Autor Wątek: Aston Villa by undertaken - Nowa ankieta - Zmiany na Villa Park?  (Przeczytany 32603 razy)

Offline vapmos

• Amator
  • *
  • Dostał Piw: 0
  • Na forum od: 07.01.2012r.
  • Grom - Pogrom
Odp: Aston Villa by undertaken - ANKIETA - ASTON VILLA CO DALEJ? -> GŁOSUJCIE
« Odpowiedź #100 dnia: Kwiecień 18, 2012, 11:46:46 »
Asamoah Gyan dobre wzmocnienie , napastnik dobry i tani jednym słowem dobry transfer ;)
Początek z City , zapowiada się dobre spotkania ten mecz pokaże jak Piłkarze z Villa Park przepracowali okres przygotowawczy . I jeszcze w tym sezonie przyjdzie ci grać na 3 frontach ^^ Liga , Fa Cup , Liga Europy . Ciekawie będzie !

Offline undertaken

• Amator
  • *
  • Autor wątku
  • Na forum od: 13.03.2012r.
    • http://realmadrid.siteor.pl/
Odp: Aston Villa by undertaken - ANKIETA - ASTON VILLA CO DALEJ? -> GŁOSUJCIE
« Odpowiedź #101 dnia: Kwiecień 18, 2012, 18:00:59 »
vs.

Przed meczem:

Rafael Benitez: ''Szalenie ważne będą trzy punkty w tym meczu podejmujemy przecież czwartą drużynę poprzedniego sezonu ,która zakwalifikowała się do ligi mistrzów co nie było nam dane''
''Mancini doskonale zna się na swojej robocie wie jak zmotywować piłkarzy do wielkich sukcesów jednak ilość gwiazd w zespole nie zawsze idzie z wynikami''

Roberto Mancini: ''Szanujemy ten klub i trenera - wiemy że nie będzie to łatwe spotkanie jednak chcemy przywieźć do domu jak najlepszy rezultat ,który będzie nam gwarantował komfort w następnych spotkaniach.'' ''Rafa po powrocie do Anglii z zespołu walczącego o utrzymanie zrobił ekipę która sporo namieszała w stawce jednak koniec końców zabrakło im sił już w końcówce sezonu by grać o ligę mistrzów''

Co z tym Benitezem?
Jak informuje miejscowa gazeta Birmingham Mail trener ''The Villans'' Rafael Benitez nie może dogadać się w sprawie przedłużenia kontraktu na Villa Park. Bliskie źródła powiązane z klubem mówią o tym ,że chodzi o wynagrodzenie dla Hiszpana. Obecnie mówi się o zarobkach 2MLN euro za sezon mimo to ,że jeszcze niespełna rok temu zarobki naszego trenera były o 50% niższe. Dobre wyniki i miejsce w lidze europejskiej sprawiły że Benitez chcę podpisać kontrakt na kolejny rok ale ze znaczną podwyżką na co nie bardzo chcę się od razu godzić właściciel Randy Lerner. ''Nie wypowiadam się póki co szczegółowo na temat tej sprawy - najważniejszy jest teraz mecz i by piłkarze skupili się na nim a nie na tym czy trener zostanie''. Głos w sprawie zabrał także asystent trenera Peter Grant ''To doskonały szkoleniowiec już chcą go większe kluby jak Chelsea czy Tottenham a mówi także o ofertach za granicy myślę że klub powinien zrobić wszystko by menedżer został na Villa Park i prowadził ten zespół do dalszych sukcesów''
Warriors by undertaknen

Offline Bonito

• Kierownik drużyny
  • Na forum od: 14.02.2010r.
  • vamos barca !
Odp: Aston Villa by undertaken - KOMUNIKAT: GRAM DALEJ.
« Odpowiedź #102 dnia: Kwiecień 18, 2012, 18:11:01 »
Transfery zbyt mocne. Może Gyan by się skusił, ale wątpię, by dopiero co pozyskany Dzsudzsak od razu przeskoczył do AV, a nadzieja francuskiej piłki poleciała do takiego zespołu (tutaj bardziej myślę o tym, że przeszedłby do jakiegoś MU, Interu, Realu, czy coś w tym stylu).

