Chamsko mój wcześniejszy post do Ciebie zabrzmiał, fakt, wybacz, ale chodzi mi o to, że niektórzy piszą, że na pewno będą grać w pesa, nie ważne jaki będzie i nie ważne jaka będzie fifa. Głównie tylko część postu kierowałem do Ciebie, w którym była mowa, że port z fify pc będzie taki sam jak na konsolę. Dam Ci nawet wycinek tekstu ze strony gry-online.pl -"Największą zagadką pozostawało to, czy gra będzie równie dobrze prezentować się na Xboksie 360, PlayStation 3 i pecetach. Co prawda w wywiadzie dla serwisu GRY-OnLine.pl David Rutter, główny projektant FIFA 12, zapewnił, że deweloperzy robią co mogą, by najnowsza odsłona piłkarskiej serii wyglądała tak samo na wszystkich platformach sprzętowych, ale dopiero teraz zostało to oficjalnie potwierdzone przez wydawcę. Chodzi tu przede wszystkim o zastosowanie zapowiadanego pierwotnie wyłącznie w wersjach na konsole HD silnika Impact Engine, który wprowadzi m.in. realistyczną fizykę zderzeń między zawodnikami na boisku."-a dalsze część postu, była skierowana dla kilku ekstremistów, których niestety można zobaczyć na tej stronie. Zdarzały się komentarze typu :"Nie ważne jaka będzie fifa, i tak pes będzie najlepszy" (może nie dokładnie tak pisało, ale sens był podobny :p ), co jest debilizmem totalnym, bo nie grali w żadne z nowych gier, a już mają o nich opinie...
ja też czekam na pesa, choć jestem strasznie negatywnie nastawiony(ale lepiej tak, niż mieć nie wiadomo jakie nadzieję i dostać potem załamki jak to się zdarzało w ostatnich latach)
a żeby nie odbiegać od tematu to zaciekawiła mnie jedna rzecz, bo przecież pes 5 posiadał dość szybką rozgrywkę w przeciwieństwie do ostatniego pro evo, dlatego jestem ciekaw, czy przyśpieszą rozgrywanie akcji w nadchodzącym peesie, bo na darmo by raczej nie pisali porównania z 5 częścią :p