Autor Wątek: Arsenal FC by Lewy 23 - Chamakh odpocznie od piłki.  (Przeczytany 28618 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Pikachu

• Amator
  • *
  • Dostał Piw: 0
  • Na forum od: 17.03.2011r.
  • Gram w: PES 2013
Odp: Arsenal FC by Lewy 23 - Manchester na kolanach!
« Odpowiedź #60 dnia: Grudzień 25, 2011, 13:10:40 »
W meczu z United to oni mogli na początku wyjść na prowadzenie ale zmarnowali szanse i to ty ruszyłeś od akcji. Najpierw próbował Arteta ale to nie on jest od strzelania ważnych bramek, to Robin Van Persie jest od tego i tak też było tym razem :D. Sprzedaj go i zagraj bez niego :D Brawo za wynik bo na Old Trafford gra się ciężko.

Offline Emilek1908

• Kierownik drużyny
  • Dostał Piw: 1
  • Na forum od: 08.11.2009r.
  • Support your local football team!
  • Gram w: FIFA 16
« Odpowiedź #61 dnia: Grudzień 25, 2011, 14:22:14 »
Co wyście z nimi zrobili? :D United doszli do jednego strzału, na początku i później spotkanie należało już do Was. Naprawdę dopuścić taki zespół do oddania tylko jednego strzału to spory wyczyn. Na pewno mocno trzeba pochwalić Waszą defensywę.
Trochę szkoda byłoby zremisować takie spotkanie i... od czego macie van Persie'go. Gervinho zagrał mu ładną piłkę, ten zrobił sobie jaja z obrońcy i Kuszczaka i skierował piłkę do pustej bramki. Na więcej Was nie było stać, ale liczą się trzy punkty - bardzo ważne zresztą.

Offline karata96

• Prezes klubu
  • Dostał Piw: 4
  • Na forum od: 19.12.2009r.
« Odpowiedź #62 dnia: Grudzień 25, 2011, 14:33:46 »
Gratuluje ! Świetnie spotkanie z Manchesterem, obudziłes sie po spotkaniu z Liverpoolem i wygrałeś :D
" border="0

Offline Bambaryla

• III - ligowiec
  • Dostał Piw: 5
  • Na forum od: 05.08.2011r.
  • You'll never walk alone
« Odpowiedź #63 dnia: Grudzień 25, 2011, 16:03:58 »
Bardzo dobry twój mecz na OT. Co prawda Hernandez mógł już na początku strzelić gola, który dałby MU prowadzenie. Szybko się budzisz po te akcji i całkowicie zdominowałeś Czerwone Diabły. Na drugą połowę MU wychodzi bardziej zdeterminowane, ale na nie wiele się to zdaje. Ty dzisiaj byłeś lepszy. Wygrywasz tylko 1-0, bo miałeś sporo okazji by podwyższyć. Powodzenia w dalszych meczach  :D

Offline Michal16ZenitSP

• I - ligowiec
  • Dostał Piw: 2
  • Na forum od: 15.01.2009r.
  • Aktualny awatar, chyba nie znajde lepszego.
    • Moja strona o futbolu, robię ja sam, więc sorry za brak newsów, postaram sie je nadrobić.
« Odpowiedź #64 dnia: Grudzień 25, 2011, 16:59:10 »
Zadziwia mnie to,że Manchester w tym meczu oddał tylko jeden strzał i do tego niecelny.
Wygrałeś 1:0 i niezawodny Robin Van Persie, bez niego byłoby Ci tak samo trudno, jak mojemu OM bez Borriello :).
Powodzenia z Aston Villą, typuje 2:0 dla Ciebie, oczywiście dwa gole Van Persie'go ;).
Wiem,że są duże zaległości na stronie, jeżeli uważasz, że warto kontynuować pracę nad nią wyślij opinię na PW ;).