Jakoś kariera mi się nie podoba graficznie. Nie ma tej estetyki i tego zachęcenia do czytania jak u niektórych. Może zmień czcionkę, nie wiem. Po prostu mi nie leży
" border="0

Offline makapaka.

• II - ligowiec
  • Dostał Piw: 5
  • Na forum od: 23.05.2011r.
  • Milan.
  • Gram w: ...
« Odpowiedź #103 dnia: Kwiecień 18, 2012, 18:31:44 »
Benitez powinien zostać w AV. To co zrobił, dociągnął zespół do LE, a teraz chcesz go zwalniać, tak się nie robi .

Offline thekrzychu

• Starszy trampkarz
  • *
  • Dostał Piw: 12
  • Na forum od: 03.04.2010r.
    • Status GG
  • Gram w: PES 2013
Odp: Odp: Aston Villa by undertaken - KOMUNIKAT: GRAM DALEJ.
« Odpowiedź #104 dnia: Kwiecień 18, 2012, 18:40:10 »
Coś mi tu nie pasi :P Ten właściciel Randy Lerner będzie wydawać kupę kasy na pensje Dzsudzsáka (bo co innego mogło go skusić do opuszczenia Moskwy, po tak krótkim okresie), a żałuje kasy na Beniteza :P

EDIT: Od początku popełniasz te same błędy... Ligi Mistrzów. Z wielkich liter... :-\
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 18, 2012, 18:42:29 wysłana przez thekrzychu »

Offline MasterCreati

• Właściciel Klubu
  • Dostał Piw: 9
  • Na forum od: 21.03.2010r.
« Odpowiedź #105 dnia: Kwiecień 18, 2012, 18:40:28 »
Mi natomiast ta kariera się podoba bardzo i czytam ją od samego początku. Wyniki mnie tylko trochę irytowały na początku przygody Beniteza z The Villans ale teraz jest w porządku i nie rozumiem osób, które potrafią poprawiać graficznie karierę a opis jest na marnym poziomie.  

Offline piuk11

• I - ligowiec
  • Dostał Piw: 1
  • Na forum od: 27.01.2010r.
  • Tylko Wisła, TS!
« Odpowiedź #106 dnia: Kwiecień 18, 2012, 19:13:48 »
widzę zmianę logosów. to powinno tylko wyjść na dobre temu wątkowi. powodzenia z jakże trudnym rywalem

Offline undertaken

• Amator
  • *
  • Autor wątku
« Odpowiedź #107 dnia: Kwiecień 18, 2012, 19:22:14 »
vs.

ASTON VILLA 2-2 MANCHESTER CITY
Sissoko (61), Ireland (78) - Aguero (49), Aguero (83)

