Autor Wątek: Zmagania ligowe by kamil18kks|Ważna informacja!  (Przeczytany 76310 razy)

Offline kamil18kks

• Piłkarz A klasy
  • **
  • Autor wątku
  • Dostał Piw: 0
  • Na forum od: 28.02.2011r.
  • Gram w: ...
Odp: Zmagania ligowe by kamil18kks|Zapowiedź pierwszej kolejki BPL!
« Odpowiedź #40 dnia: Kwiecień 15, 2012, 16:28:00 »
Bardzo dobrze zapowiedziałeś kolejkę. :) Będziesz dodawał jedną kolejkę z Premier później z Bundes itp? Co tu dużo pisać. Czekamy na pierwsze mecze.

nie, najpierw skończę jedną ligę. Potem zacznę następną i tak dalej ;)

Offline damianeek007

• Trampkarz
  • *
  • Na forum od: 29.10.2011r.
  • BvB <3
« Odpowiedź #41 dnia: Kwiecień 15, 2012, 16:33:38 »
nie, najpierw skończę jedną ligę. Potem zacznę następną i tak dalej ;)

Szkoda... ja myśle, że ciekawiej by było jakbyś dawał po kolejce z każdej lig.

Offline piuk11

• I - ligowiec
  • Dostał Piw: 1
  • Na forum od: 27.01.2010r.
  • Tylko Wisła, TS!
« Odpowiedź #42 dnia: Kwiecień 15, 2012, 17:23:44 »
no, to do dzieła!

Offline kamil18kks

• Piłkarz A klasy
  • **
  • Autor wątku
« Odpowiedź #43 dnia: Kwiecień 15, 2012, 17:30:11 »
ehhh ... potrzebny jest mi ktos kto "obczaja" PesEdita bo ja powoli tracę juz do niego nerwy ... jezeli jest ktos taki prosiłbym o kontakt na PW

EDIT: Dlaczego nie działa mi pad w pesedit 3.2 skoro w t-mod działa normalnie? o.0
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 15, 2012, 18:08:55 wysłana przez kamil18kks »

Offline reddevil8911

• Właściciel Klubu
  • Na forum od: 03.09.2009r.
  • Best In The World !!! Manchester United F.C.!!!!
Odp: Zmagania ligowe by kamil18kks|Zapowiedź pierwszej kolejki BPL!|
« Odpowiedź #44 dnia: Kwiecień 15, 2012, 19:27:27 »
Widzę, że pierwsza kolejka jak w realu. Do boju diabełki, choć WBA u siebie gra dobrze i o wygraną będzie ciężko.

Offline kamil18kks

• Piłkarz A klasy
  • **
  • Autor wątku
Odp: Zmagania ligowe by kamil18kks|Pierwszy mecz BPL! Blackburn - Wolves!|
« Odpowiedź #45 dnia: Kwiecień 15, 2012, 19:55:57 »
1. kolejka BPL

Ewood Park – Blackburn

Widzów – 30 958 (31 367)
Dzień - 13.08.2011
Godzina - 15:00
Faworyt – Blackburn Rovers

Skromna wygrana Rovers!

Blackburn Rovers 1-0 Wolverhampton Wanderers

71' Reckord (sam.) - brak

brak - 8' O'Hara

brak

Blackburn: 56' Yakubu --> A.Modeste, 75' Salgado --> Henley

Wolverhampton: brak

Blackburn: Robinson - Henley, Hanley, Givet , J.Morris, Grella, Dunn, N'Zonzi, S.Vukcević, M.G.Pedersen, A.Modeste

Wolverhampton: Hennessey - Jónsson, Craddock , Berra, Reckord, K.Henry, O'Hara, Milijaš, Kightly, Jarvis, Ebanks-Blake

Nadszedł ten czas! Sobota, 15:00. To czas aby zacząć nowy sezon Barclays Premier League! Na Ewood Park przyjechała ekipa Wolverhampton. Faworytem tego meczu są gospodarze. Spotkanie zaczęli gracze gospodarzy. Opis tego meczu:

