Od godziny
16.00 dnia dzisiejszego tj Niedziela 30.12.2012 rozpocznie się okienko transferowe.Będzie ono trwało do Wtorku godz
16.00. Tak jak zapowiadałem zasady będą inne niż w moim poprzednim managerze .Prosze ,aby kazdy zaznajomił sie z zasadami przeprowadzania transferów i w razie pytan pisał do mnie na PW tak aby okienko przeszło sprawnie.Zasady są banalne więc wystarczy tylko przeczytac ;)Osoby nie znajace regulaminu będa odrazu usuwane z gry.Budzety zostana przedstawione kolo godziny 16.00
Zasady letniego okienka transferowego
Transfery między managerami (wewnątrz ligi)1.Kazdy manager moze kupic nieograniczoną liczbę piłkarzy z ligi polskiej z druzyny która posiada managera,ma takze prawo sprzedac nieograniczoną liczbę piłkarzy do klubu z ligi Polskiej
2. Kazdy manager ma prawo wypożyczyc nieograniczoną liczbę zawodników z druzyn ,które posiadaja managera.
3.Najlepsi zawodnicy ligi ,mogą dostac ofertę z za granicy .
4. Zawodnik który ma 37 lat kończy kariere.
Transfery z poza ligi 1.W jednym okienku transferowym kazdy manager ma prawo kupic 2 piłkarzy z poza ligi polskiej oraz ma prawo sprzedac jednego zawodnika po za lige za cene z
REJESTRACJA lub LOGOWANIE..Najpierw wysyla mi liste 5 pilkarzy ktorymi jest zainteresowany ,nastepnie dostanie wiadomosc zwrotna ,ktory zawodnik moze przejsc do jego druzyny.
2.Manager moze wypozyczyc dwoch zawodników z poza ligi z listy ,która zostanie przygotowana przezemnie .
3. Zawodnik którego chcecie kupic musi byc dostępny w grze lub na pesstatsdatabase.com !!! Inaczej nie ma do niego statystyk i nie moge go zrobic w grze
4.Jezeli przy jakims zawodniku na transfermarkt nie ma ceny a chcecie go kupic wtedy piszecie do mnie i podam cene.
ps.Nie liczcie na transfery mlodych perelek z rezerw barcelony czy Realu Na koniec robicie podsumowanie swoich transferow wedlog szablonu: Przybyli:Sebastian Mila
Slask Wroclaw Cena:1.500.000 €
Odeszli:Abdou Traore
Legia WarszawaCena:1.750.000 €
Aktualny Budzet: 2.000.000 euro
Z czasem wrzuce na forum aktualne sztaby szkoleniowe klubow (znajdowac sie w nich bedzie trener juniorow,lekarz,scout wraz z ich umiejetnosciami od ,ktorych bedzie zalezec pare rzeczy . Oczywiscie sklad sztabu szkoleniowego bedzie mozna zmienic i zatrudnic kogos innego ktory bedzie bezrobotny - Bedzie istniala mozliwosc wykupienia czlonka sztabu szkoleniowego z innego klubu ekstraklasy lub zatrunienie jezeli jego kontrakt wygasnie. ->
Takze po kilku kolejkach wraz z sztabami szkoleniowymi zostana dodani juniorzy. Beda oni mogli dolaczyc do klubu jezeli szkoleniowec uzna ze ma wystarczajace umiejetnosci .Ich rozwijanie bedzie zalezec od ilosci meczy ,ich ukrytego maxymalnego sklilla oraz od umiejetnosci trenera juniorow. Juniorow bedzie mozna pozyskac takze z turniejow organizowanych przez PZPN dla slabszych klubow ,wtedy manager wysyla scouta ktory ocenia umiejetnosci zawodnika[jezeli chce] . Im lepszy scout tym lepiej oceni umiejetnosci zawodnika. Funkcja ta jak i ta opisana powyzej zostana wprowadzone do konca rundy jesiennej.