Offline Maor 5

• Amator
  • *
  • Na forum od: 21.12.2011r.
« Odpowiedź #65 dnia: Grudzień 25, 2011, 21:11:08 »
Jest zwycięstwo ! Po porażce 1:0 z Liverpool'em  podbudowałeś się i wygrałeś Czerwonymi Diabłami 1:0 ! Znów Van Persie ! Coś czuje , że Holender poprowadzi twój zespół do mistrzostwa !
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
FC Barcelona by, Maor5

Offline Norbi21

• Amator
  • *
  • Dostał Piw: 3
  • Na forum od: 05.09.2011r.
« Odpowiedź #66 dnia: Grudzień 25, 2011, 21:27:10 »
W hicie Premier League nie daliście najmniejszych szans Czerwonym Diabłom,szkoda że mimo waszej ogromnej przewagi strzeliliście tylko jedną bramkę,który zdobył niezawodny Van Persie,który mam nadzieję sięgnie w tym sezonie po koronę króla strzelców.

Offline blackout.

• Prezydent Federacji Narodowej
  • Dostał Piw: 1
  • Na forum od: 18.01.2009r.
    • blackout. - fanpage
  • Gram w: ...
« Odpowiedź #67 dnia: Grudzień 26, 2011, 00:12:46 »
A jednak Arsenal lepszy. Gratulacje, bo Czerwone Diabły to nie taki spacerek.

Offline Lewy23

• Prezes klubu
  • Autor wątku
  • Na forum od: 26.05.2009r.
Arsenal FC by Lewy 23 - Nastroje po meczu z Manchesterem United.
« Odpowiedź #68 dnia: Grudzień 26, 2011, 12:59:24 »

Wypowiedzi Robina van Persiego i Mikela Artety po meczu z Manchesterem United.

0 vs. 1

- Jestem niesamowicie szczęśliwy! Odnieśliśmy wspaniałe zwycięstwo nad faworyzowanymi przeciwnikami, a ja zostałem bohaterem spotkania. Rozegraliśmy bardzo dobry mecz pod względem taktycznym. Mądrze atakowaliśmy i świetnie graliśmy w defensywie. Diabełki nie istniały i poległy na własnym terenie. Myślę, że ich kibice na długo zapamiętają moją akcję.

A więc udało nam się zrealizować założony plan. W znakomitym stylu wygraliśmy z Manchesterem United, czym wynagrodziliśmy kibicom porażkę z Liverpoolem w poprzednim tygodniu. W niesamowitej formie jest Robin van Persie. Nasz kapitan strzela gola za golem i mam nadzieję, że w tym sezonie wywalczy koronę króla strzelców Premier League.
« Ostatnia zmiana: Grudzień 30, 2011, 01:55:09 wysłana przez Lewy23 »

Offline Santi6

• Amator
  • *
  • Na forum od: 20.03.2011r.
  • Uwierz w swoje marzenia! - one są sensem życia...
Odp: Arsenal FC by Lewy 23 - Nastroje po meczu z Manchesterem United.
« Odpowiedź #69 dnia: Grudzień 26, 2011, 13:20:28 »
No wygrana nad United zawsze daje to coś tą nadzieje na lepszy sezon.United to nie taka łatwa drużyna ale ty mimo tego wygrałeś z nimi.Nie jest to oczywiście jakiś wysoki wynik ale zawsze coś liczy sie że wygrałeś ;)

Offline kmiron#10

• Kierownik drużyny
  • Dostał Piw: 14
  • Na forum od: 09.01.2010r.
« Odpowiedź #70 dnia: Grudzień 26, 2011, 13:35:17 »
RVP jaki skromny ;D Zostalem bohaterem spotkania :D Piłkarze raczej pieprzą coś, że "na zwycięstwo pracowała cała drużyna, a ja tylko wykonałem swoją robotę kopiąc piłkę do bramki" :D Ale przynajmniej szczery jest ;)

Offline Bambaryla

• III - ligowiec
« Odpowiedź #71 dnia: Grudzień 27, 2011, 12:16:36 »
Forma kapitana jest imponująca, oby nie tracił tempa. Kibice na pewno są w siódmym niebie po waszym zwycięstwie. RVP jak się przechwala ;)

