No to tak po tym jak rozegrałem dwa mecze na tym komentarzu mogę tylko powiedziec tyle że składam pokłony pentozie.
Tak jak piszę większosc za dużo jest tych emocji(zdecydowanie musisz niektore kwestie nagrac na nowo bez takich emocji bo za dużo tego) ustawiłem sobie amatora i drybluje jednym zawodnikiem w polu karnym a tu komentator cały czas się drze cóż za sytuacja, idealna pozycja do strzału ... itd. a ja sobie dalej spokojnie drybluje i trochę to wkurza jak tworzysz sytuację a tu komentator się drze. Kolejną rzeczą która mi nie pasuję jest to że niektóre kwestie nie brzmią w takim języku powiedzmy "komentatorskim" tylko takim podwórkowym ja bym wolał żeby to brzmiało bardziej tak jak w telewizji bo sorry ale "kolejna akcja poszła w piz***du" czy " ale zawalił z bani" nie pasuje tutaj. I nie wiem czy to wina tego że to dopiero 31 % ale komentator cały czas mówi no i wrzutka w srodek a nigdy nie powie wrzutka w pole karne, a przecież ta kwestie lepiej by tu pasowała. Jest również trochę powtórzeń że podobne kwestie tak samo brzmią powinienes zastąpic je jakimis innymi słowami o podobnym znaczeniu.
(mialem jeden blad bylo cos jak bramkarz przeciwnej druzyny wybijal pilke to bylo " no cóż " i pozniej dzwiek przeskoczyl i "dalekie wybicie" )
No ale podsumowując jak to jest 31% to i tak kwestii jest strasznie dużo, komentator odzywa się co chwila, widac że twój smiały pomysł po woli dobiega ku końcowi i wykonanie jego jest na wysokim poziomie(może dzięki twojemu komentarzowi będziemy mieli pes13PL gdyby Galapagos pokazało to KONAMI kto wie może zdecydowali by się wydac wersję w naszym języku).
sorry za bledy ale cos mi klawiatura nie chce Polskich znaków pisac raz wychodza raz nie.