Dodaję wszystkie mecze do końca rundy jesiennej. Chciałem skończyć je jak najszybciej, no ale jako, że grałem je kilka dni temu dodaje je w takiej, a nie innej formie. Za wszelkie błędy w tym poście z góry przepraszam - wiadomo jaka jest pora, jaki jest dzień, nie trzeba nikomu tłumaczyć. Spotkania zacznę na lajcie już od nowej rundy, która zacznie się... DERBAMI. Będę na milion procent skoncentrowany, aby zemścić się za porażkę w trzeciej kolejce, na początek nowego roku trzeba ich rozwalić. Właśnie, wszystkim Wam życzę szczęśliwego Nowego Roku 2012, trzymamy kciuki za Polskę na EURO 2012, ale także za ręcznych, którzy grają już w styczniu.
I znowu w Twojej karierze brakuje tabeli,co z Tobą Emil?
Co do tabeli, to mogę Cię zapewnić, że nie będę jej dodawać w trakcie rundy, chyba, że sam uznam, że jest taka potrzeba. Kiedyś już wklejałem milion screenów w poście i nieładnie to wyglądało, także staram się to ograniczać do minimum. Chyba, że bardzo chcecie to mogę dodawać ją co - powiedzmy - pięć kolejek. Tabela już jutro (to znaczy dzisiaj, ale później) w podsumowaniu. Zdradzę Wam tylko, że jest ładnie namieszane w tej lidze a ja... jestem jeszcze słabszy niż ŁKS w Naszej normalnej kopanej.
Już jutro
krótkie (podkreślam, krótkie) podsumowanie rundy jesiennej oraz transfery, które - mam nadzieję - pomogą w utrzymaniu w Ekstraklasie, a także postaram się dodać kilka spotkań, jeśli nie będzie mi się chciało to dodam jedynie derby, które na pewno ujrzycie jeszcze dzisiaj.
Obiecuję, że do Waszych karier wpadnę tuż po tym jak wstanę, albo po tym jak ogarnę podsumowanie.12 kolejka
12.11.11 r., Stadion im. Ernesta Pohla (widzów: 4000)
T R A G E D I A !
Górnik Zabrze 6:1 Łódzki K.S. Prejuce Nakoulma 16', 90'+2, Tomasz Zahorski 26' (PK), Piotr Gierczak 44', Marcin Wodecki 68', Daniel Gołębiewski 87' - Krzysztof Mączyński 63'
brak
brak 13 kolejka
19.11.11 r., Stadion Miejski w Łodzi (widzów: 4800)
Widmo spadku zaczyna nas przerażać!
Łódzki K.S. 3:5 Cracovia Kraków Krzysztof Mączyński 13', Marcin Mięciel 19', Sebastian Szałachowski 73' - Aleksejs Visnakovs 11', Alexandr Suvorov 21', Koen v. d. Biezen 69', 88', Milos Kosanović 75'
Łabędzki (ŁKS)
brak 14 kolejka
27.11.11 r., Stadion GKS Bełchatów (widzów: 3000)
W końcu udaje się wygrać!
GKS Bełchatów 1:2 Łódzki K.S. Grzegorz Kuświk 80' - Bartosz Romańczuk 51', Krzysztof Mączyński 75'
Romańczuk (ŁKS)
brak 15 kolejka
03.12.11 r., Pepsi Arena (widzów: 18500)
Ambitna walka nie daje nam punktów...
Legia Warszawa 3:2 Łódzki K.S. Danijel Ljuboja 24' (PK), 45'+1, Rafał Wolski 60' - Marcin Mięciel 13', Marcin Smoliński 41'
Łabędzki (ŁKS)
brak 16 kolejka
11.12.11 r., Stadion przy ul. Cichej, Chorzów (widzów: 5000)
Dobra forma potwierdzona!
Ruch Chorzów 0:2 Łódzki K.S. Marek Saganowski 44', 53'
Łabędzki (ŁKS)
brak 17 kolejka
17.12.11 r., Stadion Miejski w Łodzi (widzów: 6500)
Lech mści się za pierwsze spotkanie...
Łódzki K.S. 1:2 Lech Poznań
Manuel Arboleda (sam.) 83' - Artjom Rudnev 36', 58'
Smoliński (ŁKS)
brak