Czy Wy naprawdę uważacie, że nie chciałbym zagrać w PESa po Polsku???
Krooger to nie tak. To nie jest atak na twą personę jako Kroogera
-zapewne jesteś spoko kolezką, ż ktorym byłoby miło walnac browca, pograć, pogadać
rozmawiamy jednak w tym momencie na lini Krooger- przedstawiciel dystrybutora - klienci
sam wiesz jak to jest- chcesz kupić autko , nie obchodzą cie rozterki i problemy dilera na Polske (a pewnie ma ich od groma) , masz na celu zakup tv? chcesz najlepszy produkt w najlepszej cenie, wybierasz najkorzystniejsza ofertę
co co mam tłumaczyć- takie prawa rynku, nie postaracie się, PRZEGRACIE SPRAWĘ , szkoda w ogóle inwestycji w takim przypadku.Polska wygląda dziś całkiem inaczej niż jeszcze kilka lat temu, pomijając sieć dostepną niemal wszedzie (zakupy internetowe) to jeszcze kazde niemal miasto ma kilka sklepików/ komisów z grami, które sprowadzają gry
nie ma szans- musicie konkurować jakoś, np poprzez polonizację, inaczej rynek wyautuje was raz dwa.
ps po co mi PES po polsku? znam angielski ale lubię polskie wersję- z radością je kupuję. Bo mam uczucie, ze ktoś się stara, że to idzie w dobrym kierunku, chcę wesprzeć incjatywę
za to zdarzało mi się , że gdy Cenega wypiela się na lokalizację pewnej gry, zadałem sobie trud by kupić anglika , co kosztowało mnie o 5 zł drożej
dosłownie nie przełknąłbym przykładania ręki do takiej polityki
ps 2 z radością powitałbym polski komentarz, jestem jedną z 3 osób w Polsce, którym podobał się Borek z Kołtoniem z PES 6