Autor Wątek: Pierwsze wrażenia z play testów!!!  (Przeczytany 47990 razy)

Offline darko11221

• Prezes klubu
  • Dostał Piw: 2
  • Na forum od: 31.12.2008r.
  • ..::Ac-Milan Forever::..
Odp: Pierwsze wrażenia z play testów!!!
« Odpowiedź #20 dnia: Czerwiec 29, 2011, 13:41:39 »
Tutaj macie więcej po angielsku
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
...:::Milan to najlepsza drużyna na świecie pozostałe  to tylko pionki:::...

Offline nicecyce

• Starszy trampkarz
  • *
  • Dostał Piw: 0
  • Na forum od: 25.03.2011r.
« Odpowiedź #21 dnia: Czerwiec 29, 2011, 13:49:04 »
Konami zobaczylo ze Fifa z roku na rok robi sie coraz lepsza i napewno chce im choc troche dorownac :P Watpie by wydali jakiegos    "odgrzanego kotleta " A prawde mowiac gry dopiero bedzie mozna ocenic po kilkunastu lub wiecej meczach bo wszystkich zalet i wad nie wylapiemy w Demie czy po kilku meczach w pelnej wersji.
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 29, 2011, 15:15:13 wysłana przez nicecyce »

Offline kdetys

• Piłkarz ekstraklasy
  • Na forum od: 26.10.2009r.
  • Fair Play !!!
« Odpowiedź #22 dnia: Czerwiec 29, 2011, 14:19:27 »
no tak, a jeszcze do tego dojdą updaty po 2-3 miesiącach od premiery, które coś zmienią, coś zepsują :D

kdetys może masz rację z tym że te wypowiedzi są szumne i pełne optymizmu ale już było wcześniej widać że ta gra będzie lepsza od tej poprzedniej

Lepsza będzie, czy gorsza, na pewno będzie trochę inna. Tych samych błędów może nie powielą (chociaż kto wie). Na początku będzie się każdy zachwycał jaka super gra w tym roku, ale zrobią następne bugi które po kilkunastu meczach wszyscy będą znali i znowu wykorzystywali i na nie narzekali.

PES z roku na rok się rozwija i to jest jego główną zaletą.
Drugą z zalet jest polska scena PESa ludzi grających online.

Offline Cesc Fabregas

• Trener
  • Na forum od: 14.11.2008r.
« Odpowiedź #23 dnia: Czerwiec 29, 2011, 14:50:16 »
Rozśmieszył mnie ten artykuł :D

"Różnica między PES 2011 a PES 2012 to jak różnica między dniem a nocą."

Widać to zwłaszcza po trailerach :)

Animacje ruchu są bardzo dobre. Wielu graczy, np. Messi ma swój styl poruszania się.

Ta, Messi i kto jeszcze? Jest twarzą gry, to będzie dopracowany, nie widziałem na trailerze z E3 wiele CR7 w CR7, czy Lamparda w Lampardzie...

Wszystkie statystyki zawodników są dobrze odwzorowane.

Miejmy nadzieję, bo np. Kuyt z oceną 75, przy Jovanoviciu z 82 (przykład akurat z Liverpoolu, ale wiele drużyn ma podobnie) to śmiech na sali.

Animacje i zachowania bramkarzy są znakomite

Który to już raz? Trzeci na pewno...

W opinii testerów PES 2012 jest lepszą grą niż PES05.

Fajnie, że w końcu udało im się zrobić lepszą grę, niż ta sprzed 5, czy tam 6 lat.

Testerzy zachwycają się nową grą od KONAMI. Piszą, że bawią się przy niej, lepiej niż przy FIFIE.

A testerzy zaprzyjaźnieni z EA Sports zachwycają się Fifą i piszą, że to najlepsza gra piłkarska wszechczasów...

MATKO, jaka dziecinada...

za dużo jest tutaj cienkich pipek

REJESTRACJA lub LOGOWANIE - moje bramki online :)

Offline mpoesp

• Kierownik drużyny
  • Na forum od: 01.06.2010r.
« Odpowiedź #24 dnia: Czerwiec 29, 2011, 15:05:52 »
Cesc wyjdź i zamknij za sobą drzwi prosze...

