Nie wiem jak się gra z Atalantą bo chyba nigdy z nimi nie grałem, ale po statach widać że mieliście troszkę przewagi. Tak jak piszesz, pewnie zabrakło (moja zmora) skuteczności. Szkoda, że wyrównali po rzucie rożnym (to także ostatnio moja zmora).
Udenese Calcio to całkiem inna bajka. Wiem jak się z nimi gra i powiem że to ciężki przeciwnik. Dużo grają z kontry, ale cieszę się że wygraliście. Było bardzo ciężko, ale jak się ma kogoś takiego jak Francesco Totti. Ładnie Wam uratował 2 punkty przed remisem. To musiał być piękny strzał
Mecz z Tottenhamem raczej o pietruchę, bo awans już sobie zapewniliście. Bardzie był to mecz o lepsze miejsce, żeby w następnej rundzie trafić na kogoś z 2 miejsca w innej grupie. Van Der Vaart zaliczył 2 asysty w tym meczu na samym początku i w końcówce. Dzięki czemu bramki strzelili Pienaar i Defoe. Po statach widać, że to nie był spacerek.
Powodzenia z Cagliari, bo z nimi też się ciężko gra. Nie zdążyłem zauważyć czy jeszcze tam gra ten pół Polak Acquafresca (czy wrócił do Genoi). Ale na niego uważaj.