Nowy sezon Barclays Premier League zaczynają gracze Blackburn. Gracze Blackburn w swoich tradycyjnych strojach – biało-niebieskich, natomiast ”Wilki” w pomarańczowo-czarnych trykotach. Pierwszą groźną akcję przeprowadzili goście, kiedy to w 7 minucie Kightly dorzucił piłkę na głowę Jarvisa. Gracz Wolverhampton jednak nie trafił czysto w piłkę i ta przeleciała z dala od bramki strzeżonej przez Robinsona. Kolejne ataki przeprowadzali gracze Blackburn, jednak żaden strzał nie doszedł do bramki, ponieważ obrona gości spisuje się w tym meczu bardzo dobrze. W 23 minucie bardzo groźnie głową strzelał Grella, ale Henessey przeniósł piłkę nad poprzeczką. W 37 minucie Modeste zmarnował najlepszą sytuacje tego meczu na strzelenie bramki! Pedersen zagrał prostopadle do napastnika Blackburn, Modeste jednak w sytuacji sam na sam minimalnie przestrzelił! Pierwsza połowa nie przyniosła bramek. 57 minuta zaobfitowała w najlepszą sytuacje dla gości! Jarvis bardzo dobrze i bardzo groźnie uderzył z rzutu wolnego, jednak Robinson w ostatniej chwili wybronił tą sytuację! Pierwsza bramka padła w 71 minucie kiedy to Dunn wrzucał z rzutu wolnego w pole karne, tam N’Zonzi przedłużył piłkę a Pedersena uprzedził Reckord, który wpakował piłkę do własnej bramki! Strzelony gol dodał skrzydeł Blackburn.Do końca meczu gospodarze grali uważnie i dowieźli zwycięstwo do końca meczu!

Offline Rojiblanco

• Amator
  • *
  • Na forum od: 19.04.2010r.
« Odpowiedź #46 dnia: Kwiecień 15, 2012, 22:23:56 »
Faworyci wygrywają, lecz z pomocą rywala. Blackburn ma potencjał, by walczyć o miejsce w pierwszej 7.

P.S. Mecze oglądasz, czy grasz?

Offline reddevil8911

• Właściciel Klubu
« Odpowiedź #47 dnia: Kwiecień 16, 2012, 12:14:00 »
W meczu otwarcia angielskich rozgrywek, nie było niespodzianki. Faworyzowani gospodarze zagrali dobre spotkanie i zasłużenie pokonali Wilki. Goście walczyli, ale strzelony samobój ewidentnie podciął im skrzydła. Teraz Fulham Viilla, zapowiada się gorący mecz.

PS. Ja ci radzę, dodaj mecze 1 kolejki BPL, potem kolejne ligi, tak będzie lepiej. Powodzenia i wytrwałości.

Offline thekrzychu

• Starszy trampkarz
  • *
  • Dostał Piw: 12
  • Na forum od: 03.04.2010r.
    • Status GG
  • Gram w: PES 2013
« Odpowiedź #48 dnia: Kwiecień 16, 2012, 12:42:37 »
PS. Ja ci radzę, dodaj mecze 1 kolejki BPL, potem kolejne ligi, tak będzie lepiej. Powodzenia i wytrwałości.

Dokładnie. I najlepiej po 3 najlepsze spotkania z każdej kolejki, bo albo zagrasz się na śmierć, albo raz dwa Ci się to wszystko znudzi.

Offline kamil18kks

• Piłkarz A klasy
  • **
  • Autor wątku
« Odpowiedź #49 dnia: Kwiecień 16, 2012, 17:05:18 »

no zobaczę :P a mecze oglądam, nie gram ;)

Offline Sklado

• Starszy trampkarz
  • *
  • Na forum od: 16.05.2011r.
« Odpowiedź #50 dnia: Kwiecień 16, 2012, 17:05:58 »
Zanudzisz się ::)
Dokładnie. I najlepiej po 3 najlepsze spotkania z każdej kolejki, bo albo zagrasz się na śmierć, albo raz dwa Ci się to wszystko znudzi.
+1
widzew.png" border="0

Offline piuk11

• I - ligowiec
  • Na forum od: 27.01.2010r.
  • Tylko Wisła, TS!
« Odpowiedź #51 dnia: Kwiecień 16, 2012, 17:15:43 »
jestem za.
sezon zaczęty od samobója.... ale nikt za x miesięcy nie będzie pamiętał, że 3 pkt wpadły w takich okolicznościach, ot taki mecz bez historii :)

Offline kamil18kks

• Piłkarz A klasy
  • **
  • Autor wątku
« Odpowiedź #52 dnia: Kwiecień 16, 2012, 17:18:41 »

miałem taki pomysł aby wszystko opisać wiec sie tego dotrzymam :P

EDIT: Jak mi sie znudzi to będę grał połowę tymi, połowę tamtymi ;)
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 16, 2012, 17:25:48 wysłana przez kamil18kks »

Offline RoGalos

• Dyrektor sportowy
  • Dostał Piw: 7
  • Na forum od: 11.11.2009r.
« Odpowiedź #53 dnia: Kwiecień 16, 2012, 17:21:44 »
miałem taki pomysł aby wszystko opisać wiec sie tego dotrzymam :P
Nie lepiej byłoby grać te mecze? Połowę tymi, połowę tymi? Tzn, Twoja sprawa to jest, ale ja bym umarł z nudów jakbym musiał oglądać tyle tych nudnych meczów. Jak wytrzymasz to naprawdę wielki szacunek, jeśli nie to nie ma się co dziwić. Natomiast gdybyś grał te mecze to nuda nie wchodziłaby w grę, bo byłoby to ciekawsze niż normalna kariera dla Ciebie...wielu karierowiczów kończy z powodu znudzenia się zespołem. Tobie by to nie groziło : )
Tak czy inaczej fajny pomysł.