Ciekawe co powiesz jak się okaże, że to wszystko będzie wprowadzone? Póki co nie widzieliśmy żadnego gameplaya, tylko słowa ludzi grających w gre, a ty już narzekasz... ogarnij się.

PS. Tak napewno im dał w łapę, żeby napisali pochlebnie o grze, tylko, że : wypowiadają się krytycznie o animacjach względem FIFY i strzałach
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 29, 2011, 15:10:38 wysłana przez mpoesp »

Offline nicecyce

• Starszy trampkarz
  • *
« Odpowiedź #25 dnia: Czerwiec 29, 2011, 15:08:04 »
Cesc ty lepiej zastanow sie gdzie chcesz grac. W Arsenalu  czy Barcelonie a nie zajmujesz sie ocena PES'a ^^

Offline RVN

• I - ligowiec
  • Dostał Piw: 1
  • Na forum od: 14.12.2009r.
  • Billie jean is not my lover ;)
  • Gram w: PES 2013
« Odpowiedź #26 dnia: Czerwiec 29, 2011, 15:08:56 »
Cesc Fabregas ma rację, ja bym się tak nie zachwycał, bo pewnie po kilku dniach szarpania wyrzucił bym tę grę przez okno ;). Pożyjemy zobaczy co Konami nam zgotowało...

Offline mpoesp

• Kierownik drużyny
  • Na forum od: 01.06.2010r.
« Odpowiedź #27 dnia: Czerwiec 29, 2011, 15:11:07 »
 Tak napewno im dał w łapę, żeby napisali pochlebnie o grze, tylko, że : wypowiadają się krytycznie o animacjach względem FIFY i strzałach

Offline sashaa101

• Amator
  • *
  • Na forum od: 04.05.2011r.
« Odpowiedź #28 dnia: Czerwiec 29, 2011, 15:22:24 »
Tak napewno im dał w łapę, żeby napisali pochlebnie o grze, tylko, że : wypowiadają się krytycznie o animacjach względem FIFY i strzałach
To ty sie ogarnij i wielu z was na tej stronie!!!!Ktos juz zle napisze o tej grze(tym drewnie) i odrazu juz sie odzywaja wielcy specjalisci,i tak to bedzie gra bledow i basta,ale niech wam bedzie ze cos z tego wyjdzie buhhaha za 1000 lat moze pes doscignie Fife12 :D :D :D :D

Offline Douglas

• Dyrektor sportowy
  • Dostał Piw: 8
  • Na forum od: 14.12.2010r.
« Odpowiedź #29 dnia: Czerwiec 29, 2011, 15:28:21 »
No po tych wypowiedziach to są trochę śmieszne aż za bardzo. Może być tak że robią ze z nas bekę albo mówią prawdę. Tutaj śmieszne cytaty:
W opinii testerów PES 2012 jest lepszą grą niż PES05
Czemu ktoś powiedział że jest lepsza od PESa 5. Mógł powiedzieć że jest najlepsza ze wszystkich wersji Pesa.(not understand :-\)

Testerzy zachwycają się nową grą od KONAMI. Piszą, że bawią się przy niej lepiej niż przy Fifie.
Ta... już to widzę. Jon przyniósł im piwko, se wypili i teraz tak gadają.

PES nie błyszczy jak Fifa w zakresie animacji, ale i tak jest genialny.
To wtedy jaka jest fifa jak tak gadacie??? Te animacje wołają o pomstę do nieba. KONAMI cofnęło się o parę lat wstecz z tymi animacjami. Nie oczekujmy tu jakieś rewelacji. Mogli napisać że są poprawnie zrobione. Ah ten Motion Capture.

Różnica między PES 2011 a PES 2012 to jak różnica między dniem a nocą.
Mogli przecież napisać że jest bardzo znaczna poprawa między PES 2011 a PES 2012. Ale jak wcześniej wspomniałem wypili sobie i napisali takie pierdoły na swoich twitterach.

więc zrobiłem mały przeglądzik i nie krytykujcie mnie za tą opinię ale powiedzmy szczerze: prawda wyjdzie na jaw.
Może będzie tak jak jest napisane. Zaraz napewno będziecie cytować moją opinię. i powiecie do mnie Ogarnij się ale ten tekst wydaję się za beczny za śmieszny ;D >:( Nie chcę wywoływać kłótni.

Pozdro...

