Autor Wątek: Blackpool FC by reddvil8911 Powrót do kariery, czas namieszać w Lidze Mistrzów!  (Przeczytany 137381 razy)

Offline marcin1111151

• Reprezentant kraju
  • Dostał Piw: 0
  • Na forum od: 14.08.2010r.
  • Hala Madrid!
Odp: Blackpool FC by reddvil8911 Gra nie porywała, ale trzy punkty są!
« Odpowiedź #440 dnia: Sierpień 05, 2011, 23:08:26 »
Nie miałeś zbyt ciężkiego rywali i się spodziewałem wyższego wyniku. Po twojej bramce gospodarze od razu zagrali Super Defensywą i im się jak najwidoczniej opłaciło.Jeszcze na dodatek mają bardzo defensywną formację :D
" border="0

Offline Amneschia

• Amator
  • *
  • Dostał Piw: 1
  • Na forum od: 21.06.2011r.
« Odpowiedź #441 dnia: Sierpień 05, 2011, 23:54:30 »
Cameron Jerome szybko strzelił bramkę i to ustawiło ten mecz. Gospodarze mimo dobrej gry nie byli już w stanie wyrównać i wygrałeś. Ważne trzy punkty no bo z kim będzie łatwiej wygrać niż z Queens Park Rangres

Offline Pikachu

• Amator
  • *
  • Na forum od: 17.03.2011r.
  • Gram w: PES 2013
« Odpowiedź #442 dnia: Sierpień 06, 2011, 00:06:37 »
Z takimi drużynami trzeba zgarniać trzy punkty ;). Z City myślę, że będzie ciężko ale zmieciesz ich  dobrym stylu :D. Typuję 3:0  :D ;) :D.

Offline reddevil8911

• Właściciel Klubu
  • Autor wątku
  • Na forum od: 03.09.2009r.
  • Best In The World !!! Manchester United F.C.!!!!
« Odpowiedź #443 dnia: Sierpień 06, 2011, 01:19:15 »
Kolejka 18

Bloomfield Road - Blackpool

Widzów: 20 000

Sędzia: Lee Probert

"Total Domination", nic więcej nie trzeba mówić!

3:0

Strzelcy:

3' Cameron Jerome, 43' James Beattie, 82' Cameron Jerome

Kary indywidualne:

Brak - 3' Aleksandar Kolarow, 74' Gael Clichy

Gracz meczu: Lars Stindl 7.5 (Sky Sports 9.0)

Spodziewałem się walki ze strony City, ale myślałem że to będzie walka w czystym tego słowa znaczeniu, a oni kopali mnie po nogach. W 3 minucie Kolarov wyciął równo z trawą Beattie'go, sędzia pokazał na "wapno" i gola mocnym strzałem pod poprzeczkę zdobył Jerome. City nie robiło nic, bo jak można nazwać próby strzałów z 30 metrów. Pod koniec I połowy Stindl popędził skrzydłem posłał mocną piłkę w pole karne, którą uderzeniem z pierwszej w samo okienko wykończył Beattie.W drugiej połowie Clichy brutelnie od tyłu zaatakował piszczel Jerome'a za co otrzymał czerwoną kartkę, a nasz gracz długo zwijał się z bólu, ale w końcu się podniósł. W 82 minucie znów świetnie podanie Stindla do Jerome'a który odbija do krawędzi pola karne i wkręca piłka ponad rękami Givena. Wynik 3:0 to łagodny wymiar kary jaki mógł dziś spotkać gości. Rundę jesienną kończymy na bardzo dobrym 5 miejscu.

REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE
<a href="http://forum.pesleague.pl/index.php?PHPSESSID=4ff72c297747ec32f89ae681129b0d07&amp;action=register">REJESTRACJA</a>&nbsp;lub&nbsp;<a href="http://forum.pesleague.pl/index.php?PHPSESSID=4ff72c297747ec32f89ae681129b0d07&amp;action=login">LOGOWANIE</a>
« Ostatnia zmiana: Sierpień 06, 2011, 01:47:06 wysłana przez reddevil8911 »

Offline Maczeta

• Trampkarz
  • *
  • Na forum od: 29.04.2011r.
Odp: Blackpool FC by reddvil8911 City bez szans w starciu z "Mandrynkami"!
« Odpowiedź #444 dnia: Sierpień 06, 2011, 01:33:59 »
super pomysl z tym meczem, na swieta beda prezenty dla ubogich, po tym poznaje sie klub.

