Autor Wątek: PES2013, newsy, dyskusje, video & screeny  (Przeczytany 366027 razy)

Offline MichW

• Właściciel Klubu
  • Dostał Piw: 6
  • Na forum od: 21.06.2009r.
  • Od kołyski, aż po grób: Stilon Gorzów ZKS :)
  • Gram w: PES 2013
Odp: PES2013, newsy, dyskusje, video & screeny
« Odpowiedź #1720 dnia: Październik 07, 2012, 10:54:18 »
Co do wolnych to zasada u mnie jest taka. Jak widzę, że na obronie zostanie tylko 1 obrońca (w to miejsce gdzie napadzior przeciwników sunie) to koszę delikwenta gdzieś na 40m od bramki ;) Inaczej to zrobi jakiś super zwód i jest sam na sam
Chcesz dorobić sobie na szybko 15$? Pisz GG: 7886524

Offline diego333

• Trener
  • Dostał Piw: 10
  • Na forum od: 11.11.2009r.
  • Gram w: ...
« Odpowiedź #1721 dnia: Październik 07, 2012, 13:52:04 »
jak kupować zawodników w trybie ML bo jest ciągle 2% szas ze przejdą?

Prawdopodobnie nie grasz w żadnych pucharach.Nawet jeśli twój klub jest słaby są tacy którzy zechcą przejść przykładowo- Weiss z Pescary  z Seria A,szybki dosyć tani. Faktycznie ciężko pozyskać dobrych zawodników ale pewnie ograniczają cię też finanse,ranking klubu,brak pucharów jak to wspominałem wcześniej.
Pamiętaj też że możesz ściągnąć dosyć tanio zawodników z młodzieżówki,tylko pamiętaj o wcześniejszym zapoznaniem się z zawodnikiem.

Offline Marcin250

• Starszy trampkarz
  • *
  • Dostał Piw: 0
  • Na forum od: 15.05.2010r.
« Odpowiedź #1722 dnia: Październik 07, 2012, 13:57:50 »

Prawdopodobnie nie grasz w żadnych pucharach.Nawet jeśli twój klub jest słaby są tacy którzy zechcą przejść przykładowo- Weiss z Pescary  z Seria A,szybki dosyć tani. Faktycznie ciężko pozyskać dobrych zawodników ale pewnie ograniczają cię też finanse,ranking klubu,brak pucharów jak to wspominałem wcześniej.
Pamiętaj też że możesz ściągnąć dosyć tanio zawodników z młodzieżówki,tylko pamiętaj o wcześniejszym zapoznaniem się z zawodnikiem.
Średnio się zgodzę...przed chwilą zrobiłem ML Barceloną i miałem 2% na sprowadzenie Cazorli... żenada po prostu.
Wy macie master negotiation? Może ja mam jakąś wersje złą,ale u mnie ma tego

Offline diego333

• Trener
  • Na forum od: 11.11.2009r.
  • Gram w: ...
« Odpowiedź #1723 dnia: Październik 07, 2012, 14:06:56 »
Średnio się zgodzę...przed chwilą zrobiłem ML Barceloną i miałem 2% na sprowadzenie Cazorli... żenada po prostu.
Wy macie master negotiation? Może ja mam jakąś wersje złą,ale u mnie ma tego

Pewnie masz rację,ja swój post opierałem na mojej karierze Werderem Brema,gdzie po pierwszym sezonie zająłem 9 miejsce,wziąłem także pod uwagę to że te lepsze zespoły jak Chelsea,Juventus kupują takich graczy jak Ronaldo czy Messi za ogromne sumy,ale kupują...

Po za tym wpływa także ma negocjator i skład jaki operujesz pamiętam w w 2011 chyba (w 2012 nie grałem)  było coś takiego że zawodnik bał się konkurencji i nie chciał przechodzić.

Offline mpoesp

• Kierownik drużyny
  • Dostał Piw: 2
  • Na forum od: 01.06.2010r.
« Odpowiedź #1724 dnia: Październik 07, 2012, 14:11:04 »
A w prawdziwym świecie, też każdy chce przejść do Barcelony? Może gdyby Barcelona złożyła ofertę za Cazorlę, to Arsenal i sam Cazorla by zablokowali taką ofertę. To, że grasz Barcą, to myślisz, że możesz każdego ściągnąć?

Offline Marcin250

• Starszy trampkarz
  • *
  • Na forum od: 15.05.2010r.
« Odpowiedź #1725 dnia: Październik 07, 2012, 14:18:00 »
A w prawdziwym świecie, też każdy chce przejść do Barcelony? Może gdyby Barcelona złożyła ofertę za Cazorlę, to Arsenal i sam Cazorla by zablokowali taką ofertę. To, że grasz Barcą, to myślisz, że możesz każdego ściągnąć?
Tutaj chodzi o to ,że przykładowa gra Barceloną nie daję Ci komfortu transferowego... W Pes 2012 nie było ograniczeń,włączyłeś master negotiation i 70% zawodników mogłeś kupić. Tutaj robią problem jakiś,bez sensu.