Offline nicecyce

• Starszy trampkarz
  • *
« Odpowiedź #30 dnia: Czerwiec 29, 2011, 15:33:18 »
@sashaa101

Kazdy sie juz przyzwyczail do twoich postow ale ja sie pytam Ciebie dzieciaczku po cholere cos tu piszesz/czytasz sokoro tak kochasz  ta Fife ? Czy ty jestes naprawde takim D*****M ?? Daj juz spokoj i oszczedz tych idiotycznych postow.

Offline Cesc Fabregas

• Trener
  • Na forum od: 14.11.2008r.
« Odpowiedź #31 dnia: Czerwiec 29, 2011, 15:45:42 »
i powiecie do mnie Ogarnij się ale ten tekst wydaję się za beczny za śmieszny ;D

Zostaniesz pojechany, bo na tym forum nie wolno krytykować tej drewnianej gry, jaką jest PES. Tak, drewnianej. PES cofa się w rozwoju z roku na rok, tylko ostatnia wersja była lepsza od poprzedniczki, ale to tylko dlatego, że gorszego gniota od PES 2010 nie dało się zrobić. Nie jestem żadnym fanboyem FIFY, mam obie gry i ani granie w PES, ani w FIFĘ nie sprawia mi przyjemności. FIFA ogranicza schematami, a PES doprowadza do szału swoimi bugami i brakiem swobody. I dobrze pamiętam, co było przed PES 2011, jakie były zapowiedzi, a wyszło jak zwykle.

A co do tych opinii testerów:

Francuski magazyn "Joy-Pad", jeden z najstarszych nad Sekwaną, opublikował mega raport o FIFA 12. Aż 16 stron! W skrócie: Francuzi są zachwycenie grą :)

I co? Nie jest tak samo, jeśli chodzi o FIFĘ?

za dużo jest tutaj cienkich pipek

REJESTRACJA lub LOGOWANIE - moje bramki online :)

Offline nicecyce

• Starszy trampkarz
  • *
« Odpowiedź #32 dnia: Czerwiec 29, 2011, 16:32:39 »
Na poczatek maly zarcik  ".... dali im w lape i wychwalaja fife.... " Tak samo mozna powiedziec o Fifie :P ale wiekszosc  i tak  jest przekonana ze Fifa bedzie Bardzo dobra ;] ale.... JA  jestem przekonany ze nie bedzie taka sama na wszystkich platformach EA S. tez nie jest swiete i z pewnoscia o czyms zapomna i zje**a.

Offline Lukaszeq

• Dyrektor sportowy
  • Na forum od: 07.05.2008r.
« Odpowiedź #33 dnia: Czerwiec 29, 2011, 16:48:20 »
Cesc dobrze gada. Polać mu ;)

A co do zachwalania. To jest marketing. Myślicie że Messi jako że jest twarzą Pes'a, po każdym treningu wraca do domu i łupie w tą grę? Płacą mu za to to mówi jaka ta gra super. Tak samo piłkarze, czy też inne gwiazdy znane ludziom dobrze powiedzą o Fifie żeby tylko zarobić. Takie testy to zwyczajne reklamy gry. A to że napisali że strzały są do poprawy, to co mieli napisać? Gra już jest kompletna, gra się zaje..iście. To po co Konami miało by czekać z premierą do kiedyś tam, niech wydadzą teraz ;)