No a city zgniecione , i ten duet strzela :D
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
QPR by Maczeta

Offline reddevil8911

• Właściciel Klubu
  • Autor wątku
« Odpowiedź #445 dnia: Sierpień 06, 2011, 01:47:53 »
Mecz charytatywny!

Powoli nadchodzą święta Bożego Narodzenia, z racji tego zarząd Blackpool FC chcę podarować tym najbardziej potrzebującym "lepsze jutro" . Wpadli oni na pomóc zorganizowania meczu charytatywnego, którego celem jest z zebranie potrzebnych funduszy na potrzeby Domu Dziecka im. św. Jana. Zaczęto szukać i rozmawiać z najlepszymi klubami Europy, niestety nikt nie chciał ich do końca wysłuchać. Gdy już było niemal pewne, że trzeba będzie wszystko odwołać, do siedziby klubu zadzwonił prezes klubu Flamengo Rio De Janeiro z zapytaniem czy znaleźliśmy już klub który zagra w tym meczu. Po 15 minutach rozmowy wszystko już było gotowe i dopięte na ostatni guzik. Brazylijski klub zapowiedział, że do małego Blackpool przyjedzie najmocniejszym składem, a więc przyjedzie sam wielki Ronaldo de Assís Moreira czyli Ronaldinho.

Spotkanie odbędzie się 19 grudnia 2012 roku o godz. 20.35 na stadionie Bloomfield Road w Blackpool.Mecz będzie miał charakter spotkania towarzyskiego. Każdy z trenerów będzie miał możliwość sześciu zmian. W wypadku remisu, będziemy mieli dogrywkę, a jeśli i one nie przyniosą rozstrzygnięcia to będą rzuty karne. Hasło tej akcji to " I ty możesz zostać Świętym Mikołajem"

Offline Yascarr

• Trampkarz
  • *
  • Na forum od: 28.06.2011r.
« Odpowiedź #446 dnia: Sierpień 06, 2011, 01:50:16 »
Świetny mecz z City! Jerome znowu niezawodny...  Co do meczu z Flamengo, to fajny pomysł. Ciekaw jestem co pokaże Ronaldinho z takim Blackpool :D

Offline Pikachu

• Amator
  • *
Odp: Blackpool FC by reddvil8911 I ty możesz zostać świętym Mikołajem!
« Odpowiedź #447 dnia: Sierpień 06, 2011, 02:09:23 »
Świetny mecz z City i nie spodziewałem się, że aż tak będą faulować. To popsuło trochę grę. Pierwsza runda fenomenalna w Twoim wykonaniu i jeszcze trochę podkręć obroty a mistrz Twój :). Fajny pomysł z zorganizowaniem tego spotkania charytatywnego :). Jestem ciekawy co pokaże Ronaldinho. Pewnie nic bo zmiażdżysz Flamengo ale z wolnego może coś ustrzelić :D.

Offline Amneschia

• Amator
  • *
  • Na forum od: 21.06.2011r.
« Odpowiedź #448 dnia: Sierpień 06, 2011, 09:46:43 »
Bardzo fajny pomysł z tym sparingiem, na pewno to miłe ze strony Blackpool. Mecz z Manchesterem City był wręcz doskonały, rozgromiłeś ich po prostu. City dziś dziwnie słabo zagrało, spodziewałem się po nich więcej.

Offline jackz

• Menadżer
  • Na forum od: 03.08.2009r.
« Odpowiedź #449 dnia: Sierpień 06, 2011, 10:20:53 »
no zapowiada sie ciekawie ten mecz charytatywny, licze na wysoki wynik.

Offline Lewy23

• Prezes klubu
  • Na forum od: 26.05.2009r.
« Odpowiedź #450 dnia: Sierpień 06, 2011, 10:50:03 »
Jerome po raz kolejny pokazał klasę. City poległo aż 3:0 i ma nad czym się zastanawiać. Fajny pomysł z tym spotkaniem charytatywnym, zobaczymy jak zaprezentuje się Roni.  :)

Offline mojsesh

• Amator
  • *
  • Dostał Piw: 4
  • Na forum od: 20.12.2010r.
  • iHala Madrid!
« Odpowiedź #451 dnia: Sierpień 06, 2011, 11:22:11 »
Szkoda, że Adebayor został w tym nędznym klubie..
Co do meczu to łatwo ci poszło. Swoją klasę po raz kolejny pokazuje Cameron Jerome widać jest to wielka gwiazda w twoim zespole. W przyszłości może być jeszcze większy z niego pożytek.
Bardzo dobry ruch ze strony klubu. Na taki mez na pewno przyjdzie wielu kibiców i dochód można przekazać na domy dziecka. Mam nadzieję, że Ronaldinho zaprezentuje bardzo dobry poziom piłkarski.