W meczu rozpoczynającym a zarazem hicie 1-kolejki EPL faworyzowane Citizens tylko zremisowało na wyjeździe z jedną z rewelacji poprzedniego sezonu Aston Villą. Goście ostatnie mistrzostwo Anglii zdobyli w 1968-roku co sprawia ,że czwarte miejsce w poprzednim sezonie i brak mistrzostwa w tym może sprawić że mimo sprowadzenia wielu gwiazd w tym zespole może zajść do wielu zmian. Początek meczu zdecydowanie należał do Manchesteru który raz za razem znajdował się pod polem karnym gospodarzy jednak w bramce świetnie spisywał się Amerykanin Guzan. Już po pierwszym kwadransie gry powinno być (0-2) jednak najpierw świetną okazję zmarnował Balotelli strzelając za bardzo w środek bramki a później w niemal stuprocentowej sytuacji zawiódł Kun ,który wyszedł oko w oko z golikeperem rywali jednak i on nie potrafił tego wykorzystać. Sporo kontrowersji wzbudziła sytuacja w 37-minucie w której rażony niczym piorunem Nasri padł w polu karnym jednak sędzia nie dał się nabrać na wyczyn Francuza - oczywiście fani MC byli w tej sytuacji innego zdania. Benitez i jego drużyna była bezradna wręcz na boisku Sissoko co prawda wygrywał pojedynki główkowe a N'Zogbia czarował na swojej stronie jednak wrzucane piłki w pole karne nie przynosiły kompletnie żadnego skutku. Bezproduktywny był także Dzsudzsak który non stop był zatrzymywany Clichy-ego. W końcu w 49-minucie genialny Argentyńczyk Aguerro (król strzelców poprzedniego sezonu) po zagraniu Balotelliego pewnie umieszcza piłkę w siatce a winę za gola będzie ponosił bramkarz miejscowych który nie potrzebnie wychodził do piłki. Dopiero do 57-minuty gracze ''The Villans'' kazali nam czekać na jakąś składną akcje - jednak gdy do takowej już doszło Francuz Sissoko posyła futbolówkę wysokonad bramką. 61-minuta to gol i to z rzutu rożnego z czym od zawsze gracze Aston Villi mieli problemy tym razem nie Agbonlahor który dopiero co rozgrzewał się do wejścia a najlepszy zawodnik poprzedniego sezonu w szeregach AV - N'Zogbia świetnie dograł na 5-metr a rosły Sissoko mocnym strzałem głową pokonuje Harta. To był punkt zwrotny tego spotkania ,bo od wtedy zaczęli na boisku niepodzielnie dominować podopieczni Beniteza tyle że swojego dnia nie miał Bent który znów fatalnie pudłował w niezłych sytuacjach. W 78-minucie nie pilnowany Ireland strzałem z 20-metrów daję prowadzenie swojemu zespołowi na (2-1). Prowadzenie jednak nie utrzymało się zbyt długo bo wystraszeni obrońcy Collins i Dunne jakoś nieskutecznie zatrzymywali najpierw Nasriego który mijał ich jak słupki tyle że strzał jeszcze obronił bramkarz - po tej sytuacji był korner dla City którego zamienili na gola ,najpierw potężny wolej Nasriego broni Guzan ale czujny w polu karnym był ''Kun'' i piłkarz ten wpakował piłkę do pustej bramki czym zapewnił punkt swojej ekipie. W końcówce jeszcze swoją szansę zmarnował Bent jednak jego strzał był tak niecelny że szkoda to komentować. Stało się Aston Villa traci punkty w ważnym meczu a cała sytuacja podobna do inauguracji poprzedniego sezonu kiedy to padł również remis (1-1) z QPR.

*Po meczu wypowiedział się Gabriel Agbonlahor: Trzeba ostatecznie ten wynik przyjąć z pokorą ,bo przecież w pierwszej połowie mogliśmy zostać wypunktowani a dopiero gol na 1-1 dał nam sygnał do ataku. Żałuje ,że nie grałem od początku a po wejściu nie bardzo ''czułem piłkę''.

Rafael Benitez:Powiem szczerze ,jestem bardzo niezadowolony z tego co piłkarze wyprawiali w pierwszej połowie jak można bronić się grając u siebie póki co musimy dużo poprawić jeśli chcemy zagrać w tej CL.

Roberto Mancini: Jestem zadowolony z pierwszej połowy ,ale z drugiej już nie - jednak to wyjazd i punkt z silnym rywalem trzeba uznać za sukces. Wielu w nas upatrywało faworyta i się zawiodło ,ale to jeszcze nie koniec świata a sezon dopiero się zaczął.

REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE

*Powiem szczerze ,że nie wiem jak wam dogodzić  ::)
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 19, 2012, 17:27:09 wysłana przez undertaken »
Warriors by undertaknen

Offline makapaka.