Offline Magic105

• Amator
  • *
  • Na forum od: 25.03.2008r.
« Odpowiedź #34 dnia: Czerwiec 29, 2011, 16:59:20 »
kurde, niezłe cycki, coś Ty się tak uparł tej fify?
Przypomnijcie sobie komentarze np. przed pes 2010, jakie były nadzieje, że gameplay super i animacje nowe i ogólnie cud miód gierka, po wyjściu pełnej wersji wiele ludzi czuło się wyruchanych przez Konami, pes 2011 też miał wiele błędów, a akurat fifa w przeciwieństwie do pesa zrobiła na prawdę wielki postęp i trzeba być wielkim ignorantem, żeby tego nie zauważyć. Ok, pes 2011 nie był taki zły jak jego poprzednik, ale i tak strasznie widoczne były wszechobecne błędy(oczywiście, według tych testerów, którzy zostali zaproszeni przez Japońców ta gra była mega super i w ogóle, no niestety, nie ma co wierzyć słowom, jeśli się tego nie widzi, bo równie dobrze Murphy mógł nikogo nie zapraszać do siebie tylko powiedzieć, że ktoś u niego był i sprawdził tą grę i uznał, że jest lepsza niż inne wersje....
jeszcze, ej niezłe cycki, ja Cię nie kumam totalnie, patrz, napisze powoli, żebyś zrozumiał... fifa została OFICJALNIE(oznacza to, że już publicznie EA sports, a nie żadni testerzy czy inni zaproszeni goście powiedzieli, że będzie taka sama na konsolach jak i pecetach), dlatego dalej nie rozumiem, jak można nie zrozumieć tych słów, będą dalej przekonanym - "JA  jestem przekonany ze nie bedzie taka sama na wszystkich platformach EA S. tez nie jest swiete i z pewnoscia o czyms zapomna i zje**a." - że ta gra nie będzie taka sama. Na prawdę, trzeba być albo strasznie tępym, albo tak zapatrzonym w wytwór konami, że nie widzicie jak konkurencyjna gra robi duże postępy...
aaa, i żeby nie było, jestem typem użytkownika na tym forum, który kiedyś gra i bardzo fajnie się bawił w pesa, dopóki nie zagrał w nową fifę i uwierz, jest ich nawet dużo. Oczywiście, czekam na jakiś krok od Konami, żeby pokazali swoje nowe dziecko, bo nie jestem zapatrzonym typem w jedną grę, tylko gram w to co mi się bardziej przypodobało, nie mam jakichś dziwnych stereotypów do gier. Po prostu jeżeli widze, że jest lepsza od mojego faworyta, to po co mam usilnie grać w słabszą grę? Żeby pokazać jakim jesten konserwatystą? Proszę cię.... Jeżli tak się zdarzy, że Pes będzie grą lepszą od nowej fify to raczej normalne, że nie będe grał w fifę tylko w pesa
jeżeli czegoś nie zrozumiałeś to pisz, z chęcią Ci wytłumacze

Offline nicecyce

• Starszy trampkarz
  • *
« Odpowiedź #35 dnia: Czerwiec 29, 2011, 17:26:54 »
@Magic105

No tak rozumiem ^^  bedzie taka sama FantaQr*waStycznie ;] Ale co do samej gry gralem w nia na  PC jak i na Ps3. Nie powiem ze jest zla czy beznadziejna bo tak nie mowilem i nie bede mowil i nie jestem zadnym ignorantem po prostu nudzi mi sie szybko ta gra. I zapewne zaraz mi ktos wyjedzie z tekstem ze gram na auto podaniach czy jak tam to zwa ....  ale tak nie jest.

Wroce jeszcze do tego zdania :"JA  jestem przekonany ze nie bedzie taka sama na wszystkich platformach EA S. tez nie jest swiete i z pewnoscia o czyms zapomna i zje**a." to co ze zapowiedziala ? Czlowieku  tutaj co 2 post ktos tak pisze na Konami. Obiecuja a tak nie ma .Masz przyklad jak uzytkownicy w tym temacie nie wierza w to co zobaczyli ludzie testujacy gre. Nikt nie ma pewnosci czy to fanboje PES'a ^^^^ czy nie  ale tak napisali bo zobaczyli?. Fifa chyba rok temu miala byc taka sama na all platformach ?^^ czyz nie tak ? A co dostalismy ? Stara Fife z 2009 czy jaka tam z Ps. I powiem Ci ze nie jestem tepy tylko mam swoje zdanie. Wole PES'a i nie najezdzam na fife i nie mowie ze jest gra do dupy bo jest dobra gra tylko nie wieze w Ea S. tak jak wieszkszac w Konami> Kumasz ?? " Jeżeli czegoś nie zrozumiałeś to pisz, z chęcią Ci wytłumacze ".

Sorka z bledy ale pisalem na szybkiego.