Super_Mario

• Gość
« Odpowiedź #452 dnia: Sierpień 06, 2011, 13:40:26 »
Z Manchesterem City zwykle gra się łatwo (nie wiem od czego to zależy). Ze Swansea miałem z nimi trochę problemów, ale coś im "odbiło" po stracie 2 gola :D Po statach i opisie wnioskuję, że mieliście absolutną dominację nad nimi. Bardzo ładny gol chyba na 2:0, jak dobrze pamiętam. Takie strzały City z dystansu są groźne, ale na szczęście nie trafiły w światło bramki.

Bardzo ładny pomysł charytatywnego meczu z Flamengo. Życzę takiej piłarskiej uczty jak moje mecze Swansea z Manchesterem City czy z Wigan (oba po 5:4, albo wynik coś koło tego) :D

Offline Przemek112

• Najlepsza jedenastka świata
  • Na forum od: 03.11.2010r.
  • Gracias Raul ! ♥
« Odpowiedź #453 dnia: Sierpień 06, 2011, 13:45:44 »
Miałeś super pomysł z tym meczem charytatywnym z którego pieniądze zostaną przeznaczone na Dom Dziecka :) Coś tak czuje,że jak Flamengo przyjedzie Roni machnie Ci gola z wolnego :D Może życzyć jedynie powodzenia  :)

Offline reddevil8911

• Właściciel Klubu
  • Autor wątku
« Odpowiedź #454 dnia: Sierpień 06, 2011, 13:59:17 »
" I ty możesz zostać świętym Mikołajem"

Przegraliśmy ale to nie wynik był tutaj najważniejszy...

1:2

Strzelcy:

78'Ronaldo Angelim (sam.) - 41' Deivid , 106' Deivid

Gracz meczu: Luiz Felipe Ventura dos Santos "Felipe" 7.5

Wynik tego meczu nie miał jakiegoś wielkiego znaczenia, ale obie drużyny podeszły do tego meczu bardzo poważnie. Na boisku niekonwencjonalnymi sztuczkami czarował wszystkich Ronaldinho. Raz po raz urywał się naszym obrońcom, a nawet był bliski gola ale jego strzał kapitalnie obronił Halstead. Nie uchronił nas jednak od straty bramki w 41 minucie gry. Wyszedł sam na sam z naszym bramkarzem i uderzeniem przy lewym słupku nie dał mu najmniejszych szans na interwencję. Po tym golu zaczęliśmy grać lepiej szybciej, ale to nie przynosiło rezultatu. Trener dokonał kilku zmian, w tym niezwykle błyskotliwego Stindla, który 3 minuty po wejściu przeprowadził bramkową akcję. Jego trafił w nogi bramkarza, piłkę chciał ratować Angelim, ale niestety dla niego się pośliznął i wpadł z nią do bramki. W końcówce regulaminowego czasu gry mieliśmy kapitalną paradę Felipe po strzale z 25 metrów Southerna. W dogrywce kunsztem i zmysłem podania błysnął Ronnie, który podał do Deivida, a ten mocnym strzałem umieścił piłkę w siatce naszej bramki. Próbowaliśmy wyrównać, ale bramkarz gości był tego dnia kapitalnie dysponowany. Jego dwie interwencję (jedna po drugiej) z 120 minuty gry długo będą zapamiętane przez naszych kibiców i piłkarzy. Mecz przegraliśmy, ale wygraliśmy jako klub bo zebraliśmy znaczną sumę pieniędzy na ten jakże szczytny cel.

<a href="http://forum.pesleague.pl/index.php?PHPSESSID=4ff72c297747ec32f89ae681129b0d07&amp;action=register">REJESTRACJA</a>&nbsp;lub&nbsp;<a href="http://forum.pesleague.pl/index.php?PHPSESSID=4ff72c297747ec32f89ae681129b0d07&amp;action=login">LOGOWANIE</a>

Konferencja prasowa po meczu:

Bardzo się cieszę, że nawet małe kluby organizują takie mecze. Trzeba pomagać potrzebującym, to nasz ludzki obowiązek. Miło było znów zagrać w Europie. Anglia to ciekawy kraj, kto wie może jeszcze tu zagram, choć miałem taką szansę kilka lat temu, kiedy mogłem grać w barwach Manchesteru United, ale do transferu nie doszło. Jeśli chodzi o Blackpool, to jest to bardzo ciekawy zespół, myślę że mogą mocno namieszać w Europie w następnym sezonie - zakończył zadowolony z przebiegu gry Ronaldinho.