• II - ligowiec
  • Milan.
Odp: Aston Villa by undertaken - ASTON VILLA DWA- MANCHESTER DWA- REMIS
« Odpowiedź #108 dnia: Kwiecień 18, 2012, 19:46:25 »
Jedno pytanie, nie irytuję Cię granie bez żadnego patcha, z tymi żałosnymi kitsami od PES'a ?

Co do meczu dobrze że na Villa Park został remis za to spotkanie, pewno wiele on kosztował piłkarzy i pewnie Beniteza też.

PS. Za mała czcionka ja polecam na opisy 12 .

Offline pawlodar_10

• Były członek Załogi
  • *
  • Dostał Piw: 50
  • Na forum od: 24.01.2009r.
    • Status GG
Odp: Odp: Aston Villa by undertaken - ASTON VILLA DWA- MANCHESTER DWA- REMIS
« Odpowiedź #109 dnia: Kwiecień 18, 2012, 19:49:18 »
Aguero :) Przez jedno "r" :) I pisz w jednym czasie, bo raz piszesz w teraźniejszym, a raz w przeszłym.

Mimo, że w końcówce nawet udało ci się wyjść na prowadzenie, to remis z tak silną drużyną jak City trzeba uznać za dobry wynik. Trochę dziwna wypowiedź Beniteza, powinien podbudować morale piłkarzy, a on ich jeszcze dołuje.
" border="0
Only the dead have seen the end of war.

Offline plumber#10

• Junior
  • *
  • Na forum od: 27.12.2011r.
« Odpowiedź #110 dnia: Kwiecień 18, 2012, 21:02:19 »
Bardzo udany start sezonu w wykonaniu Villi. City remisuje na stadionie rywala co jest bardzo ciekawym rozwiązaniem. Zobaczymy jak to się potoczy w dalszej części sezonu.

Offline vapmos

• Amator
  • *
  • Na forum od: 07.01.2012r.
  • Grom - Pogrom
« Odpowiedź #111 dnia: Kwiecień 18, 2012, 21:51:04 »
Remis z City na Villa Park do dobry wynik :) Dobry start sezonu ^^

Offline undertaken

• Amator
  • *
  • Autor wątku
« Odpowiedź #112 dnia: Kwiecień 19, 2012, 17:52:57 »
Losowanie grup ligi europejskiej.

Rafael Benitez: Co mogę powiedzieć po losowaniu nie trafiliśmy źle ,faworytem jest tutaj Napoli ,ale uważam że jesteśmy w stanie im zagrozić. Wydaję mi się że awans kogoś innego jak nas i Włochów będzie tutaj wielkim zaskoczeniem. Co do dalszej fazy turnieju to są tutaj jeszcze inne wymagające zespoły jakby Tottenham, Manchester United z którymi bardzo dobrze znamy się z ligi. Lille ,Ajax, Rubin czy Lyon to także bardzo mocne ekipy. Już przed fazą grupową mogę stwierdzić że możemy być czarnym koniem rozgrywek. Co do pytań czy odpuścimy sobie ligę europejską celem walki o CL mówię otwarcie – NIE ,chcemy pokazać się europie i to już teraz i w między czasie pogodzić to z walką o czołowe pozycje w EPL.

Dunne odchodzi!
Dzień przed końcem okna transferowego okazało się że Bayern Monachium złożył 9,5MLN ofertę za naszego obrońcę i takowa była nie do odrzucenia. Irlandczyk miał już 33-lata i jego kariera zbliżała się małymi krokami bardziej ku końca niż dłuższych chwil na Villa Park. Richard Patrick przez cztery sezony grał dla nas jednak gdy dostał informację ,że jest nim zainteresowany Niemiecki gigant od razu chciał zmienić barwy klubowe. ‘’No cóż tracimy kolejnego obrońcę ,ale nie załamujemy rąk’’ Klub zrobił interes życia prawie 10MLN euro za podstarzałego grajka to świetna inwestycja.

