Autor Wątek: BaL: Miralem Baotic -WAŻNE INFO!!!!!!-  (Przeczytany 27402 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Lewy23

• Prezes klubu
  • Dostał Piw: 0
  • Na forum od: 26.05.2009r.
Odp: Kariera BAL: Miralem Baotic - wspiąć się na szczyt. (koment za koment)
« Odpowiedź #60 dnia: Czerwiec 27, 2011, 12:41:12 »
Oby nowe koreczki Ci szczęście przyniosły ;P Co raz większą furrorę robisz ;P  Czekamy na pierwszą brameczkę w nowych butach ;P

EDIT: Znów MOravek daje wam zwycięstwo. No akcja musiała być piękna, skoro mówisz, że jak Barca ;P Byłeś zmęczony, pewnie dlatego zasnąłeś ;P Taki styl ładniejszylp

Offline The Stig

• III - ligowiec
  • Na forum od: 03.04.2009r.
« Odpowiedź #61 dnia: Czerwiec 27, 2011, 12:42:54 »
Trening i nagroda! W postaci smacznego loda! ;D

Nareszcie trochę grafiki! Ale zdjęcie Dantego był dał pod napisem "GRACZ MECZU : Dante (B. Moenchegladbach)". Już by było idealnie ;D Tak wiem, czepiam się.

Powiem Ci, że nie ma jak duma z nowych korków... ;D

Offline kamil18kks

• Piłkarz A klasy
  • **
  • Autor wątku
  • Na forum od: 28.02.2011r.
  • Gram w: ...
« Odpowiedź #62 dnia: Czerwiec 27, 2011, 12:44:20 »
Trening i nagroda! W postaci smacznego loda! ;D

haha :D rozwaliło mnie to :P

Offline reddevil8911

• Właściciel Klubu
  • Dostał Piw: 1
  • Na forum od: 03.09.2009r.
  • Best In The World !!! Manchester United F.C.!!!!
« Odpowiedź #63 dnia: Czerwiec 27, 2011, 12:51:15 »
No ten Dante wam nieźle uprzykrzał życie. Fajna akcja przy golu Moravka, ciekaw jestem tej nagrody.

Offline Marcin14

• Menadżer
  • Dostał Piw: 8
  • Na forum od: 12.11.2009r.
« Odpowiedź #64 dnia: Czerwiec 27, 2011, 13:54:41 »
w 1 połowie Dante świetnie zagrał i to dzięki jemu był wynik bezbramkowy w drugiem zagrałeś akcję jak Barcelona i zdobyliście bramkę teraz mam nadzieję że dzięki tobie klub będzie jeszcze lepszy od Barcelony i będziesz wygrywał z nim wszystko co się da
Widać że na meczu byłeś waleczny i mocno zmęczony bo w drodze powrotnej nawet zasnołeś

Offline Jaro9

• Junior
  • *
  • Na forum od: 03.06.2009r.
« Odpowiedź #65 dnia: Czerwiec 27, 2011, 13:58:16 »
Udany wyjazd do Gladbach  ;) Dante znany jest z bardzo zdecydowanej i dobrej gry. Jednak on jak i jego koledzy w 54 minucie nie mieli nic do gadania bo przeprowadziliście akcję na miarę Barcelony :D Cenne 3 punkty zabieracie do Lautern.

Offline kamil18kks

• Piłkarz A klasy
  • **
  • Autor wątku
« Odpowiedź #66 dnia: Czerwiec 27, 2011, 17:42:43 »
TRENING I NAGRODA ...