To był bardzo dobry pomysł zebraliśmy łącznie 2,5 mln funtów. Na tą kwotę złożyły się:(pieniądze ze sprzedanych biletów, pensję zawodników obu zespołów, ich premie, dochód ze sprzedaży praw meczu i jeszcze kilka mniej istotnych kwestii. Cała kwota zostanie jutro uroczyście przekazana przez delegację obu zespołów. Piłkarze mają stawić się jutro rano w domu dziecka przekazać kierownictwu czek opiewający na tą kwotę a potem resztę dnia spędzić z jego mieszkańcami. Jestem bardzo zadowolony, że udało nam się zorganizować taki mecz - mówił podczas konferencji prasowej prezes Blackpool FC Karl Oyston.

Jestem zadowolony z postawy moich zawodników w tym spotkaniu. Może i przegraliśmy, ale wynik nie był ważny tylko ten szlachetny cel. O tym jednak już wystarczająco powiedział nasz prezes, więc ja skupię się na mej pracy. Zagraliśmy mecz z bardzo dobrą drużyną z Brazylii. Która ma w swoim składzie kilku bardzo ciekawym zawodników. Kilku z nich mocno wpadło nam w oko i powoli zaczęliśmy negocjować z ich klubem kwestię przejścia do naszego zespołu. Nie zdradzę wam teraz ich nazwisk, bo chcemy nasze transfery w tym okienku załatwiać po cichu - takimi słowami skwitował ten mecz opiekun "The Tangerines" Ian Holloway.

Jeszcze dziś: podsumowanie, transfery, wywiady. Zostańcie z nami :D
« Ostatnia zmiana: Sierpień 06, 2011, 14:12:15 wysłana przez reddevil8911 »

Offline Stevie

• Starszy trampkarz
  • *
  • Na forum od: 06.08.2011r.
  • Manchester United vs Arsenal 8:2
Odp: Blackpool FC by reddvil8911 Mecz z Flamengo, konferencja po meczu!
« Odpowiedź #455 dnia: Sierpień 06, 2011, 14:02:35 »
No nie liczy się wygrana. Grałeś z jednym z najlepszych zespołów w CL i Ameryki Południowej. I to był mecz Charytatywny, ciekawe jakie będą transfery

hwdp w te wasze pache!!!!!!

Offline Pikachu

• Amator
  • *
« Odpowiedź #456 dnia: Sierpień 06, 2011, 14:03:27 »
A jednak. Flamengo zaprezentowało się bardzo dobrze a sam Ronaldinho również pokazał, że nie zapomniał jak się gra w piłkę. Zebraliście dużą kwotę i to jest najważniejsze :).

Offline piuk11

• I - ligowiec
  • Na forum od: 27.01.2010r.
  • Tylko Wisła, TS!
« Odpowiedź #457 dnia: Sierpień 06, 2011, 14:06:10 »
Niezawodny Jerome.
załatwił dwa mecze niemalże w pojedynkę. z City także z dobrej strony pokazał się Beattie strzelając gola i zdobywając karnego. MC straszni brutale ??? gdzie te mln?
fajny pomysł z tym meczem charytatywnym. takie są ciekawe, piłkarze grają o pietruszkę, o nic, dając dochód na jakiś szczytny cel, przy okazji czarując wszystkich widowiskiem. naprawdę świetny pomysł.

święty Mikołaj z dużej :D

Offline Maczeta

• Trampkarz
  • *
  • Na forum od: 29.04.2011r.
« Odpowiedź #458 dnia: Sierpień 06, 2011, 14:07:55 »
Nawet bramki nie strzeliłeś: )
Kwota 2 i pół miliona napewno ucieszy dom dziecka a w szeczególności dzieci :)
QPR by Maczeta

Offline jackz

• Menadżer
  • Na forum od: 03.08.2009r.
« Odpowiedź #459 dnia: Sierpień 06, 2011, 14:19:24 »
szkoda ze przegrales z flamengo, ale i tak mecz mial szczytny cel, wiec to sie najbardziej liczylo a nie wynik.

TWOJA LIGA Pro Evolution Soccer

« Odpowiedź #459 dnia: Sierpień 06, 2011, 14:19:24 »