Mecz z WBA to dobra dawka futbolu.
Pierwsza połowa trochę niemrawa, lecz miałeś sytuację po której trafiłeś w poprzeczkę, albo po akcji rywali to obrońca wybija z linii bramkowej. WBA wyszło rozluźnione na drugą część gry i szybko trafiłeś im gola. Rywale jednak zdołali dość szybko odrobić straconego gola. W ostatnim kwadransie zagrałeś doskonale. Pierw bramka na 2-1, a potem piękny strzał w okienko i wygrywasz różnicą dwóch bramek.
Mecz z Sunderlandem to również ciekawe widowisko. Cieszę mnie też fakt, że prowadzone przez mnie drużyna powalczyła z tobą
.
Zagrałeś dobrze cały mecz, a zwłaszcza jego początkowe minuty gdzie trafiłeś w krótkim odstępie czasu dwie bramki. Sunderland nie zamierzał się poddawać i też zaczęli atakować i gola zdobywają po błędzie Rudda, który nie potrzebie wychodził przy rzucie różnym.. W 51 minucie Jarome trafia z rzutu karnego i po tym golu tego spotkania przegrać już nie mogłeś. Cieszy mnie fakt, że to już jego 20 trafienie w lidze. Sunderland powalczył, ale stać było go tylko na złapanie kontaktu.
Widzę również, że planujesz wzmocnienia. Hmmm myślę, że takowe są potrzebne bo twoja forma jest co raz lepsza i jesteś już drugim zespołem w Anglii, aczkolwiek do końca sezonu jeszcze długa droga, lecz gdyby ci się udało już awansować do Ligi Mistrzów to tam są ci potrzebni już bardziej doświadczeni gracze, niż ci co jeszcze nie dawno byli najlepsi w Championship.
Ogólnie resumując te dwa spotkania to zagraliście bardzo dobry, a zwłaszcza otwarty futbol. Trafiliście sześć goli co może cieszyć, szkoda, że straciliście trzy, ale jak gra się otwarcie to czasem tak się zdarza.