« Ostatnia zmiana: Czerwiec 29, 2011, 17:29:33 wysłana przez nicecyce »

Offline Douglas

• Dyrektor sportowy
« Odpowiedź #36 dnia: Czerwiec 29, 2011, 17:28:41 »
Magic105 ma rację. Popieram jego opinię. Nie rozumiem tylko tego że KONAMI nie daje oficjalnie tego sprawdzić graczom tylko cały czas są jakieś porąbane testy. Testerzy to na pewno zwolennicy PESa tutaj nie ma się co oszukiwać. Zagrali parę meczów Jon dostał kasę od KONAMI ten dał im a oni teraz piszą głupoty na swoich twitterach. Jednego nie rozumiem: Fifa robi pełno filmików i wyjaśnień jak będzie wyglądała ich seria a PES zamiast też takie coś zrobić to po kryjomu robią jakieś playtesty jakby nie mogli zrobić porządnego gameplaya. A nie zrobili parę screenów, 1. trailer i wywiad Sebassą. WTF KONAMI To jest przecież bez sensu. Nie ma że prawie żadnych newsów na temat PESA trzeba sprawdzać na twitterze JONA Muphyego czy czegoś nie napisał- to jest żałosne.

Poprawione AI, Animacje, nowe licencje, taa....    :-\ Już to widzę przecież to i tak za dużo dla japońców. Żeby chociaż zmienili strzały i te nożyce co wykonują na wysokości głowy :D  :'(

Pozdro

Offline blackout.

• Prezydent Federacji Narodowej
  • Dostał Piw: 1
  • Na forum od: 18.01.2009r.
    • blackout. - fanpage
  • Gram w: ...
« Odpowiedź #37 dnia: Czerwiec 29, 2011, 17:31:10 »
LUDZIE! Każdy będzie grał w to co chce. Po co jakieś głupie wojny między graczami PES-a a FIFY. Do czego to prowadzi?!

Offline Juvens

• Amator
  • *
  • Na forum od: 17.09.2005r.
    • http://pes4.ma.cx/
« Odpowiedź #38 dnia: Czerwiec 29, 2011, 17:31:34 »
@Magic105

No tak rozumiem ^^  bedzie taka sama FantaQr*waStycznie ;] Ale co do samej gry gralem w nia na  PC jak i na Ps3. Nie powiem ze jest zla czy beznadziejna bo tak nie mowilem i nie bede mowil i nie jestem zadnym ignorantem po prostu nudzi mi sie szybko ta gra. I zapewne zaraz mi ktos wyjedzie z tekstem ze gram na auto podaniach czy jak tam to zwa ....  ale tak nie jest.

Wroce jeszcze do tego zdania :"JA  jestem przekonany ze nie bedzie taka sama na wszystkich platformach EA S. tez nie jest swiete i z pewnoscia o czyms zapomna i zje**a." to co ze zapowiedziala ? Czlowieku  tutaj co 2 post ktos tak pisze na Konami. Obiecuja a tak nie ma .Masz przyklad jak uzytkownicy w tym temacie nie wierza w to co zobaczyli ludzie testujacy gre. Nikt nie ma pewnosci czy to fanboje PES'a ^^^^ czy nie . Fifa chyba rok temu miala byc taka sama na all platformach ?^^ czyz nie tak ? A co dostalismy ? Stara Fife z 2009 czy jaka tam z Ps. I powiem Ci ze nie jestem tepy tylko mam swoje zdanie. Wole PES'a i nie najezdzam na fife i nie mowie ze jest gra do dupy bo jest dobra gra tylko nie wieze w Ea S. tak jak wieszkszac w Konami> Kumasz ?? " Jeżeli czegoś nie zrozumiałeś to pisz, z chęcią Ci wytłumacze ".

Sorka z bledy ale pisalem na szybkiego.

Sorry Mistrzu po pierwsze to polskie portale pisały , że gra będzie taka sama EA na swoich stronach pisało , że wersja PCtowa będzie korzystała z silnika jak na konsolach itd i dostaliśmy FIFE 10 z konsol a nie FIFE 09 jak ty piszesz.W tym roku z kolei jest zupełnie inaczej EA ogłosiło na swoich stronach , że FIFA 12 na PC będzie taka sama jak FIFA na konsole ja nie mam żadnych wątpliwości.Wracając do tematu to rok temu tak samo gadali o PESIE jak to on zajebisty nie jest a co wyszło to już sami wiemy.

Offline Douglas

• Dyrektor sportowy
« Odpowiedź #39 dnia: Czerwiec 29, 2011, 17:35:36 »

Zobaczcie ;)

TWOJA LIGA Pro Evolution Soccer

« Odpowiedź #39 dnia: Czerwiec 29, 2011, 17:35:36 »