Nie, nie jest. Jeśli chodzi o animacje, to tam taki Robben, Messi, Ronaldo, Brożek niczym się od siebie nie różnią.
Chyba mówicie o Player ID i FIFowskiej wersji tego narzędzia? Trochę ugrałem się w FIFE i nie zauważyłem, by zawodnicy czymkolwiek się od siebie różnili. Akurat to PES wprowadził Player ID, co pozwala na w miarę fajne odwzorowanie zachowań zawodników, oczywiście nie jest to idealne, ale wygląda fajnie i odróżnia danych zawodników od siebie.
Teraz dojdzie kolejnych 50 zawodników z tym trybem, więc coraz fajniej się robi, a najlepsze jest to, że teraz całe kluby dostaną coś, co można nazwać Team ID - Barca gra jak Barca, wymieniając mnóstwo podań i praktycznie wchodząc do bramki rywali, Real gra potwornie szybkimi, zabójczymi kontrami, a Chelsea (lub w tym wypadku London FC) z silniejszymi rywalami stawia autobus w bramce i liczy na szybkie kontry. To chcę zobaczyć, bo dla mnie to jeden z fajniejszych nowych trybów w grach piłkarskich ogólnie.
Artur 7 - No tak, Ronaldo w FIFA 13 czymś się odróżnia, porusza się trochę inaczej, ale mimo wszystko w PES 2013 wygląda to lepiej, do tego w FIFie rozkrok gdy staje do rzutu wolnego jest zbyt szeroki, trochę zabawnie to wygląda.