Offline barthez

• Piłkarz okręgówki
  • **
  • Dostał Piw: 13
  • Na forum od: 10.04.2009r.
  • "C'est un entraîneur guerre." Reprezentacja ♥
    • Status GG
  • Gram w: PES 06
« Odpowiedź #54 dnia: Kwiecień 16, 2012, 21:41:25 »
Graj bo to Ci sprawi większą przyjemność ;) Wygrali gospodarze którzy notabene byli jakimś tam znikomym faworytem, ale kto wie jak by się to potoczyło, gdyby Modeste strzelił gola w sytuacji 1na1. Potem samobój według mnie załamał Wilki i tak jak napisałeś, Blackburn doprowadził pewnie wynik do końca. Czekam na kolejne mecze, zwłaszcza tych wielkich ::)

Offline kamil18kks

• Piłkarz A klasy
  • **
  • Autor wątku
Odp: Zmagania ligowe by kamil18kks|Fulham-Aston Villa! Padły bramki!|
« Odpowiedź #55 dnia: Kwiecień 16, 2012, 21:42:15 »
1. kolejka BPL

Craven Cottage – Fulham

Widzów – 25 117 (25 678)
Dzień - 13.08.2011
Godzina - 16:00
Faworyt – Fulham FC

Emocje do ostatniej minuty!

Fulham FC 1-1 Aston Villa

12' Dempsey (Pogrebnyak) – 90‘+ Jenas (r.wolny)

brak brak

brak

Fulham: brak

Aston Villa:

Fulham: Stockdale - S.Kelly, Senderos, Hangeland , Risse, D.Etuhu, D.Murphy , Dempsey, Bryan Ruiz, Dembele, Pogrebnyak

Aston Villa: Given - Hutton, J.Colins , Dunne, Warnock, Bannan, Jenas, Ireland, Agbonlahor, Albrighton, Heskey

Ten mecz można śmiało nazwać jako oficjalne otwarcie Barclays Premier League. Bardzo ciekawe, szybkie, obfitujące w akcje za akcją spotkanie. W tym meczu padł remis 1-1, a bramka strzelona przez Jenasa w ostatniej akcji meczu była ozdoba tego spotkania.

Spotkanie zaczęli gracze Fulham. Początek spotkania, a dokładnie 6 minuta i już pierwsza groźna, ale bardzo groźna okazja dla Aston Villi. Agbonlahor przedrylował obrońcę w polu karnym i wyłożył piłkę na 6 metr do Albrightona, który w dogodnej sytuacji fatalnie przestrzelił. Pierwsza bramka padła w 12 minucie, kiedy to Pogrebnyak wyłożył piłkę na 5 metr do wbiegającego Dempseya. Gwiazda Fulham lekką podcinką pokonał Givena! Pogrebnyak znów dał o sobie znać w 16 minucie kiedy to Rosjanin bardzo groźnie strzelił zza pola karnego, ale trafił tylko w słupek. Given w 37 minucie uchronił Aston Ville przed drugą bramka świetnie broniąc strzał głową Senderosa. Gracze gości bardzo dobrze otworzyli drugą część spotkania. Heskey odwrócony plecami do bramki wyłożył piłkę przed pole karne do Ireland’a, a pomocnik Aston Villi uderzył bardzo mocno z pierwszej piłki, ale Stockdale był na posterunku! W 52 minucie Bryan Ruiz zmarnował bardzo dobrą okazję strzelając tuż tuż przy słupku. Doliczony czas gry i ostatnia szansa dla Aston Villi – rzut wolny z 25 metra. Piłkę ustawił Jenas. Piłka po jego strzale znalazła lukę w murze i wpadła do bramki bezradnego Stockdale! Jak najbardziej zasłużona bramka dla gości! Chwilę po tym golu sędzia zakończył mecz.