Offline Lewy23

• Prezes klubu
  • Autor wątku
Arsenal FC by Lewy 23 - "Kanonierzy" odprawiają z kwitkiem Aston Villę.
« Odpowiedź #72 dnia: Grudzień 27, 2011, 13:27:44 »
4. kolejka
Arsenal FC 2:0 Aston Villa

16' Alex Oxlade-Chamberlain, 80' Andrey Arshavin
77' Alex Oxlade-Chamberlain

Arsenal nie zawiódł i w połowicznie rezerwowym składzie pokonał Aston Villę. Zwycięstwo pozwoliło na objęcie pozycji wicelidera Premier League.

Spotkanie mogłoby potoczyć się inaczej, gdyby w 3 minucie Darren Bent pokonał Wojciecha Szczęsnego. Strzał gracza The Villans zatrzymał się na poprzeczce. Arsenal opanował sytuację i po kwadransie wyszedł na prowadzenie. Alex Oxlade-Chamberlain przeprowadził indywidualną akcję i zakończył ją trafieniem. Przewaga The Gunners mogła zostać uargumentowana jeszcze jednym golem, jednak w 42 minucie z 7 metra fatalnie spudłował Robin van Persie. Po przerwie nieco bardziej ofensywny styl zaprezentowali goście. Na szczęście w obronie dobrze spisywali się Vermaelen i Mertesacker. W 80 minucie Kanonierzy udowodnili swoją wyższość. Wprowadzony pół godziny wcześniej Arshavin wyszedł na czystą pozycję i zmusił Givena do kapitulacji. Bramka Rosjanina zabrała przeciwnikom resztki złudzeń na wywiezienie choćby punktu z Londynu.

Zmiany w Arsenalu:
49' Aaron Ramsey --->Jack Wilshere
49' Theo Walcott --->Andrey Arshavin
49' Robin van Persie --->Marouane Chamakh

Zmiany w Aston Villi:
76' James Collins --->Emile Heskey

Offline Norbi21

• Amator
  • *
  • Dostał Piw: 3
  • Na forum od: 05.09.2011r.
Odp: Arsenal FC by Lewy 23 - "Kanonierzy" odprawiają z kwitkiem Aston Villę.
« Odpowiedź #73 dnia: Grudzień 27, 2011, 13:37:46 »
Kanonierzy nie dali w tym meczu żadnych szans ekipie z Birmingham pewnie pokonując ją 2-0,mimo lekko rezerwowego składu,mnie cieszy bramka młodego Oxlade-Chamberlaina,który mam nadzieję częściej będzie gościł w pierwszej 11.

Offline MasterCreati

• Właściciel Klubu
  • Dostał Piw: 9
  • Na forum od: 21.03.2010r.
« Odpowiedź #74 dnia: Grudzień 27, 2011, 13:38:12 »
Skład nie jakoś szczególnie rezerwowy. Nie wiem kto u Ciebie jest podstawowym stoperem ale Per i Verma są dobrzy. Jedynie Chamberlain z rezerwy i Ramsey ;) Ten pierwszy pokazał się dziś z bardzo dobrej strony a ma dopiero 18 lat. Aston Villa pokazała się  z nie najlepszej strony, ani jednego celnego strzału na bramkę gospodarzy poza tym strzałem w poprzeczkę Benta w drugiej minucie ;)

Offline kowal2709

• Amator
  • *
  • Na forum od: 19.09.2011r.
« Odpowiedź #75 dnia: Grudzień 27, 2011, 13:43:22 »
No tak skład nieszczególnie rezerwowy ale też nie był to pierwszy skład. Brawo dla młodego Chamberlaina za bramkę mam nadzieję że będzie ich więcej.
REJESTRACJA lub LOGOWANIE - Polska Piłka 12/13 Zapraszam!!!

