Witam wszystkich!
To mój pierwszy post, też od dłuższego czasu podglądam wasze komentarze. Zacznę od tego że gram na 360tce i jestem w tym roku przekonany o kupnie PESA, mimo braku niektórych licencji, stadionów z La Ligi za którymi niektórzy tutaj tak płaczą, deszczu, śniegu czy spadających meteorytów
Ludzie, jak zobaczyłem ten gameplay, wymiękłem! Nie ma nawet co porównywać z Fifą. Pes zawsze był bardziej grywalny, dawał więcej frajdy, mimo braku tej otoczki (niektórych strojów i licencji). Co do tych którzy płaczą za tymi stadionami. Myślicie że KONAMI pozwoli, żeby finał LM, LE czy choćby spotkania Barcelony czy Realu w La Lidze odbywały się na boiskach typu Stadion 23.maj z Fify? ( kto grał w 10-11 wie o co chodzi). Zrobią dobre zamienniki, wielkie stadiony na których też będzie sie grało przyjemnie, jedynie bez loga np. Barcy na murawie Camp Nou. Poza tym jak tu ktoś wcześniej napisał, tylko na początku zwracamy uwage na stadion, później skupiamy sie na gameplayu, a takiego gamepleyu jak w tegorocznym Pesie nie było do tej pory i nie będzie jeszcze przynajmniej przez rok w żadnej z gier piłkarskich! Przecież niektóre animacje wyglądają jak prawdziwy mecz gdyby nie patrzeć na nazwiska nad głowami
Konami ma jeszcze parę tygodni i myślę, że poza tymi zapowiadanymi 20 stadionami zaskoczą nas jeszcze paroma zamiennikami, a nawet jakąś nową ligą, więcej optymizmu panowie!