Core2Duo 2,5ghz, 3 GBRAM, GF 9800GT 1GB, Win XP
Tutaj pisze chłop że działa, lekko zwiesza i spowolniony jak by mecz.
Ale co istotne działa. Zaś na WinVista, Win7 to ciągle problemy, z opinii wyczytanych tutaj.
Konami po za tym naciągało mocno parametry gry, względem tego co prezentuje.
Wersja preview dla prorevo.de w specyfikacji posiadała wymagania z obsługą XP (najbardziej rzetelne wymagania gry - te z pudełka są naciągane bardzo mocno) i znacznie mniejsze niż te co są podane w pełnej wersji w specyfikacji.
Jeśli gra nie ma obsługiwać XP to po zainstalowaniu jej powinien wyskoczyć komunikat że gra nie obsługuje tego systemu operacyjnego.
Konami samo nie wie co robi albo są tak skretyniali.
Gra została błędnie zoptymalizowana w wersji finalnej dla PC. Dlatego takie różnice na XP, Win8 (prawie jak XP z większą ilością bajerów) a Vista, i Seven.
Czekać jedynie na nowe poprawki i tłumaczenie się Konami... Jak zawsze coś spier*** nawet z startem PES2013
- weszło im to w krew, nawet jak to nowy silnik graficzny.
Takie pytanko... Mówiłem tutaj o przycinaniu/spadku FPSów przy cut-scenkach i powtórkach. Też tak macie? Wcześniej czytałem o tym, że wiele osób miało to samo (mówię o wersji na PC), ale teraz ta sprawa ucichła.
Ja tak mam ale w PES2013 - przycinki w powtórkach (karta graficzna nie wydaje) i czy to na Low, Medium, High zawsze tak samo.