Wtorek. Mamy trening. Pod budynek klubowy przyjechałem razem z Illianem. Po dwóch godzinach treningu trener nakazał zbiórkę na środku boiska. Powiedział nam że zrobi konkurs. Ten kto trafi z połowy boiska w poprzeczkę ten ma dwa dni odpoczynku i nie musi się martwić o treningi - będzie miał odpoczynek. Każdy bardzo się ucieszył. Trener wyczytywał nazwisko i dany zawodnik miał pierwszą próbę. Każdy miał dwie próby. Pierwszy kopał Moravek. Jednak był daleko od celu. W pierwszej serii nikt nie trafił, najblizej był Tiffert. Drugą serię rozpoczął Illian Micanski. Kopnął, piłka długo wisiała w powietrzu i trafił w poprzeczkę!! Radość jego była okropna. Mamy pierwszego szczęśliwca. Ja strzelałem jako szósty. Ustawiłem piłkę i mocno ją podkręciłem. Długo szybowała w powietrzu, ale do celu trafiła! Bardzo się ucieszyłem, trener tylko się uśmiechnął i pogratulował mi. Jako ostatni trafił jeszcze Amedick - nasz kapitan - lecz on powiedział że na trening i tak przyjdzie.
Następnego dnia wybrałem się z moim bratem na miasto. Odwiedziliśmy dużo sklepów. Jako że ja odebrałem wypłatę - 50.00 Euro - mogłem coś kupić. Po godzinie wertowania po sklepach, pojechalismy do sklepu z elektroniką. Tam bardzo dokładnie obserwowałem opisy dwóch konsol - Xbox 360 i Play Station 3. Byłem zdecydowany kupić jedną konsolę z tych dwóch. Sprzedawca doradził mi żebym kupił Xboxa 360 i tak też uczyniłem. Gdy składałem podpis na fakturze, sprzedawca krzyknął: Wiedziałem. Zapytałem o co chodzi. On powiedział że mnie zna z meczów Lautern. Był kibicem naszej druzyny. Powiedział, że dostanę upominek od sklepu. Pobiegł i za chwilę wrócił. Wręczył mi grę: FIFA 2011. Powiedziałem ze dziękuje, ale zapytałem czy mogę ją wymienić? Odpowiedział: "Dlaczego? Nie lubi pan gier sportowych?. Oczywiścię że lubię, tylko nie lubie Fify, wolałbym PES 2011. Sprzedawca wymienił mi grę. Powiedziałem bratu że mamy konsolę ale nie mamy telewizora odpowiedniego do grania. Wróciliśmy więc do sklepu i kupiliśmy 42'' telewizor firmy LG. Tego samego dnia wieczorem, przywieziono nam ten telewizor i konsolę. Męczyliśmy się z poskręcaniem częsci i podłączeniem wszystkich kabli, lecz po godzinie udręki wszystko było już sprawne.
Czwartek. Mój ostatni wolny dzień. Zjadłem śniadanie i włączyłem telewizor. Pół godziny po oglądnięciu Sport Raportu na kanale Orang Sport Info, uruchomiłem konsolę i włączyłem PES 2011. Wybrałem Arsenal Londyn i wybrałem trening, ponieważ nie umiałem grać na padzie. Po dwóch godzinach mniej, więcej opanowałem już grę na konsoli. Postanowiłem jednak wyjść i pobiegać trochę po Kaiserslautern. O godzinie 14 wróciłem do domu. Wykąpałem się i pojechałem do fryzjera. Do końca dnia nie robiłem niczego poważnego. Cieszyłem się z wolnego dnia.
W następnej części: Mecz z Schalke

Offline Marcin14

• Menadżer
« Odpowiedź #67 dnia: Czerwiec 27, 2011, 17:49:00 »
myślałem że inna będzie nagroda jednak konkurs bardzo ciekawy ale i tak dużo trafiło bo aż 3 w tym ty :)
potem podobała mi się wizyta w sklepie i ta wymiana mądre posunięcie :)

Offline MasterCreati

• Właściciel Klubu
  • Dostał Piw: 9
  • Na forum od: 21.03.2010r.
  • Gram w: PES 2013
« Odpowiedź #68 dnia: Czerwiec 27, 2011, 18:11:04 »
Postawa Amedick'a godna podziwu, mimo tego, iż dostał wolne dwa dni i tak przyjdzie na trening :) Brawo.

Offline reddevil8911

• Właściciel Klubu
« Odpowiedź #69 dnia: Czerwiec 27, 2011, 18:59:18 »
Amedick to prawdziwy zawodowiec, ma wolne a na treningu i tak będzie. Fajna sytuacja w sklepie, Fife na PES 2011 wymieniłeś :D

Offline kamil18kks

• Piłkarz A klasy
  • **
  • Autor wątku
« Odpowiedź #70 dnia: Czerwiec 28, 2011, 13:54:15 »
sory zamiast podgląd naciśnąłem wyślij teraz :D

EDIT: zaraz wyślę od nowa, gotowe ;)
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 28, 2011, 13:55:53 wysłana przez kamil18kks »

Offline kamil18kks

• Piłkarz A klasy
  • **
  • Autor wątku
« Odpowiedź #71 dnia: Czerwiec 28, 2011, 14:10:34 »
MECZ Z SCHALKE GELSERKIRCHEN.

