na drugi raz zastanów jak formułujesz zdania, bo: świadczy o tym, że Ty to widzisz i inni też, to dostrzegają, a tak nie jest... To, że KONAMI tak powiedziało nie znaczy, że musimy to kupować tym bardziej, że tego niema, albo jest w małym stopniu..
Nie gram w PES-a tylko dlatego, by patrzeć kto jak się porusza, w międzyczasie odpalając filmiki na Youtube i porównywać wirtualnych graczy z prawdziwymi, więc nie wiem na przykład jaki styl prezentuje chociażby taki Andre Schurrle z Bayeru Leverkusen (przykład pierwszy lepszy) i czy na pewno posiada tryb Player ID.
Widzę to u najlepszych zawodników, których wymieniłeś, czyli CR7 i jego specyficzny bieg z machaniem rękoma czy Ibra i jego niekonwencjonalne zagrania, ale nie wszyscy piłkarze aż tak różnią się od pozostałych, jak oni, więc kilku graczy może mieć ten tryb, a nawet tego nie zauważymy, bo na boisku nie odróżniają się zbytnio od siebie i taki Arbeloa czy ktoś może mieć Player ID, a będzie grał podobnie jak - sam nie wiem - byle jaki inny prawy obrońca, a jedyne co ich będzie różnić, to kilka niuansów.
Nie dbam aż tak o Player ID, poprostu napisałem to, co Konami podało to wiadomości, owszem mogłęm dać to w cudzysłów, ale nie atakuj mnie za takie coś, bo ja nikogo nie obraziłem czy coś, po prostu napisałem jak sprawa wygląda.