Konami nie wprowadza tego dopiero, tylko już to wprowadziło w części 2013, co jest widoczne u ok. 50 graczy, a kolejna 50tka dojdzie w części 2014. To Konami wprowadziło taką nowość i nie przypisuj FIFIE czegoś, czego w niej po prostu nie ma.
Kurde gościu
50 graczy
Ronaldo, Kaka, Neymar, Ribery, Robben, Messi, Iniesta, Ibrahimović, Xavi, Terry - i co więcej???! 50 graczy, których wymieniłeś, to fikcja, którą połknąłeś!! Niestety przykro mi... Nigdy KONAMI nie wyjawiło pełnej listy tych piłkarzy, bo to zwykła bajka!! A Ty nie byłbyś w stanie wymienić mi dziecięciu kolejnych + oczywiście jeszcze jakiś ich znak szczególny w grze
No chyba, że będziesz chciał próbować podważyć moje zdanie, to czekam z niecierpliwością na ubaw
Wymieniaj tych piłkarzy i ich znaki szczególne, co inaczej nazywamy rzekomym player ID
Ja mogę zacząć:
- Ronaldo: charakterystyczny bieg z piłką - drybling,
- Kaka: to samo...
- Messi: to samo + zejście w środek i strzał wewnętrzną po długim słupku, choć tego i tak nigdy nie widziałem...
- Robben: to samo, co Messi, tylko strzał podbiciem, ale tego też nie widziałem
- Neymar: zwód z końca intra:
1:41 no bo co więcej - fryzura
???
- Xavi: kółeczka...
- Iniesta: i jego klasyczny zwód
1:01
- Ribery: ruleta w jego stylu...
- Ibra: strzał piętą
- Terry: szczupak, czyli poświęcenie się i wybicie mocnego uderzenia na polu karnym
Więc wymień w podobny sposób 10-ciu kolejnych (już Ci nie każę tych 40-stu pozostałych...
)