Nadszedł dzień  meczu z Schalke. Chyba tej drużyny nie muszę przedstawiać. Jest to jeden z głównych faworytów do Mistrzostwa Niemiec. Jak na razie są dwie nie pokonane drużyny – Lautern na drugim miejscu w tabeli i Schalke na pierwszym. Więc to spotkanie będzie hitem. Ja cieszyłem się że będę mógł na własne  oczy zobaczyć legendę futbolu – Raula. Spotkanie było o 18.30. Dwie godziny przed spotkaniem spotkaliśmy się w szatni. Trener powiedział nam że oczekuję od nas zwycięstwa, żebyśmy wygrali dla tych kibiców którzy przyszli na ten mecz. Podał on wyjściowy skład:
Sippel – Dick – Amedick (c) – Rodnei – Bugera – Bilek – Schulz – Illicević – Tiffert – Moravek – Baotic
Kolejny mecz w wyjściowej jedenastce. Trener podał nam jeszcze skład Schalke:
Neuer – Uchida – Howedes – Metzelder (c) – Pander – Farfan – Schmitz – Avalera – Jurado – Raul – Huntelaar
Obrońcy dostali polecenie żeby szczególnie uważać na napastników. Do mnie trener powiedział, że mam uważać na kapitana Schalke – Metzeldera. Wszystko już gotowe. Wyszliśmy na murawę. Stadion zapełniony po same brzegi. Niesamowita była atmosfera. Gramy w bordowych strojach, Schalke zaś w niebieskich koszulkach i białych spodenkach. Zaczynamy pierwszą cześć spotkania.

Moje podanie rozpoczęło grę. Dużo było piłek w kierunku do mnie. W 6 minucie Tiffert zagrał piłkę na szósty metr ale Neuer wyłapał tą piłkę. 15’ Huntelar ma piłkę przy nodze, zdecydował się na uderzenie z 18 metra – i gol! 1-0 dla Schalke! Musimy odrabiać straty. 26’ rzut różny dla Schalke. Piłka zagrana w pole karne, tam był Howedes i strzałem głową pokonał Sippela. 2-0 dla Schalke. Koniec pierwszej połowy. Przegrywamy 2-0.

Zaczęła się druga połowa. Obie drużyny bez zmian. 48’ podałem na skrzydło do Illicevica a ten dograł piłkę na 5 metr. Tam był Tiffert i nie miał problemu ze skierowaniem piłki do siatki. GGOOOOOOOOOOOOOOLLLLL!!! 2-1. Odrabiamy straty. Co z tego skoro w 51’ Raul wyszedł na sytuacje 1 na 1 i zdobywa gola. 3-1 dla Schalke. W 78’ opuściłem boisko. Za mnie wszedł Nemec. Do końca wynik się nie zmienił. Przegraliśmy pierwsze spotkanie w tym sezonie.

1-3
15' Huntelaar (Jurado)
27' Howedes (Pander)
48' Tiffert (Ilicević)

Zmiany:
60' Out Moravek
     In de Wit
60' Out Edu
     In Schmitz
78' Out Baotic
     In Nemec

GRACZ MECZU: Jurado (Schalke 04 Gelserkirchen)

NAJLEPSZY ZAWODNIK PRZEGRANEJ DRUŻYNY: Ilicević(Kaiserslautern)

Offline MasterCreati

• Właściciel Klubu
  • Dostał Piw: 9
  • Na forum od: 21.03.2010r.
  • Gram w: PES 2013
« Odpowiedź #72 dnia: Czerwiec 28, 2011, 14:34:56 »
Szkoda, ze przegraliście no ale i tak było nie źle. Grasz w pierwszym składzie i pewnie długo tu nie posiedzisz bo jakiś silny klub Cię wykupi.

Offline Lewy23

• Prezes klubu
« Odpowiedź #73 dnia: Czerwiec 28, 2011, 15:02:30 »
Haha, historyjka z tą Fifą i Pes-em najlepsza zdecydowanie w tym wątku;P Gdybym nie oddał głosu w konkursie na najlepszą karierę, to bym Ci z kategorii ciekawość dał 10;P
Nie ma się co martwić - przegraliście po raz pierwszy w sezonie. Ilicević i Ty możecie stworzyć wspaniały duet, mam nadzieję, że w następnym meczu coś ustrzelisz;P

Offline Jaro9

• Junior
  • *
  • Na forum od: 03.06.2009r.
« Odpowiedź #74 dnia: Czerwiec 28, 2011, 15:35:39 »
Szkoda porażki, jednak Schalke to Schalke. A już wydawało się że dacie radę, ale nagle Raul dał 3 gola S04. Fajnie że miałeś okazję zagrać przeciw takim znanym piłkarzom ;) Pierwsza porażka, ale miejmy nadzieje że nie będzie ich wiele ;)

