Zapowiedź 15 kolejki: Tottenham vs Liverpool
vs Stadion: White Hart Lane
Data: 27.11.2011
W ostatnim meczu listopada czeka nas wielkie wydarzenie, Liverpool jedzie na White Hart Lane by zagrac z Tottenhamem.
Drużyna z Londynu zapowiada, że jest w stanie i pokona Liverpool. Na przeciw siebie stają wielkie gwiazdy, Huddlestone i Gerrard, Suarez i Adebayor, Dos Santos i Bellamy. To tylko niektóre ciekawe pojedynki, które zobaczymy. Powodzenia The Reds!
Van der Vaart: Nie mogę się doczekać
-Jestem bardzo podekscytowany tym meczem i gotowy na walkę na całego. Ten mecz jest bardzo ważny dla nas i dla Liverpool'u.
Tracimy do The Reds 5pkt, i możemy znacznie zniwelować tą stratę. Nie zawiedziemy kibiców!
Gerrard: Nie będzie łatwo ale poradzimy sobie
-Wiem jaką wagę ma to spotkanie, będzie bardzo ciężko ale trudne mecze to w tym sezonie nasz specjalność, tym razem też tak będzie.
Ostatni mecz w Lidze i w Lidze Europy pokazały nasze słabości ale tym razem wygramy, jestem o tym przekonany.
Przewidywane składy:
Tottenham: Friedel - Walker, King, Bassong, Assou Ekotto - Parker, Kranjcar, Huddlestone, Van Der Vaart, Dos Santos - Adebayor
Liverpool: Reina - Johnson, Agger, Skrtel, Enrique - Adam, Gerrard, Bellamy, Kuyt - Suarez, Carroll