1:3 Perico (karny) 1:0 41'
Dumitru (Thiago) 1:1 46'
Thiago (karny) 1:2 68'
Thiago (Dumitru) 1:3 73'
Bardzo ciekawy mecz. Gospodarze zdobyli bramkę z karnego ale grali bardzo mądrze jednak tylko do przerwy bo po zmianie stron Thiago z Dumitru rozmontowali defensywę i wpakowali Salamance trzy bramki.
1:2 Dumitru (Airton) 0:1 8'
Dumitru (Maazou) 0:2 29'
Webo 1:2 86'
Bardzo dobry mecz ekipy Cesara Fariasa. Bardzo dużo akcji no i wygrana w dobrym stylu. Drugi gol Dumitru był przepiękny bo padł on z okolic 30 metra po bardzo mocnym strzale. Czy to zauważy na losach składu na mecz z Liverpoolem, który już za 6 dni?
Kilka wypowiedzi piłkarzy Millwall
Czuję się wychowankiem Millwall. Gdy odchodziłem z Birmingham gracze a w szczególności trener i prezes mówili " Idź idź i tak tam tylko ławę będziesz grzał i nigdy nie zagrasz". Teraz pewnie im gul skacze. Zagrałem już bardzo wiele spotkań, strzelałem bramki i asystowałem bo Millwall to prawdziwy klub a trener Cesar Ferias to świetny człowiek. Teraz zagramy w LM i fajnie byłoby zagrać w tych prestiżowych rozgrywkach i dobrze się pokazać. Jednak teraz wszyscy skupiamy się na meczu z Liverpoolem o tarczę. - Nathan Redmond.
Bardzo dobrze się czuje w tym klubie. Czujemy się na siłach by wygrać z Liverpoolem. Bardzo się ciesze, że zagrałem we wszystkich trzech spotkaniach. Atmosfera jest świetna a ja coraz lepiej dogaduje się z kolegami, wiele mi pomógł mój kolega z Barcelony Sergi Gomez. - Thiago Alcantara.
W dwóch ostatnich meczach zagrałem dobrze ale moi koledzy z ataku również. Rywalizacja jest duża ale jest przebiega ona w bardzo fajnym stosunku. Nie boję się przyjścia Karima Benzemy bo to zmotywuję mnie do jeszcze większej pracy. - Nicolao Dumitru.
Z nowymi graczami już bardzo dobrze zrozumiałem się na boisku. Każdy z naszych nowych nabytków jest świetnym kolegą i piłkarzem. Do meczu z Liverpoolem jesteśmy przygotowani, oni będą chcieli się zrewanżować za przegraną sprzed roku i będzie to cięższe spotkanie. Już nie mogę się doczekać spotkań ligowych i losowania grup Ligi Mistrzów. Zagrać w tych prestiżowych rozgrywkach to będzie coś niesamowitego. Jakie cele postawiliśmy sobie na ten sezon? Oczywiście wygrać to co możliwe ale łatwo nie będzie. Jesteśmy teraz bardziej doświadczeni i w lidze powinno nam pójść lepiej. - Moussa Maazou.