Offline NexaT

• Prezes klubu
  • Na forum od: 27.12.2010r.
  • Life is football, football is Manchester United...
  • Gram w: Shogun: Total War
« Odpowiedź #1726 dnia: Październik 07, 2012, 14:19:33 »
Przecież to innowacyjne pomysły KONAMI.

Pisali, że w PES 14 nie będzie można oddawać strzałów, żeby zwiększyć komfort dla gracza.

Offline Lacan

• Prezes klubu
  • Dostał Piw: 4
  • Na forum od: 18.06.2010r.
« Odpowiedź #1727 dnia: Październik 07, 2012, 14:57:36 »
Tutaj chodzi o to ,że przykładowa gra Barceloną nie daję Ci komfortu transferowego... W Pes 2012 nie było ograniczeń,włączyłeś master negotiation i 70% zawodników mogłeś kupić. Tutaj robią problem jakiś,bez sensu.

ale wiesz, że musisz wziąć pod uwagę to, że jak grasz wypaśną drużyną jak Barcelona to mało kto będzie chciał do ciebie przejść bo konkurencja jest za duża

Offline P@ul

• Trampkarz
  • *
  • Na forum od: 19.11.2008r.
« Odpowiedź #1728 dnia: Październik 07, 2012, 15:31:02 »
Witam
Jako że dopiero teraz zaczynam zabawe z Pes 13 mam pytanie jaki jest na tą chwile najlepszy patch do 13? Czy wyszedł już może fire patch vietnam?

Offline NexaT

• Prezes klubu
  • Na forum od: 27.12.2010r.
  • Life is football, football is Manchester United...
  • Gram w: Shogun: Total War
« Odpowiedź #1729 dnia: Październik 07, 2012, 15:35:08 »
PESEdit, jak na razie.

Offline mpoesp

• Kierownik drużyny
« Odpowiedź #1730 dnia: Październik 07, 2012, 15:50:09 »
ale wiesz, że musisz wziąć pod uwagę to, że jak grasz wypaśną drużyną jak Barcelona to mało kto będzie chciał do ciebie przejść bo konkurencja jest za duża

Ot to.

Myślisz, że jak Barcelona jest najlepsza, to każdy zawodnik na ich ofertę zaraz siada w samolot i leci do Barcelony?

OnoMatoPeja

• Gość
« Odpowiedź #1731 dnia: Październik 07, 2012, 21:40:28 »
Te online to porażka, nie da się grać, jak się ma za wolne łącze.
Przeciwnik robi sobie co chce gdy ja gram pod jego dyktando, z racji pełnego zajebania się zawodników moich. Przeciwnik gra jak offline, a ja jak bym grał na prędkości -2......
Kto to widział żeby bramki wpadały prawie cały czas z połowy niemal że. Bramkarz nawet nie drgnie, nawet po strzale z 20 metrów.
Reakcja jest tak zajebista że jedynie stać i patrzeć co przeciwnik robi. Nawet jak bym był jakimś pro graczem, nie idzie wygrać... a niebawem sięgnę rate 0 :D

Chyba trzeba zakończyć grę online..... nie warte zachodu, zwłaszcza że te noobki co mają rate od 400 i 1000 to lamusy jakich wielu, jedyną ich zaletą są szybkie łącza w obu przypadkach (down/up), i to kur*** oczywista oczywistość.

I nawet pierd... graj przez pesleague, gówno ma się do prawdy, późnienia zawsze będą dla typa z gorszym łączem.
« Ostatnia zmiana: Październik 07, 2012, 21:42:35 wysłana przez OnoMatoPeja »

jabloon30

• Gość
« Odpowiedź #1732 dnia: Październik 07, 2012, 21:44:37 »
Przeciwnik robi sobie co chce gdy ja gram pod jego dyktando, z racji pełnego zajebania się zawodników moich. Przeciwnik gra jak offline, a ja jak bym grał na prędkości -2......
Kto to widział żeby bramki wpadały prawie cały czas z połowy niemal że. Bramkarz nawet nie drgnie, nawet po strzale z 20 metrów.
Reakcja jest tak zajebista że jedynie stać i patrzeć co przeciwnik robi. Nawet jak bym był jakimś pro graczem, nie idzie wygrać... a niebawem sięgnę rate 0 :D

Chyba trzeba zakończyć grę online..... nie warte zachodu, zwłaszcza że te noobki co mają rate od 400 i 1000 to lamusy jakich wielu, jedyną ich zaletą są szybkie łącza w obu przypadkach (down/up), i to kur*** oczywista oczywistość.

I nawet pierd... graj przez pesleague, gówno ma się do prawdy, późnienia zawsze będą dla typa z gorszym łączem.
święta prawda zgadzam sie

Offline mpoesp

• Kierownik drużyny
« Odpowiedź #1733 dnia: Październik 07, 2012, 21:49:29 »

I masz pretensje do Konami za to, że masz za słabe łącze czy co? Bo nie rozumiem.

Offline MaddiMNagic

• I - ligowiec
  • Dostał Piw: 3
  • Na forum od: 06.02.2010r.
    • Status GG
  • Gram w: PES 2013
« Odpowiedź #1734 dnia: Październik 07, 2012, 21:54:12 »
Mi tam online gra się całkiem przyjemnie. Nie licząc chamskich rozłączeń i kos w plecy.

