3 vs 2 Ogromny błąd powodem porażki!
Coca-Cola Team przegrał w Radzionkowie z lokalnym Ruchem 3:2. Pierwszy gol padł po dużym błędzie obrony, która nie przykryła dobrze napastników. Na remis gola strzelił Lionel, który coraz bardziej rozkręca się. Niestety wkrótce tracimy kolejnego gola. Ruszyliśmy większością do ataku, niestety obrona zapomniała od czego jest i doszło do akcji sam na sam, ale nie to jest najgorsze, a zachowanie Maxa, który nie wiadomo co zrobił (urok PESa, czyli masa bugów w każdym meczu :/). Było już niemal pozamiatane, ale udało się strzelić Przemkowi gola w 82 minucie, niestety nie zdołaliśmy strzelić bramki na remis. Dobre spotkanie rozegrał Daro oraz Lionel, w końcu to oni poprowadzili grę Coca-Cola Team, niestety nie do końca skutecznie.
Następny mecz to mecz o Puchar Polski z Flotą Świnoujście.
Bramki
Lionel
Przemek
SkładGol na 1:0 Ruchu R.Bramka Lionela na 1:1.Przedziwny gol Ruchu RadzionkówPrzemek Bieluch strzela na 3:2, 10 minut nie wystarczyło na remisCzerwona kartka dla Jake'aStatystykiCoca-Cola Player of the MatchZawodnikiem meczu został nasz napastnik - Lionel. Lionel strzelił jednego gola w meczu z Ruchem Radzionków. Jako jedyny uzyskał notę 7.0. Niestety nie mam obrazka z oceną, ponieważ myślałem, że zdjęcie zrobiłem... a go nie zrobiłem :/.