Tylko na xboxa. Na Pc będzie za jakieś 10dni.
Co do samej gry. Nie ma nawet porównania do Fify. Ta gra jest po prostu lepsza. Pierwsze co mi się rzuciło w oczy to grafika, która jest o wiele lepsza od Pesa 13 czy Fify 2014. Kolejna rzecz to trybuny. To wszystko tam żyje. Czuć atmosferę stadionu coś pięknego. Gdy strzelacie bramkę to w końcu jest okrzyk radości. Gdy strzelacie i nie traficie to jest jęk zawodu. Coś pięknego. Drugi mecz miałem taki, że obroniłem karnego w 90 min i dzięki kontratakowi zdobyłem bramkę. Ok 6 zawodników rzuciło się w radości na jednego, który też tak wyrwał od bramki w róg boiska, że aż poczułem te emocje. Zawodnicy w końcu myślą. Nie da się już tak wbiec na pałę w pole karne. Animacje są piękne. Po prostu aż miło kosi się zawodników
Sędziowie odgwizdują tylko to co powinni. Nie ma już durnowatych żółtych kartek za nic. W jednym meczy specjalnie faulowałem zawodników. Po pierwszej żółtej dostałem ostrzeżenie, że jeszcze raz i czerwona. Oczywiście nie mogłem się oprzeć i wnerwienie zawodnika, który dostał czerwoną kartkę jest wspaniałe ;]. Gra świateł też jest świetna. Jak wbiegasz w strefę boiska oświetloną to aż razi w oczy. Świetne!. Jest naprawdę masa smaczków. Chociaż takich jak gra bez przerwy. Tj auty wybija się z ręki. I to dosłownie. Jak mój zawodnik biegł z przeciwnikiem i wyszła na aut to szybko się schylił i już można było wyrzucać piłkę. Nie ma ograniczonych animacji. Nie trzeba czekać aż jedna animacja się skończy, żeby zrobić drugą. Zawodnik leżąc potrafi kopnąć jeszcze piłkę. Dużo jest smaczków i naprawdę ciężko wszystkie wypisać. Konami odwaliło kawał dobrej roboty. Na minus póki co mogę zaliczyć to, że ani razu nie widziałem, żeby się zawodnicy zmieniali. Tylko czarna przerwa i już zmieniony, menu które jest po prostu słabe, komentatorzy którzy są drętwi i zacinanie się gry w menu taktyki, ale to pewnie tylko na xboxa bo na PC będzie wszystko ok. Tak czy siak zachęcam do kupna bo jest to lepsza gra niż FIFA 14.