Ja powiem tak. Im więcej gram w demo PESa tym coraz więcej dostrzegam błędów. Niby fajnie się gra, można fajne akcje robić ale nie ma jeszcze tej lekkości jaka była kiedyś, pare lat temu za najlepszych lat ale co nie znaczy, że gra jest zła bo jest bardzo dobra i PES idzie w bardzo dobrym kierunku
nad jednym się modlę, aby w pełnej wersji poprawili grę bramkarzy bo dziś rozegrałem około 8 spotkań i praktycznie w każdym meczu był puszczony babol ;/ i to takie gdzie w prawdziwym meczu rzadko się to zdarza a dziś u mnie co mecz.
Po rozegraniu zaś wczoraj 2 meczy w demo FIFA14 byłem bardzo negatywnie nastawiony bo wydawało mi się jakbym grał w fife 13 z lekkim update. Dziś jednak postanowiłem włączyć jeszcze raz i na spokojnie ocenić. Powiem wam, że czym więcej gram spotkań w fife 14 tym bardziej mi się podoba. Graficznie jest tak samo jak w 13 i za to duży minus ale jednak gameplay jest znów ulepszony, co roku jest ulepszany, teraz poprawili całkiem fizykę piłki i jest ekstra, świetne strzały idą. dorzucili też trochę więcej animacji itd nie jest tak źle jak inni wypisują i krytykują..
Reasumując.. Nie wiem na co się zdecydować, muszę pograć jeszcze parę dni. Ostatnie 3 lata grałem w fifę na konsoli, teraz mam naprawdę bul głowy bo wyjdą 2 bardzo dobre gry