Taa...ja nie polecam empiku co do gier. Powiedzieli mi, że Pes (tydzień po premierze) jest za 150 zł, a pre ordery w sieci już były tańsze. Gdzie logika ?? Co do bramek wyżej to widać, że bramkarze przy strzałach z dystansu zrobili się inbecylami
Jeszcze nie posiadam Pesa 13 i stąd moje pytanie, czy w grze jest drużyna Borussi Dortmund ?
w jaki sposób strzelać żeby padały takie bramki z dystansu tzn. mocna bomba w samo okienko? u mnie zawsze albo balon albo lekkie uderzenie w okolicach środka bramki i na wysokości rąk bramkarza :/ wciskam drugi raz X przed strzałem ale to nic nie daje a wręcz gorzej bo zwykle leci balon w kosmos
Musisz wziąć pod uwagę kilka czynników:1. Być na full biegu2. Wiedzieć jaka noga u piłkarza jest jego lepszą nogą3. Napełniać pasek w odpowiednim czasie i puścić go wtedy jak piłkarz lewą/prawą nogę ma na ziemi.4. Odpowiednie manewrowanie gałką. Ja dawałem skośnie w lewą stronę bardziej ku górze a w momencie strzału i początkowego lotu zwinnie przesunąłem gałkę bardziej na lewo. Wtedy jest nawet delikatne podkręcenie dzięki temu manewrowi
takie gadanie jak ja bym mial zwracac szczegoly na te podpunkty co kolega wyzej wymienil w zyciu nie strzelilbym zadnej bomby z daleka wiecej pie...lenia niz sie wydaje, poprostu trzeba wyczuc a jak chcesz ladnie technicznie podkrecana pilke strzelic za 16 to wciskasz strzal i L2 lub R2 : p
Nic nie trzeba wyczuć... tego można się nauczyć
Panowie a jak zrobić absolutny hit trikowy tego pesa mianowicie stojąc tyłem do bramki przyjąć piłkę i podbić ją nad sobą odwrócić się i dalej na bramkę.
Stajesz przodem do piłki. Jak wjeżdża Ci na nogę dajesz LT (chyba). Jak piłkarz podrzuci lekko piłkę to dajesz RB i strzałka w którą stronę ma przerzucić piłkę. Potrenuj najlepiej w treningu tam bd miał wyjaśnione dokładnie