Widzę, że wracasz do pisania kariery swoim ulubionym klubem (i chyba tak jest najlepiej). O! Wieszczecki! Ale czas go "posunął", a pamiętam jak jeszcze wczoraj grał w Legii w Lidze Mistrzów
Jak zobaczyłem wiek Saganowskiego, uświadomiłem sobie, że 15 lat z życia poszło...
Jeśli chodzi o transfery to bardzo ciekawe. Stawiasz na (jeszcze) młodych piłkarzy, chociaż "Mąka" ma już 25 na karku. Mam tylko nadzieję, że "Kosa" nie będzie łapać kontuzji co miesiąc
To dobry zawodnik, tylko te kontuzje.
Mecz z Ruchem... Spokojnie to tylko początek sezonu, nic się nie dzieje. ŁKS na początku też tak zaczynał, ale potem było nieco lepiej. Szkoda że Probierz odszedł do Grecji, może by na wiosnę poukładał tą drużynę. Szkoda tego pierwszego gola, niby nikogo w polu karnym a tu 0:1 dla Ruchu. Ale pozostałe gole, sądząc z opisów, to też stadiony świata. Trzeba zapomnieć o tym meczu i iść dalej.
W kolejnej rundzie czeka Lech Poznań. Nie będzie łatwego meczu. Uważaj na Krivca o ile zagra i na tego Łotysza co strzelił Juventusowi hat-tricka. On też sobie lubi strzelić zza pola karnego. Ach te kontuzje i oczywiście Kosecki też musiał złapać. Chłopak to ma peszka