Bez urazy a jednak uraziłeś, bo nie jestem ateistą! I nadal uważam, że porównanie braku środków na kupno gry do głodu w somalii jest NIE NA MIEJSCU!
I to Ty chyba nie rozumiesz co mówisz, podkreślam bez głupiej gry możesz śmiało żyć.
A cytat rzuciłem, bo chciałem rozluźnić atmosferę, po to, żebyś nie kontynuował tego tematu.
Jedno mnie zastanawia, jesteś taki wierzący a namawiasz do kradzieży, czegoś co jest swego rodzaju używką...
Bez urazy. Pzdr i zakończmy ten temat, bo to jest forum o PESie...
YYY, kolego nadal nic nie rozumiesz ale dobra nie chce sie juz klocic i jezeli cie urazilem w sprawie ateisty, to przepraszam ale nie mowilem ,ze jestes ateista, tylko "jezeli jestes" , a to roznica i nie ma nigdzie mowy o tym ,ze bez gry nie da sie zyc, wiec nie wiem co ty w ogole wypisujesz za glupoty, ze ja pisze "ze bez gry nie da sie zyc" opanuj sie ... , ja mam windowsa oryginala itp. i wiele gier ale uwazam ,ze piractwo , to nie jest kradziez, bo kazdy z nas jest piratem, a programy jakie masz ? No jakie masz, pytam sie ... pirackie bo sciagasz z neta, albo muzyke albo programy albo cos innego, takze sciaganie z neta, to nie jest nic zlego, natomiast kradziez danych czy cos tego typu, owszem, widac ,ze nie rozumiesz zbytnio, o co kaman ale dobra ... i Policja nigdy prawie nie interweniuje w sprawie sciaganych rzeczy z internetu, wiec nie czepiaj sie kolegi, tego ktory pisal o sciaganiu, Policja czepia sie jedynie jak cos wykradniesz z czyjegos komputera, takie przypadki jak sciaganie cos, rzadko jest badane, uwiez mi ,ze sporo wiem na ten temat bo chodze do 2 klasy technikum, do klasy informatycznej, moze co prawda nie jestem wybitny az tak bardzo ale co nie cos wiem na te tematy ... Kazdy z nas ma cos na komputerze pirackiego, czy to program, czy to cos innego. Dzisiaj juz sie nie udzielam. Dobranoc wszystkim.