Rafael Benitez odchodzi?!
Czyżby Benitezowi kończył się czas? Według Birmingham Mail negocjacje pomiędzy zarządem klubu a obecnym szkoleniowcem stanęły w miejscu. Mówi się o tym ,że wszystko to za sprawą niezadowalającego wyniku ligowe w potyczce z Manchesterem City (2-2). Jednak nikt tych słów nie potwierdził wydaję się że dalsze wyniki zadecydują o tym czy na Villa Park zostanie Hiszpan. Randy Lerner ostatnio często wypowiadający się w mediach mówi: ‘’Chcemy przedłużyć kontrakt ,ale negocjacje wciąż trwają jednak liczę na pomyślny finał całej tej sytuacji. Kolejnym detalem w sprawie jest fakt że popularny ‘’Rafa’’ chcę podpisać kontrakt tylko na kolejny sezon zaś właściciel żąda na co najmniej dwa lata ,obawiając się kolejnych podwyżek po ewentualnym awansie do CL. O całej sprawie wypowiedział się także były szkoleniowiec ‘’Lwów’’ Martin O'Neill: ‘’W takiej sytuacji jeśli klubowi zależy na trenerze zaś trenerowi na klubie to obie strony muszą się spotkać w tym samym punkcie’’

Warriors by undertaknen

Offline Bonito

• Kierownik drużyny
  • Na forum od: 14.02.2010r.
  • vamos barca !
« Odpowiedź #113 dnia: Kwiecień 19, 2012, 17:57:51 »
Coraz lepiej to wygląda, popraw jeszcze kilka rzeczy i będzie na prawdę dobrze ;)
Zacznijmy od grupy w LM. Kimkolwiek by nie byli BLOOKROWS, grupę masz dość łatwą, oprócz oczywiście świetnego Napoli, które w ciągu ostatnich dwóch lat wspięło się na jedno z najlepszych miejsc w Europie - mówię tu o renomie i umiejętnościach.

Dziwnie będzie wyglądał Anglik w Niemczech, no i boli też strata go, Dunne to dobry zawodnik.

I niby przez jeden mecz Benitez ma wylecieć? Żałosny zarząd.
" border="0

Offline MasterCreati

• Właściciel Klubu
  • Dostał Piw: 9
  • Na forum od: 21.03.2010r.
Odp: Aston Villa by undertaken - Losowanie LE + sprawa z Benitezem cz.2
« Odpowiedź #114 dnia: Kwiecień 19, 2012, 18:53:16 »
Dunne już od jakiegoś czasu miał odejść. Przynajmniej tak wyczytałem jakiś czas temu w twojej karierze. Szkoda bo dla mnie to świetny obrońca..swoją karierę na wyspach zakończył meczem z Manchesterem City czyli klubem dla którego oddawał serce przez niemal dekadę a później został perfidnie wywalony.

Offline makapaka.

• II - ligowiec
  • Milan.
« Odpowiedź #115 dnia: Kwiecień 19, 2012, 19:52:42 »
Zwalniając Beniteza zrobisz największą głupotę. Gdyby nie on, Aston Villa błąkała by się po dolnych, lub z pomocą Boską w środku tabeli, a nie w fazie grupowej LE.

Co do grup właśnie LE, grupa jak najbardziej do ogrania. Problemem może być jedynie Napoli, choć nie wiem jakie overall'e mają te boty z "Blookrows" .

Offline undertaken

• Amator
  • *
  • Autor wątku
« Odpowiedź #116 dnia: Kwiecień 20, 2012, 17:47:52 »
vs.

