tak zrobiłem taaaaak ogromną kariere że teraż żałuje że tyle czasu poświęciłem się dla piłki nożnej, i żałuje że nie wybrałem piłki ręcznej..
wybacz ale ja też nie siedzę ciągle na forum.. choćby teraz znowu miałem kilku dniową przerwę.. cóż jeśli się nie podoba moje negatywne podejście to po prostu proszę tego nie czytać.. to tak jak ja bym napisał teraz że nudzi mnie wasze super optymistyczne podejście do PESA, jak byście byli oślepieni temu nie wypałami, i porażkami ze strony Konami, ale tak nie napisze, wiele komentarzy jest ciekawych, lecz niektóre mnie dziwią, ale cóż punkt widzenia zależy od punktu siedzenia..
Co do bycia starym człowiekiem, mam tylko 21 latek, ale nauczyłem się używać zwrotów "proszę, dziękuje, przepraszam, dzień dobry, do widzenia" to że ktoś jest w moim wieku lub młodszy/starszy wcale nie mówi że mam się nie zwracać na per PAN do kogoś, choć z drugiej strony powinno się na to zasłużyć ale to już inna kwestia której nie warto poruszać..
Nawiązując do budowy łydek, tu się nie zgodzę.. budowa ciała ma kolosalne znaczenie w umiejętności "haratania w gałe" ów "łydy" były tylko przykładem, do umiejętności należy dodać także wydolność płuc i serca- więc powinno się biegać czasówki na 1-2km (takie przynajmniej ja miałem treningi na sztafetę w gim) W sumie nie wiem do końca czego tyczyły się moje wypowiedzi wcześniejsze, ale też nie chce mi się czytać tego wszystkiego.. z drugiej jednak strony PAN/ (lub tez jak woli) KOLEGA dealbrooklyn ma racje że przesadzam, postaram sie przystopować, jednakże zaznaczę że jest to hmm persona której uwagi ja osobiście mogę przyjąć do świadomości, ponieważ skoro ja jak to PAN/TY nazwałeś troluje te grę.. to co można powiedzieć o innych..
"Też byłem super świetny jak grałem kopnij i leć... albo jak to inni robią messim przez całe boisko.." to miał być lekki żart w formie sarkazmu- jakkolwiek by to nazwać wyszło by głupio.. po prostu mi nie wyszedł, przepraszam za suchara