Offline Marcin14

• Menadżer
  • Dostał Piw: 8
  • Na forum od: 12.11.2009r.
« Odpowiedź #76 dnia: Grudzień 27, 2011, 13:45:41 »
Mimo że każda drużyna miała swoje sytuacje to wygrałeś i zasłużenie 2:0 jednak kto wie co by było gdynie nie poprzeczka Bent'a juz w 3 min. Masz wicelidera to atakuj teraz lidera ;)

Offline SiłaNiebieska

• Amator
  • *
  • Na forum od: 23.08.2011r.
« Odpowiedź #77 dnia: Grudzień 27, 2011, 13:48:52 »
Gratulacje po zwycięstwie z ManU. Aston Villa miał większe posiadanie piłki a mimo to przegrał . Nie dziwie się bo na 5 strzałów wszystko pudłowali.

Offline Bambaryla

• III - ligowiec
« Odpowiedź #78 dnia: Grudzień 27, 2011, 13:49:28 »
To zwycięstwo uświadomiło mi, że zawsze możesz liczyć na rezerwowych. Po tym meczu RVP nie będzie się już tak zachwalał :D Pewne zwycięstwo, ale gdyby Bent na początku trafił mogło być zupełnie inaczej. 3pkt dają ci wicelidera. Oby tak dalej

Offline Lewy23

• Prezes klubu
  • Autor wątku
Arsenal FC by Lewy 23 - Bajeczne spotkanie na Stamford Bridge.
« Odpowiedź #79 dnia: Grudzień 27, 2011, 15:13:01 »
5. kolejka
Chelsea FC 1:3 Arsenal FC

5' Nicolas Anelka  -  17' Kieran Gibbs, 27' Robin van Persie, 73' Alex Oxlade-Chamberlain

Niech żałuje ten, kto nie był na Stamford Bridge! Piłkarze Chelsea i Arsenalu zaprezentowali kosmiczny poziom. Takie mecze mogłyby być reklamą angielskiej piłki nożnej.

Zaczęło się najgorzej jak mogło. Nicolas Anelka po błędzie Koscielnego wpakował piłkę do siatki. Kanonierzy nie załamali się i od razu ruszyli do ofensywy. Opłaciło się, ponieważ w 17 minucie Kieran Gibbs cudownym strzałem pokonał golkipera Niebieskich. Lewy obrońca z 20 metra kropnął wprost w okienko. W 25 minucie tylko refleks naszego golkipera sprawił, że nie przegrywaliśmy 2:1. Strzał Fernando Torresa z 5 metra w kapitalnym stylu wybronił Szczęsny. 120 sekund później wypełniło się piłkarskie porzekadło, które mówi, że niewykorzystane sytuacja się mszczą. Gervinho wyłożył piłkę van Persiemu, a kapitan Arsenalu dopełnił formalności. Zaraz po przerwie reprezentant Wybrzeża Kości Słoniowej mógł popisać się po raz drugi, jednak jego uderzenie znakomicie zatrzymał Petr Čech. W 73 minucie wprowadzony kwadrans wcześniej Alex Oxlade-Chamberlain uciszył publiczność na Stamford Bridge. 18-latek zwiódł Bosingwę, a następnie odnalazł drogę do siatki. Rozpaczliwe ataki gospodarzy nie przyniosły efektów i Arsenal wygrał prestiżowy pojedynek.

Zmiany w Chelsea:
73' Florent Malouda --->Salomon Kalou
77' Alex --->Ramires
77' Juan Mata --->Daniel Sturridge

Zmiany w Arsenalu:
61' Theo Walcott --->Aaron Ramsey
61' Tomáš Rosický --->Alex Oxlade-Chamberlain
77' Gervinho --->Andrey Arshavin

TWOJA LIGA Pro Evolution Soccer

Arsenal FC by Lewy 23 - Bajeczne spotkanie na Stamford Bridge.
« Odpowiedź #79 dnia: Grudzień 27, 2011, 15:13:01 »