Stroje:

Offline Emilek1908

• Kierownik drużyny
  • Na forum od: 08.11.2009r.
  • Support your local football team!
  • Gram w: FIFA 16
« Odpowiedź #56 dnia: Kwiecień 16, 2012, 21:54:47 »
Trzeba przyznać, że wpadłeś na bardzo ciekawy pomysł. Do tego potrzeba jednak mnóstwo chęci, wytrwałości no i czasu... Ciekaw jestem do jakiego momentu to poprowadzisz...
Z mojego punktu widzenia trochę szkoda, że nie udało się Fulham dowieźć tego zwycięstwa do końca, gdyż z obu ekip wolę drużynę "The Cottagers". Z przebiegu spotkania AV jednak zdecydowanie na to zasłużyła. Myślę, że jeśli oni wygraliby ten mecz Fulham nie mogłoby mieć pretensji, bo wydaje się, że goście byli zespołem nieco lepszym.

Offline reddevil8911

• Właściciel Klubu
« Odpowiedź #57 dnia: Kwiecień 16, 2012, 22:07:34 »
Hmm no tak AV w swoim stylu, czyli kolejny remisik pada ich łupem. Kapitalny gol Jenasa z wolnego, Stockdale był w tej sytuacji bez szans. Brawa dla gości za walkę do końca, bo trzeba to powiedzieć głośno. Na punkt spokojnie zasłużyli.

Offline kamil18kks

• Piłkarz A klasy
  • **
  • Autor wątku
Odp: Zmagania ligowe by kamil18kks|QPR - Bolton!|
« Odpowiedź #58 dnia: Kwiecień 17, 2012, 12:34:58 »
1. kolejka BPL

Loftus Road – QPR

Widzów – 19 140 (19 148)
Dzień - 13.08.2011
Godzina - 16:00
Faworyt – Bolton

Kolejny remis po dobrym widowisku!

QPR 1-1 Bolton Wanderers

39‘ Zamora (Taarabat) – 44‘ M.Petrov (K.Davis)

brak - 63' Eagles

brak

Zmiany:

QPR: 65' A.Traore --> Buzsaky, 83' Hulse --> Zamora, 85‘ D.J. Campbell --> Taiwo

Bolton: 74‘ Klasnić --> Holden, 83‘ Reo Cooker --> Tuncay Şanli

Składy:

QPR: Kenny - Onuoha, Hall, A.Ferdinand, Taiwo, S.Diakité, Barton, Buzsaky, S.Wright-Phillips, Taarabat , Zamora

Bolton: Bogdan - Mears, Ream  , Boyata, Ricketts, Holden, Eagels, Steinsson, M.Petrov, Tuncay Şanli, K.Davis

Kolejny remis w tej kolejce i znów po dobrym widowisku. Beniaminek ligi – QPR zagrał bardzo dobre spotkanie i gdyby nie fantastycznej urody gol Petrova, cieszyli by się z trzech punktów.

Mecz zaczęli gospodarze. Przez pierwsze 20 minut gra toczyła się w środku pola. W 21minucie Petrov uderzał z rzutu wolnego, ale Kenny wykazał się bardzo dobrym refleksem. Bolton w 29 minucie znów bardzo groźnie zaatakował. Tuncay  Şanli przejął piłkę po zamieszaniu w polu karnym i bardzo groźnie uderzył. Niestety, obok bramki.  W 32 minucie Diakité dał os obie znać, uderzając bardzo mocno zza pola karnego. Jego strzał z trudem odbił Bogdan. Na pierwszą bramkę czekaliśmy do 39 minuty kiedy to Taarabat zagrał świetną, prostopadłą piłkę do Zamory, a były gracz Fulham w sytuacji sam na sam spokojnie przerzuca piłkę nad bramkarzem! Doliczony czas gry i bramka wyrównująca! Davies zgrywa piłkę przed pole karne do Petrova, a ten bardzo mocnym strzałem z woleja pokonuje bramkarza QPR! W 55 minucie Taarabat zmarnował sytuacje sam na sam, nie trafiając w bramkę. Do końca meczu wynik nie uległ zmianie. QPR 1-1 Bolton!

Stroje:

Offline kamil18kks

• Piłkarz A klasy
  • **
  • Autor wątku
Odp: Zmagania ligowe by kamil18kks|QPR - Bolton|
« Odpowiedź #59 dnia: Kwiecień 17, 2012, 19:35:07 »
Mam do was wszystkich pytanie. Macie/Znacie jakiś program w którym mógłbym przedstawić tabelę ???

TWOJA LIGA Pro Evolution Soccer

Odp: Zmagania ligowe by kamil18kks|QPR - Bolton|
« Odpowiedź #59 dnia: Kwiecień 17, 2012, 19:35:07 »