Graficznie to wygląda po prostu bajkowo. Tak schludnie, tak przejrzyście... aż chce się czytać. Gratuluję mojsesh ; )
Trochę mnie nie było, a tu nowa kariera, co prawda Realem, którego nie lubię jednak... jednak dzięki temu opowiadaniu moje stosunki co do tej ekipy stają się bardziej... promienne? ; ) Miło widzieć, że ktoś pisze swoją ulubioną ekipą, bo Real chyba takową jest dla Ciebie.
Macie superpuchar, dobry początek sezonu. Na starcie dwa razy skutecznie stawiliście czoła odwiecznym rywalom, pomiędzy którymi w ostatnich czasach jeszcze bardziej iskrzy (za sprawą facebooka...
).
Z Valencią jak zawsze - było ciężko. Ważne, że są 3 punkty, wielkie piwo leci do Higuaina, który dwa razy pokonał bramkarza. Jak szkoda, że nie dajesz skrótów... ;< chętnie zobaczyłbym twoje gole, albo choćby dzisiejsze trafienie z wolnego piłkarza nietoperzy. Zaskakująca postawa Barcelony, twoja kariera to takie lustrzane odbicie dotychczasowej rzeczywistości ;]
Modrić... jakoś pasuje mi on do Realu. Mam nadzieję, że dobrze się wprowadzi do ekipy.
Grupa Ligi Mistrzów nie powinna sprawić problemów. Niby to nieobliczalne Napoli... ale ja jakoś bardziej obawiałbym się CSKA. Zwłaszcza meczu wyjazdowego ;p