Offline pavulon666

• II - ligowiec
  • Na forum od: 03.10.2012r.
« Odpowiedź #1735 dnia: Październik 07, 2012, 22:00:46 »

wytlumacz moze dostawcy internetu ze masz problemy bo niestety ale w wiekszosci przypadkow gra sie tak dobrze jak ofline. Rozegralem kolo 30 meczy i tylko w 2 byly na tyle powazne lagi ze walczylem raczej o utrzymanie wyniku.

bramki nie padaja z polowy bramkarze jednak  reaguja.

Idz i powiedz dostawcy internetu ze masz kupe na korbke bo niestety dla ciebie ale da sie grac w znakomitej wiekszosci meczy bez problemow.

OnoMatoPeja

• Gość
« Odpowiedź #1736 dnia: Październik 07, 2012, 22:16:49 »
I masz pretensje do Konami za to, że masz za słabe łącze czy co? Bo nie rozumiem.

Czy ja pisałem że mam pretensje do dostawcy internetu... ? Wy macie 10 lat czy jaki ch**.
Stwierdziłem jedynie że przy niskim łączu nie da się grać na tyle aby nawiązać odpowiednią walkę albo w ogóle się jej podjąć.

Niestety ale mniej niż 1000Kbps down i mniej niż 300kbps up nie da przyzwoicie grać.
I raczej nie wiecie o co mi chodzi, więc nie będę się tłumaczył z tego.

Gracie jak offline... dobre żarty, pierd**** ja posłucham :)

PS.

Jak już piszecie te na wyrost zajebiste posty pochwalcie się chociaż łączem (tylko dobrze napiszcie).
« Ostatnia zmiana: Październik 08, 2012, 19:14:49 wysłana przez pawlodar_10 »

Offline pavulon666

• II - ligowiec
  • Na forum od: 03.10.2012r.
« Odpowiedź #1737 dnia: Październik 07, 2012, 22:28:01 »
niestety ale wylewasz jad bo TOBIE sie laguje no sory ale znam osoby ktore graja na minimalnym uploadzie 256 i daja rade bo maja STABILNY internet. To ze ty masz problem to nie wmawiaj wszystkim ze sie nie da grac. Moje rozlaczenia ktore mialem wynikaly tylko dlatego ze minimalizowalem gre i tyle.

czesc osob ma klopoty to ty wmawiasz ze wszyscy

i tak uwierz GRAM ZAZWYCZAJ TAK SAMO JAK OFFLINE I NIE LAGUJE
i nie sadze bym byl jakims wybrancem. Mozna zrobic ankiete z pytaniem jak czesto masz lagi i niech sie osoby z forum wypowiedza glosami

aa masz tu moje lacze 4mega download i 1mega upload w miare nisk ping 20 kilka

teraz ty mozesz napisac jakie masz
« Ostatnia zmiana: Październik 07, 2012, 22:31:42 wysłana przez pavulon666 »

Offline ElShaarawy92

• Junior
  • *
  • Na forum od: 16.02.2010r.
« Odpowiedź #1738 dnia: Październik 07, 2012, 23:14:03 »
No to [cenzura] masz pecha, ja też bym sobie chciał pograć w BF'a 3 ale nie gram bo mi na to sprzęt nie pozwala, i co? Pisze do DICE i EA z płaczem jaką to oni chujową grę zrobili? Albo wyżywam się w temacie pseudo klanów? Jak Twoja prędkość internetu jest kijowa, to nie graj w PES'a. Zawsze w obwodzie zostają gierki na fejsie.
Masz oryginalną wersję PES'a 2013, a nie grasz online? Zgłoś się do mnie, chętnie odkupię online pass.

Offline WTMyhood

• Starszy junior
  • *
  • Dostał Piw: 1
  • Na forum od: 16.08.2012r.
« Odpowiedź #1739 dnia: Październik 07, 2012, 23:22:11 »
Jesteś taki głupi czy tylko udajesz... proszę cię nie pisz.

Czy ja pisałem że mam pretensje do dostawcy internetu... ? Wy macie 10 lat czy jaki ch**.
Stwierdziłem jedynie że przy niskim łączu nie da się grać na tyle aby nawiązać odpowiednią walkę albo w ogóle się jej podjąć.

Niestety ale mniej niż 1000Kbps down i mniej niż 300kbps up nie da przyzwoicie grać.
I raczej nie wiecie o co mi chodzi, więc nie będę się tłumaczył z tego.

Gracie jak offline... dobre żarty, pierd**** ja posłucham :)

PS.

Jak już piszecie te na wyrost zajebiste posty pochwalcie się chociaż łączem (tylko dobrze napiszcie).

Najwyraźniej to Ty masz problemy ze sobą... żałosny jesteś

i to pisze człowiek który nie bierze udziału w dyskusji ;)

TWOJA LIGA Pro Evolution Soccer

« Odpowiedź #1739 dnia: Październik 07, 2012, 23:22:11 »