, 12:38:48 »
MECZ Z BORUSSIA MOENCHEGLADBACH.

Piątek. Dzisiaj o 20.30 gramy pierwszy w tym sezonie mecz wyjazdowy.  Czeka nas wyjazd do Moenchegladbach na mecz z tamtejszą Borussią. Wyjazd zaplanowany był na godzinę 16. Do Meonchegladbach dojechaliśmy dwie i półgodziny po wyjeździe. Zapoznaliśmy się z murawą i rozpoczęliśmy rozgrzewkę. 40 minut przed rozpoczęciem spotkania byliśmy wszyscy już w szatni. Trener podał skład :
Sippel – Dick – Amedick (c) – Rodnei – Jessen – Bilek – B. Schulz – Tiffert – Illicević – Moravek – Baotic
Znów grałem w pierwszym składzie. Ucieszyłem się. Trener podał nam jeszcze skład Borussi:
Bailly – Levels – Brouwers – Dante – Schachten – Meeuwis (c) – Marx – Reus – Matmour – Arango – Hanke
Zaczęliśmy się przebierać. Byłem dumny z tego że zagram w pierwszym składzie, ale i z tego że mam na sobie nowe korki. Wyszliśmy do tunelu. Sędzia dał nam znać że wychodzimy na płytę boiska. Gospodarze w całych białych strojach, a my tradycyjnie – na bordowo. Nastąpiło przywitanie obu ekip i kapitanowie przeszli do losowania. Zaczynają gracze Borussi. Jak już wspomniałem był to pierwszy mecz na wyjeździe co oznaczało że na trybunach nie ma mojego brata. Skupiłem się już na meczu. Zaczęliśmy.
W I Polowie nic ciekawego się nie działo. Było dużo walki w środkowej części boiska. Obie drużyny oddawały słabe, niegroźne strzały. Najlepszym zawodnikiem pierwszej połowy był środkowy obrońca Moenchegladbach – Dante. Kasował nasze wszystkie ataki, przewidywał każde zagranie. Pierwszą połowę rozegrał świetną. Mam nadzieję, że w drugiej części gry da nam więcej miejsca do gry. W szatni trener dał nam kilka wskazówek. Mówił żebym próbował atakować z prawej, lub lewej strony boiska, ze względu na świetnie grającego Dante.
Wyszliśmy na drugą połowę. Obie drużyny w takich samych składach jak rozpoczynały to spotkanie. 54’ przeprowadziliśmy świetną akcję – taką w stylu wielkiej Barcelony. Kompletnie rozklepaliśmy obronę Borussi i w sytuacji sam na sam Moravek zdobył gola. 0-1 dla Lautern! W 69’ zastąpił mnie Micanski.  Spotkanie dobiegło końca, a wynik nie uległ już zmianie. W drodze powrotnej zasnąłem w autobusie.

0-1
0-1 54' Moravek (Ilicević)

Zmiany:
64' Out   Meeuwis
     In   de Camargo
64' Out   Tiffert
     In   Bugera
68' Out   Baotic
     In   Micanski

GRACZ MECZU : Dante (B. Moenchegladbach)

W następnej części: Trening i nagroda...
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 27, 2011, 12:45:17 wysłana przez kamil18kks »

TWOJA LIGA Pro Evolution Soccer

« Odpowiedź #59 dnia: Czerwiec 27, 2011, 12:38:48 »