Dział umiera? Who cares? Ja mam to w każdym razie gdzieś, robię to co robię, bo robię to dla siebie i dla własnej przyjemności. A reszta komentarzy tylko mobilizuje, ale nie kryję że są one potrzebne. Bardzo potrzebne ;]
Hmm, nie powiem Ci Krzychu nic odkrywczego co do poziomu tej kariery. W tej chwili jest to chyba najlepszy temat tutaj na forum. Mówię chyba, bo reszta użytkowników "zasypia" i sam nie wiem, czy dany temat wciąż żyje czy nie. W każdym razie siłą Twojego jest systematyczność.
Podsumowania zrobione bardzo fajnie i dokładnie, chociaż odkąd ktoś tam je zrobił po raz pierwszy, nie wiedziałem czy tak naprawdę jest to konieczne. Bo nie ma co ukrywać, reszta lig ma się do naszych tematów jak nie powiem co. Można to traktować jako ciekawy dodatek i chyba tylko tak wyłącznie. Co nie zmienia mojego zdania, że to co zrobiłeś zasługuje na największe słowa uznania.
Do rzeczy, które omówiłeś, nie odniosę się ponieważ najbardziej ciekawi mnie ostatnie wydanie tego podsumowania i transfery! Powodzonka Krzychu, bo to wszystko naprawdę daje radę jak cholera!