ASTON VILLA 3-1 EVERTON
Ireland (13), Agbonlahor (24), Heitinga (67-sam.) - Cahill (60)

''Rafa'' dziś inaczej ustawia swój zespół i wracamy do sytuacji kiedy Hiszpan znów rotuje składem ,ale na razie dawało to dobre efekty więc i dziś powinno być dobrze przynajmniej takiej myśli są zgromadzeni fani na stadionie. Jak wiadomo odszedł Dunne więc za niego ktoś musi wejść na środek padło na Clarka na bokach Warnocka i Mongongu zastąpili dziś Hutton i Stevens o ile nie jest niespodzianką występ tego pierwszego to już Stevensa ,to już swojego rodzaju zaskoczenie bo w poprzednim sezonie rzadko grywał w podstawowym składzie a jak już wychodził to jako rezerwowy. W środku zamiast Petrova dziś Bannan a od pierwszych minut w przodzie zagrali i Agbonlahor i nowy nabytek Gyan. Po remisie w pierwszym spotkaniu z bardzo trudnym rywalem pora na pierwsze trzy oczka w sezonie. Gospodarze zaczęli od frontalnych ataków najpierw w 5-minucie N'Zogbia posłał mocną piłkę z dystansu jednak sam strzał pozostawiał wiele do życzenia. 13-minuta to już gol Irelanda po podaniu Agbonlahora który szarpnął prawą stroną i świetnie dograł. Pierwszy strzał goście oddali dopiero w 21-minucie za sprawą Gibsona ale wyglądało to równie źle jak przy strzale N'Zogbi tyle że bardziej efektownie. Krytykowany po meczu z Manchesterem City Agbonlahor zamknął swoim krytykom usta w 24-minucie po nieco przypadkowej akcji i dograniu Irelanda - Gabriel zdobył bramkę z dystansu. Po pierwszej połowie na pewno trzeba pochwalić w przodzie Gyana który świetnie podawał oraz zgrywał piłki. Druga połowa zaczyna się od ataków ''The Toffees'' tyle że błędu Clarka w obronie nie potrafił wykorzystać Mcaleny. David Moyes i jego drużyna odżyli w 60-minucie co prawda na raty ,bo najpierw w sytuacji sam na sam Fellaini przegrał z Guzanem jednak po chwili rzut rożny z lewej strony boiska na gola zamienia Cahill (strzałem głową). Tyle ,że to wszystko na co było stać przyjezdnych bo w 67-minucie Heitinga strzelił samobójczą bramkę na (3-1) ,lekki strzał Agbonlahora odbił się tak od niego niefortunnie że Howardowi taka piłką przeszła między nogami i było po meczu tym bardziej ,że do końca niewiele się już działo. W końcówce meczu tym razem szansę dostał Dzsudzsak jednak tak jak i w pierwszym meczu niczego wielkiego ten gracz nie pokazał.

<a href="http://forum.pesleague.pl/index.php?PHPSESSID=4f835824e9209b53bad9d6089f08ca0f&amp;action=register">REJESTRACJA</a>&nbsp;lub&nbsp;<a href="http://forum.pesleague.pl/index.php?PHPSESSID=4f835824e9209b53bad9d6089f08ca0f&amp;action=login">LOGOWANIE</a>

REJESTRACJA lub LOGOWANIE
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 21, 2012, 05:32:04 wysłana przez undertaken »
Warriors by undertaknen

Offline piuk11

• I - ligowiec
  • Dostał Piw: 1
  • Na forum od: 27.01.2010r.
  • Tylko Wisła, TS!
Odp: Aston Villa by undertaken - ''The Villans wygrywa''
« Odpowiedź #117 dnia: Kwiecień 20, 2012, 21:10:08 »
powiem ci, że z nową czcionką i logosami kariera poszła o dwie klasy w górę.
a wyniki sportowe w dalszym ciągu b.dobre. pokonałeś solidnych The Toffies, i już od początku gromadzisz cenne punkty.
grupa w LM do przejścia, ale nie użyłbym określenia łatwa.

