kurde, niezłe cycki, coś Ty się tak uparł tej fify?
Przypomnijcie sobie komentarze np. przed pes 2010, jakie były nadzieje, że gameplay super i animacje nowe i ogólnie cud miód gierka, po wyjściu pełnej wersji wiele ludzi czuło się wyruchanych przez Konami, pes 2011 też miał wiele błędów, a akurat fifa w przeciwieństwie do pesa zrobiła na prawdę wielki postęp i trzeba być wielkim ignorantem, żeby tego nie zauważyć. Ok, pes 2011 nie był taki zły jak jego poprzednik, ale i tak strasznie widoczne były wszechobecne błędy(oczywiście, według tych testerów, którzy zostali zaproszeni przez Japońców ta gra była mega super i w ogóle, no niestety, nie ma co wierzyć słowom, jeśli się tego nie widzi, bo równie dobrze Murphy mógł nikogo nie zapraszać do siebie tylko powiedzieć, że ktoś u niego był i sprawdził tą grę i uznał, że jest lepsza niż inne wersje....
jeszcze, ej niezłe cycki, ja Cię nie kumam totalnie, patrz, napisze powoli, żebyś zrozumiał... fifa została OFICJALNIE(oznacza to, że już publicznie EA sports, a nie żadni testerzy czy inni zaproszeni goście powiedzieli, że będzie taka sama na konsolach jak i pecetach), dlatego dalej nie rozumiem, jak można nie zrozumieć tych słów, będą dalej przekonanym - "JA jestem przekonany ze nie bedzie taka sama na wszystkich platformach EA S. tez nie jest swiete i z pewnoscia o czyms zapomna i zje**a." - że ta gra nie będzie taka sama. Na prawdę, trzeba być albo strasznie tępym, albo tak zapatrzonym w wytwór konami, że nie widzicie jak konkurencyjna gra robi duże postępy...
aaa, i żeby nie było, jestem typem użytkownika na tym forum, który kiedyś gra i bardzo fajnie się bawił w pesa, dopóki nie zagrał w nową fifę i uwierz, jest ich nawet dużo. Oczywiście, czekam na jakiś krok od Konami, żeby pokazali swoje nowe dziecko, bo nie jestem zapatrzonym typem w jedną grę, tylko gram w to co mi się bardziej przypodobało, nie mam jakichś dziwnych stereotypów do gier. Po prostu jeżeli widze, że jest lepsza od mojego faworyta, to po co mam usilnie grać w słabszą grę? Żeby pokazać jakim jesten konserwatystą? Proszę cię.... Jeżli tak się zdarzy, że Pes będzie grą lepszą od nowej fify to raczej normalne, że nie będe grał w fifę tylko w pesa
jeżeli czegoś nie zrozumiałeś to pisz, z chęcią Ci wytłumacze