Offline Marcin14

• Menadżer
« Odpowiedź #75 dnia: Czerwiec 28, 2011, 15:58:59 »
szkoda tego meczu jednak ty zagrałeś bardzo dobre zawody podałeś do Illicevica który przez to zaliczył asystę

Offline kamil18kks

• Piłkarz A klasy
  • **
  • Autor wątku
« Odpowiedź #76 dnia: Czerwiec 28, 2011, 18:07:40 »
MECZ Z HAPOEL TEL AVIV

Środa. Dzień towarzyskiego meczu z Hapoelem. Dowiedziałem się ze w tym meczu zagram, ze względu na to ze mam złą passę. Długo nie strzeliłem już gola. Mecz jest o 14. O 13 zebralismy się w szatni. Nasz skład na ten mecz:
Sippel – Kirch – Bilek – Stawarczyk – Petsos – Schulz – Fuchs (c) – Rivić – Amri – Nemec – Baotic
Stawarczyk – zawodnik ze szkółki Lautern, który zostanie sprawdzony w tym meczu. Trener podał na jeszcze przed wyjściem i po wskazówkach i założeniach taktycznych skład Hapoelu:
Enyeama (c) – D.Appiah – Kapias – Fransman – Ben Shanan – Gordana – Merey – Yadin – Abutbul – Shechter – Toto Tamuz
W bramce Hapoelu – Vincet Enyeama – pierwszy bramkarz reprezentacji Nigerii. Bardzo chciałem w tym meczu się przełamać i zdobyć bramkę, choć to nie jest oficjalny mecz. Zaczynamy to spotkanie.

Wszystko było dobrze, aż do 18’ wtedy dośrodkowanie w pole karne wykorzystał Shechter i było 1-0 dla Hapoelu Tel Aviv. Próbowałem, strzelałem z każdej pozycji, ale Enyeama bronił jak natchniony.  34’ Rivić odebrał piłkę, wychodziliśmy z kontrą. Zagrał mi świetną piłkę. Ja zdecydowałem się na strzał z pierwszej piłke, bo widziałem jak Enyeama wybiega do tej piłki. I GOOOOOOOOOOOOLLL!!! 1-1. Słyszałem jak spiker krzyczy MIRALEM BAOTIC. Ucieszyłem się, podziękowałem Riviciowi za zagranie. Gramy dalej. Pierwsza połowa zakończyła się wynikiem 1-1.

Druga połowa była zdecydowanie nudniejsza niż pierwsza. Zakończyłem mecz w 68’.Wszedł za mnie Lakić. Mecz skończył się wynikiem 1-1.

1-1
18' Schechter (Ben Shanan)
34' Baotic (Rivić)

Zmiany:
67' Out D. Fuchs
     In Micanski
67' Out Gordana
     In Shirkan
67' Out Merey
     In Zahari
68' Out Baotic
     In Lakić
68' Out Kapias
     In Walid Badir
73' Out Stawarczyk
     In Simunek

GRACZ MECZU: Rivić (Kaiserslautern)

NAJLEPSZY ZAWODNIK PRZECIWNEJ DRUZYNY: Schechter (Hapoel Tel-Aviv)

« Ostatnia zmiana: Czerwiec 28, 2011, 19:30:04 wysłana przez kamil18kks »

Offline Marcin14

• Menadżer
« Odpowiedź #77 dnia: Czerwiec 28, 2011, 18:11:24 »
mecz nudny jedynie te pierwsze 45min najważniejsze że strzeliłeś tą bramkę i teraz mam nadzieję że regularnie będziesz to robił

popraw tylko podpis nad zdjęciem bo masz że drużyna przegrana a padł remis :)

Offline reddevil8911

• Właściciel Klubu
« Odpowiedź #78 dnia: Czerwiec 28, 2011, 18:59:31 »
Szkoda porażki, ale Schalke to dobry zespół. Z Hapoelem strzeliłeś gola, życzę teraz trafień w Budneslidze :)

Offline Lewy23

• Prezes klubu
« Odpowiedź #79 dnia: Czerwiec 28, 2011, 19:30:56 »
popraw HTML ;P
Próbowałeś, próbowałeś i w końcu się doczekałeś gola;p Niesamowite uczucie jak spiker skanduje Twoje imię i nazwisko, co ?;P Druga połowa była bardzo nudna, ale remis złym wynikiem nie jest.

TWOJA LIGA Pro Evolution Soccer

« Odpowiedź #79 dnia: Czerwiec 28, 2011, 19:30:56 »