Zajebiście
...ignorancja to straszna cecha...
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
chociaż tak naprawdę ja się na tym nie znam i nie jestem w temacie dlaczego PWN tak pesymistycznie zareagował...
"Dokonania" tej firmy są tak "znakomite", że brak mi słów by móc stworzyć pieśń pochwalną na ich cześć!!!
Wystarczy wymienić ich największe osiągnięcie jakim było oszukanie finalistów Mistrzostw Polski Pes 2009!!! Dla ludzi, którzy nie są świadomi przypomnę, że ów firma gwarantowała wyjazd na Mistrzostwa Europy w Nicei w 2009 roku ale dzień po Mistrzostwach Polski uznali, że jednak nie udało im się załatwić miejsc!!! Proszę sobie wyobrazić zdziwienie mistrza i vice-mistrza Polski, którzy zadzwonili do tej firmy i usłyszeli takie info przez telefon!!! Co ważne na finałach był obecny przedstawiciel firmy CDP, który z wielkim bananem na buzi nie wspomniał, że blisko 200 osób walczy o nagrodę, której jednak nie będzie!!! Pomijam tu fakt, że gdyby ów firma "trafiła" na bardziej zaciętych graczy to sprawa miałaby swój finał w sądzie!!! Dzięki poczynaniom CDP Polska zniknęła z europejskiej mapy Pes-a a tym samym od 2008 roku nie mamy miejsca na żadnej imprezie Konami!!! Więc patrząc na sprawę obiektywnie doprawdy nie ma się z czego cieszyć.....