Dawid_90

• Gość
« Odpowiedź #118 dnia: Kwiecień 20, 2012, 22:20:02 »
powiem ci, że z nową czcionką i logosami kariera poszła o dwie klasy w górę.
a wyniki sportowe w dalszym ciągu b.dobre. pokonałeś solidnych The Toffies, i już od początku gromadzisz cenne punkty.
grupa w LM do przejścia, ale nie użyłbym określenia łatwa.
on gra w Lidze Europejskiej czyli LE

Offline undertaken

• Amator
  • *
  • Autor wątku
« Odpowiedź #119 dnia: Kwiecień 21, 2012, 05:35:54 »

Gerard Houllier były trener ‘’The Villans’’ wypowiedział się o nowych nabytkach po dwóch kolejkach EPL a przed meczem z Arsenalem.

B. Dzsudzsák –  ‘’Póki co świetny Węgier nie przekonał nikogo zebranego na Villa Park o cenie swojej przydatności dla drużyny i tak naprawdę z dużego transferu może nic nie wyjść ,słabszą formą już nie przekonywał już w Rosji a teraz nie szczególnie idzie mu z Lwami co zrobiłbym na miejscu Beniteza? Dałbym mu więcej czasu na boisku ,bo przecież w prestiżowym meczu z Manchesterem City kiedy większość piłkarzy osłabła -tymczasem on złapał drugi oddech i  miał dwie dobre akcje które mogły przynieść nam zwycięstwo. Ocena Houlliera po 2-spotkaniach? 2,5/6

Moussa Sissoko – ‘’trener właściwie w środku pola ma niewiele możliwości i musi tutaj stawiać na Francuza po odejściu Thiago ale jakby to wyglądało z młodym Hiszpanem ? Tego nie wiem ,ale mógłby zrobić się spory ścisk. Druga sprawa ,że świetnie zagrał z City i strzelił bramkę a z Evertonem już nieco gorzej ale i tak na niezłym poziomie – to będzie znaczące wzmocnienie i póki co tak jest. Ocena Houlliera po 2-spotkaniach? 4/6

A.Gyan nie miał zbyt dużo czasu w pierwszym meczu by zaprezentować nam swoje umiejętności więc wtedy nie było czego oceniać jednak z Evertonem zagrał już dobrze może nawet i bardzo dobrze ,ale zabrakło bramki. Ghańczyk utrzymywał się przy piłce wygrywał pojedynki biegowe oraz główkowe. Ocena Houlliera po 2-spotkaniach? 3,5/6
Francuz także wypowiedział się o piłkarzach którzy nie dostają póki co szans od Beniteza. Chodziło głównie tutaj o dwie osoby Albrightona oraz o Japończyka Ryo. Pierwszy w poprzednim sezonie grał dużo i zdobywał bramki a po takich transferach traci nawet miano rezerwowego ‘’Mam nadzieje ,że ta sytuacja się zmieni bo ten zawodnik występami w poprzednim sezonie przekonał kibiców na co najmniej na jeszcze jedną szansę. Sytuacja z Miyaichi jest podobna mógł być dżokerem w talii Beniteza a teraźniejszość wygląda jak jego przeszłość –a mowa tutaj o sytuacji z poprzednich klubów gdzie w ogóle mało grywał i zostawał wystawiany na wypożyczenie. ‘’Mam nadzieje ,że i ten piłkarz nie zawiedzie i pokaże jeszcze nam pełnię swoich umiejętności’’

Także zapytano trenera Houlliera co sądzi o pracy Beniteza na Villa Park i jego wpływie na wyniki drużyny. ‘’Prawda ,że Hiszpan jest świetnym fachowcem i uratował powoli tonący okręt na rewelację poprzedniego sezonu ale i on sam jest winny coś Aston Villi ,bo gdyby nie ona to dalej błąkał by się gdzieś w Niemczech. Jego wyniki mówią same za siebie ,ale problemami są zawsze kwestie finansowe. ‘’Osobiście mam nadzieje ,że to nie popsuje współpracy między obiema stronami ,bo dla klubu było by to złe posunięcie’’.
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 21, 2012, 05:42:03 wysłana przez undertaken »
Warriors by undertaknen

TWOJA LIGA Pro Evolution Soccer

« Odpowiedź #119 dnia: Kwiecień 21, 2012, 05:35:54 »